Gå til innhold

Rasisme i Norge?


Gjest

Anbefalte innlegg

5 hours ago, knutinh said:

Jeg quotet en spesifikk passasje fra deg. Påstanden var at man rimelig kan bytte ut etnisitet med fedme i akkurat den passasjen. Enig eller uenig?

Det kommer an på hva du mener.
Man kan bytte ut etnisitet med fedme i den passasjen uten at setningen mister mening, eller virker usann.
Er fedme og etnisitet det samme? Nei.
Er det begge karakteristikker man kan bli hetset for? Ja.
Dette ville jo vært oppsiktsvekkende for meg dersom jeg påstod at etnisitet var den eneste nominatøren folk kunne finne på å snakke ned om, men jeg er ganske godt kjent med at det finnes andre, uten at dermed alle disse nominatørene er like kun i egenskap av å kunne brukes nedsettende.

Quote

Jeg påstår videre at deler av venstre-sida har et problem med hvite menn på 50. Enig eller uenig?

Jeg vedgår at hvite middelaldrende menn som term har blitt mye brukt for å latterliggjøre et stagnant/ignorant standpunkt i senere dagligtale, jeg tror likevel ikke dermed venstre-siden egentlig har et problem med hvite menn på 50, sist jeg sjekket utgjorde de en stor del av venstresiden.
Det blir som å si at voksne har et problem med barn, når de akker seg med sånn har det blitt-retorikk, eller ungdommen idag er sånn eller sånn, osv. Det er short-hand, ofte i en sleiveite form, og det er kanskje apt å problematisere slikt snakk, samtidig som jeg ikke umiddelbart ville kalt det analogt til rasist-snakk.

Quote

Man opplever ikke (lengre) at arbeidsgivere åpent sier ar de ikke vil ansette sånne som deg hvis du har mørk hud. Man opplever ikke å bli latterliggjort som kjærlighetsobjekt hvis man har gul-aktig hud. Det er ikke (lengre) en utbredt oppfatning at alle romfolk stjeler, at alle jøder er griske eller at alle fra Afrika er late. Det finnes sure tanter i kommentarfeltet som har slike holdninger men det blir slått hardt ned på og er ikke normen, sånn som fedme-stigma er.

Arbeidsgivere sier det ikke åpent, og det vanskeliggjør jo hele problematikken (med ref. til dette fargeblinde vi har vært inne på tidligere, at det ikke er til hjelp at folk er fargeblinde, hvis de fremdeles segregerer farger i praksis.)

Å snakke åpent om at Afrikanere er late, kan nesten tenkes fordel-aktig fremfor at folk ubevisst går med slikt tankegods, da man lures inn i en falsk ro, frem til man er så uheldig at økonomien går dårlig, eller noen er fulle, og man befinner seg i en situasjon som sår tvil ved hvorvidt rasismen faktisk er så marginal som man vil at vi skal tro, slik Sumaya Jirde Ali fikk oppleve fra en av Norges best likte komikere. (Her er ikke intensjonen min å påsta at hvite Norge i hemmelighet heiet frem snik-rasisten Antonsen (For ordens skyld heller ikke å påstå at Atle definitivt er en ideologisk bevisst rasist), bare å rette lyset mot usikkerheten man opplever i møte med rasisme.)

Forskjellen mellom hudfarge og fedme, er at man ér tykk, man ér ikke svart på den måten at det forteller observatøren noe mer om deg, slik som ofte er tilfellet med rasisme, en svart tykk person kan klandres for å komme hit og spise opp all maten, være lat, gjøre seg syk og arbeidsufør -så utakknemlig, disse samme tankene kan ramme en hvit tykk person, uten belastningen som kommer med økte forventninger til det som ironisk kalles berikelsen, en tykk hvit person må ikke svare for forhold utenfor sin egen sfære, en svart tykk person kan forventes å måtte svare for hvordan hen ikke lever opp til forventningene som kommer med at Norge har vært så rause og tatt hen inn. (Og hvis hen feiler i å svare tilfredstillende, bidra til at lytteren konkluderer med at alle som ser ut som deg er litt mindre fortjent til sitt opphold.) Skjønner du hva jeg mener?

Quote

Hvis jeg hadde valget mellom at barna mine slumpet til å bli født med et etnisk minoritets-utseende eller vokse opp til å bli 200kg så velger jeg soleklart det første. Selv hvis man ser bort fra effekten overvekt har på helse og utfoldelse . Hvis man skal se på dagens situasjon så behandler staten og Norske borgere generelt etniske minoriteter langt bedre enn sykelig overvektige, og nominelt på linje med den etniske majoriteten.

Saken her er jo at hudfarge plutselig gjøres synonymt med å være sykelig overvektig, med andre ord, ville du heller at barna dine skulle være minoriteter enn syke, noe som burde illustrere noe av problematikken jeg forsøker å belyse.
Hudfarge og sykdom er to veldig forskjellige ting, og fordrer ulik behandling, statens omgang med disse gruppene finner jeg vanskelig å sammenligne, da sykelig overvekt gjerne fordrer tilrettelegging, bevegelsesvansker, staminaproblemer etc. Å være av en ikke-hvit hudfarge fordrer i seg selv ingenting.

Jeg sliter også med å se relevansen med å sidestille disse to veldig ulike forholdene, at tykke folk angivelig blir behandlet dårligere enn minoriteter, har da ingen innvirkning på hvordan minoriteter likevel behandles, det er kanskje verre å være spedalsk enn å ha kreft, men det er samtidig ganske irrelevant for den som har kreft.
Det som driver hets mot annerledes-het bør riktignok bekjempes på alle fronter, om det er fedme, etnisitet, kjønn, seksualitet, psykisk helse, sosial status osv. Uten at jeg kan se at det har noen hensikt å stille gruppene opp mot hverandre.

Quote

Som sagt: identitets/venstre later ikke til å være bedre utrustet med empati enn andre. Men de har overbevist seg selv og mange andre om noe annet.

Empati er vel noe som til en viss grad hjelpes av innsikt, som gjerne kommer gjennom å ha opplevd vanskeligheter selv, dersom det stemmer at høyre-siden i større grad er velstående, er det muligens noen vanskeligheter/innsikter som unslipper dem?
Men å diskutere hva høyre/venstre-siden egentlig føler eller mener, virker som en fruktløs retning, jeg tror mennesker generelt har nokså like forutsetninger for å ønske det beste for alle.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skuffet: – Jeg har sett opp til Atle hele livet
https://www.ao.no/skuffet-jeg-har-sett-opp-til-atle-hele-livet/s/5-128-414518

Sitat

Komiker og skuespiller Abubakar Hussain fra Lørenskog tar til Instagram for å dele sine egne tanker om en hendelse som nå er under etterforskning.

«Triste med hele saken for meg er at jeg har sett opp til Atle hele livet. Team Antonsen var favorittshowet mitt. Jeg var så starstrucked første gang jeg møtte han, at jeg bare smilte dumt hele uken. Dette sårer meg og fler mer enn det gjør oss sinte.»

«Dette her er viktig å fikse. Er det noen som ikke er hårsåre så er det folk som Sumaya. Dette er hardhudete mennesker, folk som har hørt og sett det meste mens du sitter bak tastaturet og sier at rasisme ikke er et problem i Norge.»

«Det er mange journalister som ringer meg nå ang saken. Jeg er redd for å svare noen journalister fordi sist gang så endte det med trakassering og dødstrusler mot meg i flere uker. Jeg tør rett og slett ikke å svare dere. Jeg har sagt mitt på Twitter og insta», skriver han.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (27 minutter siden):

For å bruke en av disse sammenligningene, f.eks. "det Russland gjør i Ukraina er fælt, men hva med det USA gjorde i Vietnam?" er ikke et særlig relevant spørsmål i tråden om krigen i Ukraina.

Hvis du argumenterer for at det er uakseptabelt at USA gikk inn i Irak, men du ikke får deg selv til å kritisere at Putin gikk inn i Ukraina så har man etter alt å dømme funnet at du opererer med dobbelt standard. Muligens har du en irrasjonell frykt/agg mot USA, og fører fremfor deg argumenter som skal gi leseren negativt syn på USA av helt andre grunner.

I en slik situasjon så er det helt på sin plass å peke på dobbeltmoralen. Det frikjenner hverken USA eller Russland for evt skyld, men det påviser at argumentasjonen til den som kritiserer en av dem ikke henger på greip.

I en slik situasjon vil noen klage over «whataboutism», og det er i mine øyne en uting. Denne diskusjonen er av samme natur. Hvis man synes at det er leit at mennesker blir mobbet fordi de har mørk hud og vil at samfunnet skal slutte med det, men ikke et problem at folk blir mobbet fordi de er feite, så er det ikke det at folk blir mobbet som er problemet, men noe annet. Hva dette annet er kan man bare spekulere i.

-k

  • Liker 1
Lenke til kommentar
17 hours ago, Regenburg said:

I tillegg finnes det få ekte land i afrika. En rekke folkeslag er havnet i samme stat gjennom Berlinerkonferansen på 1800 tallet. De kan ikke forstås som europeiske stater.

Kjenner du noe til Europas historie og tilblivelsen av europeiske land? Et sted der to verdenskriger hadde sitt utspring i løpet av en 30-årsperiode, for å nevne noe? Et hjørne av verden der folk den dag i dag forsøker å flytte landegrenser ved bruk av makt? Der folk argumenterer for å splitte opp (sine egne) land etter etniske grenser?

Jeg synes ikke vi skal skryte på oss å ha et så veeldig stort forsprang på afrikanske land.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
knutinh skrev (25 minutter siden):

I en slik situasjon vil noen klage over «whataboutism», og det er i mine øyne en uting. Denne diskusjonen er av samme natur. Hvis man synes at det er leit at mennesker blir mobbet fordi de har mørk hud og vil at samfunnet skal slutte med det, men ikke et problem at folk blir mobbet fordi de er feite, så er det ikke det at folk blir mobbet som er problemet, men noe annet. Hva dette annet er kan man bare spekulere i.

Det er absolutt ingen som har sagt de ikke synes det er problem at folk blir mobbet fordi de er feite. 

Det jeg har problemer med er whataboutismen og hvorfor du alltid skal sette opp rasisme-problemstillinger opp mot helt andre ting, som ikke er relevant for tema og tråd.

Folk i rasisme-tråd på forum:
"Rasisme er alvorlig og skjer fordi..."

Whataboutist i rasisme-tråd på forum:
"Men hva med at feite folk blir mobbet, HVORFOR BRYR DU DEG IKKE OM DEM!?!!?"

Diskusjonen blir dermed ødelagt, og det blir konstruert en falsk dobbeltmoral eller hykleri som er veldig vanskelig å forholde seg til for andre. I stedet for å diskutere det faktiske temaet. Jeg håper du ser det nå.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (1 minutt siden):

Det er absolutt ingen som har sagt de ikke synes det er problem at folk blir mobbet fordi de er feite. 

Nei, men Attib har argumentert for hvorfor han synes at rasisme er verre enn andre former for nedvurdering av mennesker.

Sitat

Det jeg har problemer med er whataboutismen og hvorfor du alltid skal sette opp rasisme-problemstillinger opp mot helt andre ting, som ikke er relevant for tema og tråd...Jeg håper du ser det nå.

Det du sier er vel egentlig at Attib må få argumentere uimotsagt. Det er en uholdbar holdning fra din side, og jeg håper at du ser det nå?

-k

Lenke til kommentar
knutinh skrev (9 minutter siden):

Det du sier er vel egentlig at Attib må få argumentere uimotsagt. Det er en uholdbar holdning fra din side, og jeg håper at du ser det nå?

Det sier jeg på ingen måte. Jeg argumenterer mot din etter min mening usaklige måte å diskutere i rasisme-tråden. Dette står du helt fritt til å motsi meg på, akkurat som jeg står fritt til å motsi deg.

Sitat

Nei, men Attib har argumentert for hvorfor han synes at rasisme er verre enn andre former for nedvurdering av mennesker.

Det betyr ikke at Atib mener det ikke er et problem at folk blir mobbet fordi de er feite. Dette er et helt falskt og konstruert hykleri.

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det hele startet vel med at det var en formening om at rasisme må det reageres hardere på, enn hets mot andre, for det ligger en antakelse eller forventning om at minoriteter allerede har opplevd mye hets pga feks deres hudfarge eller religion. 

Jeg synes nettopp denne diskusjonen er interessant, men så er det kanskje riktig å heller ta det i en annen tråd enn denne, som kun skal omhandle rasisme i Norge, hvis jeg forstår dere rett. 

Så skal jeg ta min del av skylda for avsporingen, det hender jeg faller litt i den fella. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Baranladion skrev (6 minutter siden):

Det hele startet vel med at det var en formening om at rasisme må det reageres hardere på, enn hets mot andre, for det ligger en antakelse eller forventning om at minoriteter allerede har opplevd mye hets pga feks deres hudfarge eller religion. 

Jeg synes nettopp denne diskusjonen er interessant, men så er det kanskje riktig å heller ta det i en annen tråd enn denne, som kun skal omhandle rasisme i Norge, hvis jeg forstår dere rett. 

Så skal jeg ta min del av skylda for avsporingen, det hender jeg faller litt i den fella. 

 

Antonsen får vel i verste fall bøter?

At han er ferdig på tv og radio tar jeg for gitt.

 

Lenke til kommentar
Regenburg skrev (Akkurat nå):

Antonsen får vel i verste fall bøter?

At han er ferdig på tv og radio tar jeg for gitt.

 

Jeg vet ikke hva strafferammer på slikt er, men jeg antar at fengselstraff er utelukket for å slenge idiotiske, rasistiske og sårende kommentarer til en person èn gang. 

At han er ferdig i TV og radio tror jeg og, ihvertfall til han har lagt seg paddeflat.  

Dette er hans andre slike horrible fremtreden, og det bør ikke være akseptabelt uansett hvor jovial han er i edru tilstand. 

 

Lenke til kommentar
Baranladion skrev (4 minutter siden):

Jeg vet ikke hva strafferammer på slikt er, men jeg antar at fengselstraff er utelukket for å slenge idiotiske, rasistiske og sårende kommentarer til en person èn gang. 

At han er ferdig i TV og radio tror jeg og, ihvertfall til han har lagt seg paddeflat.  

Dette er hans andre slike horrible fremtreden, og det bør ikke være akseptabelt uansett hvor jovial han er i edru tilstand. 

 

Har han flere slike opptredener?

Lenke til kommentar
Regenburg skrev (6 minutter siden):

Har han flere slike opptredener?

Nei, ikke noe med hatkriminalitet såvidt jeg vet, altså §185/§186.

Men Antonsen drapstruet og voldstruet Ørjan Burøe på SMS i 2015. Det ble såvidt jeg husker henlagt fordi Burøe ikke ønsket å anmelde saken.

Sitat

– Kvalifiserer som trusler

– Ordrett forstått er det både drapstrusler og trusler om vold her, så dette kan absolutt være straffbart. Men det er avhengig av kontekst og hvilken relasjon de har til hverandre. Men objektivt sett er det ingen tvil om at de SMS-ene han siterer på bloggen kvalifiserer som trusler, sier ekspert på ytringsfrihet og advokat Jon Wessel-Aas til Nettavisen.

https://www.nettavisen.no/orjan-buroe/drapstruslene-mot-komiker-kan-vare-straffbare/s/12-95-3422807024

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Regenburg skrev (7 minutter siden):

Har han flere slike opptredener?

Ja... og litt av debatten over her for min del, stiller spørsmålstegn med hvor forskjellige de hendelsene blir reagert på. Han truet Burøe med vold og drap i tekstemeldinger. Så sa han unnskyld til Burøe, men fjaset og tullet bort saken i ettertid. Burøe valgte å publisere innholdet i SMS` ene på sin blogg, og fikk kritikk for det, fordi han da burde lagt saken død og at han nå bare fremstod som  oppmerksomhetssyk. Jeg antar også at både Burøe og Atle fikk hets på sosiale medier for denne saken. 
https://www.nettavisen.no/det-begynte-med-en-idiot-og-man-star-igjen-med-to-idioter/s/12-95-3422807171

Jeg finner ingen særlige reaksjoner iform av bøter, tiltale eller utfrysning av arbeidsgivere. 

Så har man saken sist, hvor han slenger rasistiske bemerkninger og er drittsekk mot Sumaya, og da er det tiltale, kudos til henne for å tørre si ifra, krav om utfrysning fra rampelyset og konsekvenser for hans videre arbeidsforhold. I denne saken fikk også Sumaya en del hets på sosiale medier, dessverre. 

Så synes jeg for ordensskyld, at reaksjonene nå sist er helt riktige, og at Sumaya er en tøff dame, men jeg savner at det i første sak bare blir skuslet bort og nærmes ledd av, uten noen særlige former for reaksjoner. Så er det sikkert et stillehav av forskjeller i de sakene, men prinsippet står. 

Endret av Baranladion
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Regenburg skrev (5 timer siden):

Men han har jo helt rett. Det å vær hvit, eller til nøds en slags "hollywood" afrikansk-sort, er en kjempefordel for mannfolk på datingmarkedet.

Sammenlignet med arabere, østasiater, indere osv. Kvinnene vurderer knapt nok kinesere elle vietnamesere som kjæreste-emner. De er ikke etterspurt i det hele tatt på tinder engang. Og dette kommer på toppen av folks naturlige trang til å "date innen sin egen (rase)gruppe". 

Jeg oppfattes som hvit nok til at jeg har kjempedraget i Sør korea, Japan, Brasil, og naturligvis hele afrika. Statusen som medfølger "riktig" type hud, høyde, ansikt, øyenfarge kan ikke undervurderes. Dette skyldes dog at kvinner er besatt av en manns status, ikke hans personlighet. Ikke så mye vi menna kan gjøre med dette. Mørkere kvinner står i kø for å date meg de gangene jeg er på reise i disse landene. Det eneste hinderet er at kvinner noen ganger er lege, kirurg eller advokat og da synes at en stakkar med min undervisningsbaserte profesjon ikke er hot stuff. 

Unner ingen å ha en av de (rase)utseende kvinner pleier å forkaste. Det er nok å se på tinder. Asiatiske kvinner er de mest ettersøkte, mens asiatiske menn er de minst ettersøkte gruppene. Dette er reelt, og ganske så interessant.  
 

Dette er ganske feil. Jeg er «bare» snart førti år, men jeg har hatt one-night stands i bøtter og minst like mange forhold. Jeg er det man kan kalle en «ingen» ihvertfall har jeg ikke noen super status. Jeg er dog ekstremt kjekk, filmstjerne-fjes,  med en varm & vennlig personlighet. Ikke glem at humor, sjarm, karisma og godt humør er digre pluss hos kvinnen. Med det sagt, en del går også kun etter status, dette er typen kvinner jeg har aldri vært med og har ingen ønske av å være med heller. Det blir helt på trynet å si at alle jenter og kvinner vil ha en med status. Husk også at de fleste menn er «vanlige» uten noen spesiell annen status enn at de er 9-16 folk i jobb.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Jeg har ikke lest noe særlig i tråden her, men har lest en del om sakene rundt Hulsker og nå Antonsen om vold og rasistiske uttalelser. Begge disse kjendisene har gjort åpenbare grove feil, og begge skylder på alkoholen, noe de fleste av oss vil si at ikke holder.

Men, det som slår meg, er at selv om handlingene deres er nærmest utilgivelige, så får jeg en litt uggen følelse av at uansett hva som blir gjort fra deres side nå, så har tilliten til dem blitt null - for evig. Ingen av dem vil jeg tro levner noen sjanse til å bygge opp igjen det de hadde, og jeg tror begge vil se seg nødt til å velge en annen karrierevei. 

Hva om de hadde fått sjansen til å virkelig prøve å gjøre noe godt igjen for det de har stelt i stand? For eksempel være med å jobbe for å forebygge at ikke andre gjør samme feil som dem. Mennesker som lever i søkelyset er veldig utsatte, men de har en veldig sterk påvirkningskraft også. Kampen mot rasisme må ha et sterkt fokus, og jeg tenker jo at den kan bli enda sterkere om man får de som tidligere har gjort ugjerninger, stiller opp og kjemper med dem som daglig blir utsatt for både rasistiske ytringer og vold.

Det er mulig jeg er naiv her, men jeg synes alle fortjener en sjanse til å gjøre opp for seg, i stedet for å få brent alle broer for evig i det de elsker å gjøre. Det de har gjort, er grusomt, men her må vi også tenke forebygging og hvordan det kan komme noe godt utav en situasjon som er så vond.

Sumaya Jirde Ali har det forferdelig nå, og vekteren Hulsker antastet likeså, og det må vi ikke glemme. Det er likevel viktig å tørre å gi den skyldige en sjanse å gjøre skikkelig opp for seg, uten at dette skal bli et stempel de må bære livet ut.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Sumaya Jirde Ali krisermaksimerer og gjør seg selv til et mye større offer enn hun er. Ser ikke bort ifra at Antonsen ba henne holde kjeft fordi hun faktisk var meget irriterende. Hun er ofte det. Og er både høylydt og ekkel offentlig mot andre og kommer med masse saftige og støtende gloser selv. Nå er også innvandrervenninene hennes i SV og andre steder ute i media og påstår at hun er "redd". Det er selvsagt bare tull. Antonsen var dust, og får nå tyn for det, men han har lagt seg flat, og beklaget. Hva er hun "redd" for?

Jeg får en dårlig følelse jeg også. En dårlig følelse av at denne vage loven skal brukes av en narsissistisk aktivist til å knuse noen hun ikke liker og skape oppmerksomhet om henne selv og gjøre at folk synes synd på henne.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vet ikke helt hvordan jeg skal stille meg i Antonsen-saken. Det er selvfølgelig helt uakseptabel oppførsel fra Antonsen, og helt greit med en anmeldelse og dom, men det er alt det andre rundt saken som jeg tenker kanskje ikke er helt riktig heller. 

Summen av konsekvensene står på en måte ikke helt i stil med det som er ugjerningen. 

Kjøret med dagevis med førstesideoppslag og mediaomtale, lange diskusjoner i debattforum, NRK Debatten som hiver seg på, kronikker og fordømmelser fra alt som kan krype og gå, samt en ødelagt karriere (jobb). Alt for noen sleivete uakseptable kommentarer en kveld på fylla i byn. 

Jeg er selv homofil og har selv opplevd sjikane på byen og andre steder hvor folk drikker, også blant kolleger. Jeg har prøvd å tenke hvordan jeg selv har reagert på det, og hva jeg har tenkt om den som har hetset/sjikanert meg, og det kan godt hende jeg skulle ha anmeldt noe av det, men igjen, folk sier utrolig mye dritt og idioti om alt mulig når en er full, også meg. 

Som jeg startet med, så er jeg usikker på hva jeg skal mene her. Jeg velger å tro han kom med noen uakseptable kommentarer i fylla, og at dette ikke noe han faktisk står for. 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Just now, Brother Ursus said:

Sumaya Jirde Ali krisermaksimerer og gjør seg selv til et mye større offer enn hun er. Ser ikke bort ifra at Antonsen ba henne holde kjeft fordi hun faktisk var meget irriterende. Hun er ofte det. Og er både høylydt og ekkel offentlig mot andre og kommer med masse saftige og støtende gloser selv. Nå er også innvandrervenninene hennes i SV og andre steder ute i media og påstår at hun er "redd". Det er selvsagt bare tull. Antonsen var dust, og får nå tyn for det, men han har lagt seg flat, og beklaget. Hva er hun "redd" for?

Jeg får en dårlig følelse jeg også. En dårlig følelse av at denne vage loven skal brukes av en narsissistisk aktivist til å knuse noen hun ikke liker og skape oppmerksomhet om henne selv og gjøre at folk synes synd på henne.

Uansett hvordan Sumaya Jirde Ali er, så skal man ikke tenke at det fortjente Antonsen sine handlinger. Hans ord er ikke bare rettet mot henne, og det vet han godt selv også. Hun fikk fram hans indre demon - noe vi alle har. Men, ikke la den indre demonen definere oss som mennesker. Vi alle gjør feil, og veldig mange av oss lærer av disse også. 

La Antonsen og Hulsker få ta et skikkelig oppgjør med seg selv, og gi dem en sjanse til å fortsatt gjøre det de er best på - å underholde folket med positive ting.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (4 minutter siden):

Sumaya Jirde Ali krisermaksimerer og gjør seg selv til et mye større offer enn hun er. Ser ikke bort ifra at Antonsen ba henne holde kjeft fordi hun faktisk var meget irriterende. Hun er ofte det. Og er både høylydt og ekkel offentlig mot andre og kommer med masse saftige og støtende gloser selv. Nå er også innvandrervenninene hennes i SV og andre steder ute i media og påstår at hun er "redd". Det er selvsagt bare tull. Antonsen var dust, og får nå tyn for det, men han har lagt seg flat, og beklaget. Hva er hun "redd" for?

Jeg får en dårlig følelse jeg også. En dårlig følelse av at denne vage loven skal brukes av en narsissistisk aktivist til å knuse noen hun ikke liker og skape oppmerksomhet om henne selv og gjøre at folk synes synd på henne.

Jeg må vel si at jeg sitter litt med samme følelsen selv, og dette er med på å gjøre det forvirrende hva jeg skal si. 

Dersom jeg hadde blitt sjikanert eller trakasert for min legning, så hadde jeg nok allikevel dratt på seminar i Bergen, og jeg hadde nok ikke vært særlig redd i etterkant å møtt personen igjen i edru tilstand i et tv-studio. Men så tenker jeg at det burde ikke blitt en tv-sak utav det heller. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (4 minutter siden):

Sumaya Jirde Ali krisermaksimerer og gjør seg selv til et mye større offer enn hun er. Ser ikke bort ifra at Antonsen ba henne holde kjeft fordi hun faktisk var meget irriterende. Hun er ofte det. Og er både høylydt og ekkel offentlig mot andre og kommer med masse saftige og støtende gloser selv. Nå er også innvandrervenninene hennes i SV og andre steder ute i media og påstår at hun er "redd". Det er selvsagt bare tull. Antonsen var dust, og får nå tyn for det, men han har lagt seg flat, og beklaget. Hva er hun "redd" for?

Jeg får en dårlig følelse jeg også. En dårlig følelse av at denne vage loven skal brukes av en narsissistisk aktivist til å knuse noen hun ikke liker og skape oppmerksomhet om henne selv og gjøre at folk synes synd på henne.


Kjenner lite til noen av dem, men leste historien til dama, som vel kan bekreftes som autentisk, og syns det denne Antonsen gjorde var helt horribelt. Han skylder på fylla da, og det kan nok så være. Men han er en godt voksen erfaren mann og bør skjerpe seg kraftig.
Jeg syntes iallefall synd på hun kvinnen som det var framstilt der. Kan fortså at hun ble skremt, og er skremt. Han der ser jo på et vis ut som ei bølle også.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...