Gå til innhold

Andre1980

Medlemmer
 • Innlegg

  883
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Andre1980 sine prestasjoner

888

Nettsamfunnsomdømme

 1. La meg gjette; du har gått "livets harde skole" og vet derfor sannheten på alt? Flere her inne har påpekt hvorfor de flytter ut av landet. Det er nok flere grunner enn det som allerede er nevnt... slik som f.eks urettferdigheten med at en utlending skal har bedre skattevilkår enn en nordmann. Så å flytte ut av landet får de samme vilkår som utlendingene. Å gjøre annet ville jo egentlig bare være idioti. Jeg får også heller lite sympati for staten all den tid de renner over av penger de ikke kan bruke pga inflasjon samtidig som de trykker opp og selger norske kroner på valutamarkedene for å svekke krona mest mulig og samtidig skaper ytterligere inflasjon fra utlandet.
 2. Jeg er selv homofil og dermed en minoritet, men er ganske enig med trådstarter. "Woke"-kulturen og krenkelseshysteriet har gått for langt. Når en kan bli krenket og påstår at en party-låt om en som liker vårruller er "hverdagsrasisme" så er begeret for min del fullt. https://www.vg.no/rampelys/musikk/i/4oxV8o/ut-mot-partylaat-kamuflert-hverdagsrasisme Samme tabloid har noen få timer senere lagd sak på et par ungdommer som mener "woke" har blitt et skjellsord og at de vil ta tilbake ordet. Jeg er i hvertfall en av de 60% prosentene som har svart på undersøkelsen det refereres til som mener "woke" kulturen har gått for langt og er "lei". https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/jlkXMb/anon-18-og-sania-17-bekymret-antiwoke-aktivistene-har-vunnet
 3. Hadde dette i det hele tatt vært en sak om det var Microsoft eller Google som var Stjernekunden til Green Mountain? Er det lov å stille dette spørsmålet? Det virker veldig betimelig at dette plutselig blir en sak. Kan vi få se det underliggende tallmaterialet som beviser påstandene?
 4. Det er allerede flere tester utført på boksen... søk på youtube. den briljerer i de testene.
 5. Dette kom da svært beleilig. Lurer på om det hadde vært noen sak i det hele om det var Microsoft som skulle inn i de datahallene?
 6. Nok en gang propaganda og lite fakta. Referer til kilder. Det er ikke umulig, du kan referere til russiske kilder, offisielle uttalelser osv. Det holder ikke med et "alle vet" her. Min uttalelse er ment for å prøve å få dere til å holde fokus og ikke gli ut i konspirasjoner og halvsannheter eller falske nyheter. En må være kritisk til hva en leser, fra begge sider.
 7. Har lest denne tråden nå i et år, og om det er en ting som er sikkert, så er det at rommet for meningsutveksling her har blitt betydelig mindre. Det er et betydelig mindre nåløye å tre igjennom for å bli tatt seriøst. Jeg støtter selv Ukraina og deres uavhengighet uten vilkår, men når en diskuterer motparten så blir alle hendelser eller utspill minimert, latterliggjort og minimalisert på en hver mulig måte. Dette tror jeg er uklokt. Det må være rom for å diskutere motparten og de har sine oppturer også, selv om det ikke er ønskelig. Om man bare skal melde og diskutere Ukrainas seiere så blir dette et ekkokammer. La oss også prøve å se dette fra den andre sidens perspektiv. Det bor over 100 mill i Russland. vi vet at mange der støtter invasjonen. Hvorfor? De er ikke alle dumme, og jeg nekter å tro at de alle er hjernevasket. Jeg etterlyser litt mer balanse og forsøk på forklaring på motparten uten at dette umiddelbart blir dømt som propaganda. Men det er kanskje umulig? Som jeg innledningsvis forklarte, så er jeg ingen støtte til Z-"bevegelsen", men jeg etterlyser noe mer balansert vinkling, for det er 2 sider her, uavhengig av at den ene siden er motbydelig og mordersk.
 8. Så altså... en kan henge opp et ark, la oss si A1 som man klistrer på snusskapet, hvor en lister opp alle snusmerkene man selger med pris på skapet, som gjerne står bak kassen, men en kan ikke f.eks. bruke nøytrale plastbokstaver som man klistrer på vinduet til kjøleskapet som står bak kassen som lister opp det samme uavhengig av hva bakgrunn det er på vinduet (for å skjerme innsyn til djevelens verk), og man kan heller ikke droppe å liste opp hva man faktisk selger og erstatte det med den generelle teksten "SNUS". Hva er mer helseskadelig? "SNUS" eller alle snusmerker med pris listet opp i A1?! F*ens molboland!
 9. At det står "SNUS" på de tildekte skapene har vel vært der siden det ble innført. Ikke noe nytt i det hele tatt. Det som er nytt, er at det blir slått ned på. Mulig jeg formulerte meg noe feil. Håndhevingen av loven som utføres her er ny. og vi har sett det samme når det gjelder alkoholloven. Klare innstramninger innen for gjeldende lover.
 10. Her er det ny tydelig at det er ny tolking av loven som er på gang... Jeg har sitt slike skap med teksten "SNUS" i ganske mange butikker og kiosker rundt omkring i landet uten at det har blitt reagert på før nå.
 11. Det sier jo litt når følgende anses som ulovlig alkoholreklame: en emoji. plassering av øl på enden av en reol i en rema-butikk. Eller f.eks. når noen tagger et bilde av at de er ute i sola og nyter et glass øl med bryggeriet ditt på instragram Kilder: https://www.nrk.no/vestland/bar-inviterte-til-nissefest-pa-facebook-med-drink-emoji-_-fekk-prikk-av-skjenkekontrollen-1.16257691 https://dinside.dagbladet.no/okonomi/legger-seg-flat-etter-dette/78384189 https://www.nrk.no/rogaland/salikatt-bryggeri-frykter-bot-_-ber-olkunder-droppe-tagg-1.16247693
 12. Men det har de vel gjort? Du finner til og med tester av easee som ligger på youtube.
 13. Mitt spørsmål er hvordan Coop i så stor grad kan invadere et marked med kommunens velsignelse slik de har gjort i østre del av Stavanger. I min 600m omkrets så finner jeg ikke mindre enn 3 stk coop extra og 1 stk coop prix. Tidligere var 1 av de 3 extra-butikkene en "mega" (i anførselstegn fordi det var byens værste mega ang. utvalg). I tillegg så eksisterer det 1 stk Kiwi og 1 stk rema 1000 i ukanten av området. Jeg har ingen ønsker om å velge mellom extra 1, 2 eller 3... eller prix. Jeg ønsker meg Meny, Kiwi og gjerne en ekstra rem 1000 butikk. Men aller helst, ønsker jeg meg en utenlandsk kjede,, som har noe mer enn de samme varene jeg finner i alle butikker. Edit: Det er 200m mellom 2 av extra-butikkene og 1,4 km mellom de to som er lengst vekke fra hverandre
 14. Derom Russland skulle klare å okkupere Ukraina, er dette noe NATO ville tillatt? Hva med Polen? Ville de tillatt å få Russland som nærmeste nabo uten å gripe direkte inn?
 15. Fordi det er slik denne regjeringen jobber på alle andre fronter. Og så er det litt morsomt å latterliggjøre dem. De ser an situasjonen, følger nøye med, og om nødvendig press, så setter de ned et utvalg. For å være seriøs så tror jeg at det antakelig vil komme en kunngjøring snarlig, men at det om 6-12 måneder vil komme en ny kunngjøring om at Norge skal bestille inn x antall nye tanks og at vi pga "dyrtid" derfor får høyere rente/avgifter/skatt/strømpris kan ikke kompenseres for pga et-eller-annet vissvass (selv om Staten Norge flyter over av penger).
×
×
 • Opprett ny...