Gå til innhold

Ny kontorstol eller gamingstol?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
DukeRichelieu skrev (På 9.1.2022 den 13.32):

Bladde meg nettopp gjennom hele tråden. 

Når det gjelder gamingstoler virker følgende modeller å være de som går igjen:

- SecretLab Titan 2020 (ca kr 5000 alt inkludert vil jeg tro)

- Noblechairs Hero (ca kr 4900) 

- Arozzi Vernazza (ca kr 4200)

SecretLab finnes ikke i Norge og må bestilles fra utlandet. Litt Googling avslører at SecretLab Titan og Noblechairs Hero vurderes som mer eller mindre like stoler med marginale forskjeller. Så da burde Hero bli det naturlige valget for en som bor i Norge med tanke på leveringstid og garanti.

Dvs. enten Arozzi eller Hero.

For de som ikke vet det: Komplett gir deg ofte en rabatt eller et tilbud om du tar kontakt med kundeservice og spør. 

Svive Gemini fikk jeg tilbud på til kr 3110 mot fullpris på 3500. Så litt å spare der.

Skal man ha en skikkelig kontorstol virker det som man helst bør over kr 5000 om man ikke kjøper brukt.

Jeg tenker at for min del kommer jeg sannsynligvis til å gå for en Noblechair Hero eller en Svive Gemini. Får gruble litt gjennom dagen og også kikke litt på Finn etter brukte kontorstoler.

Noe av det jeg liker med gamingstolene er muligheten til å lene de langt tilbake. Vet ikke hvor vanlig den funksjonaliteten er på kontorstoler.

Arozzi Vernazza er regelmessig på tilbud til så lavt som 2500 , så det er verd og følge med på prisen når man handler, jeg skal ha en neste gang den er på salg. 

Lenke til kommentar

Gamingstoler er ofte bare skit og mer gimmik enn noe annet. Det sagt, det finnes noen i segmentet som er brukbare. Har selv Arozzi Vernazza Soft Fabric, men de koster da også litt og ser ikke helt påstanden om at de ikke er bra, men det finnes helt sikkert noen bedre, og brukerens kropp teller sikkert inn også. Om det er noe magisk som gjør en gamingstol mer egnet til gaming enn en god kontorstol kan vel diskuteres, men korsryggpute og sidestøttene er mer utpreget på gaminstoler enn de fleste kontorstoler, selv om implementasjonen ikke alltid er topp på de billigste.

Endret av Serpentbane
Lenke til kommentar

Har noen erfaring med AJ/Cowab sine stoler? Mer spesifikt den som AJ kaller kingsbury. Har prinsesseræv og liker putene myke.

Den har stort sett alt jeg trenger av funksjoner samtidig som at den er stor nok å bevege seg i. Ville helst hatt noe fra HÅG, Malmstolen eller RH men er helt umulig å finne et sted jeg kan sitte meg ned i en uten å måtte bryte meg inn i et kontorlandskap om natten, ihvertfall i og nær Møre og Romsdal.

 spacer.png

Angående Arozzi så har jeg prøvd Arozzi Primo og kan si at den ville vært suveren hvis det ikke var for at den er veldig fast i putene. Anbefaler ikke til de som liker noe relativt mykt å sitte i. Ganske synd siden de har alle funksjonene man trenger og stoffet er av veldig dugelig kvalitet.

Endret av Tangeter
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
2 hours ago, Gulrotsaft said:

Vet ikke om det finnes forhandlere i Norge, men Vertagear triigger 275 var ganske god når jeg testa den hos en kompis.
Han er rimelig fornøyd med den og har hatt den i 3-4 år tror jeg.

Den så skikklig digg ut og proshop er oppgitt som forhandler, men den er ikke i sortiment .. får sende de en mail

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...
  • 4 uker senere...
On 1/23/2022 at 7:11 PM, Gulrotsaft said:

Slo til å bestilte en Herman Miller Mirra 2.
Vet mange sverger til Aeron, men personlig synes jeg etter å ha brukt begge over perioder på år i kontorlandskap at de utfører jobben ganske likt.

Hvor endte du opp med å kjøpe stolen hen?

Ser selv etter å kjøpe Herman miller embody men koster enkelt nesten 20k fra kjellmann.no eller euklides.no 

Lenke til kommentar
mobile999 skrev (På 18.11.2022 den 1.36):

Ikea selger nå en gamingstol som har mesh i både sitteflaten og ryggen.

Har noen her testet den?

Styrspel: https://www.ikea.com/no/no/p/styrspel-gamingstol-gra-rod-60526085/

 

Alt bortsett fra "fotkrysset" ser fantastisk bra ut, men ser for meg at jeg fort ville gå lei av å bumpe føttene bort i den ramma der, en annen ting jeg ser på anmeldelser er at hjulene låser seg når det ikke er vekt på stolen, noe som for meg er et temmelig hjernedødt designvalg, om det er noen gang en ønsker at stolen skal være lett å flytte rundt er når du ikke sitter på den. 
 

Men totalt vekket denne interessen min, svært gode julsteringsmuligheter virker det til å være og mulighet for svært god ergonomi  for en "billig" penge :)

Lenke til kommentar
Evil-Duck skrev (På 11.12.2022 den 17.31):

Alt bortsett fra "fotkrysset" ser fantastisk bra ut, men ser for meg at jeg fort ville gå lei av å bumpe føttene bort i den ramma der, en annen ting jeg ser på anmeldelser er at hjulene låser seg når det ikke er vekt på stolen, noe som for meg er et temmelig hjernedødt designvalg, om det er noen gang en ønsker at stolen skal være lett å flytte rundt er når du ikke sitter på den. 
 

Men totalt vekket denne interessen min, svært gode julsteringsmuligheter virker det til å være og mulighet for svært god ergonomi  for en "billig" penge :)

prøve satte den på ikea i går, lurte veldig på hvorfor den var umulig og flytte når den var tom :p 
 

den var god og sitte i, men armlenen hadde en rar vinkel og det var litt få justeringsmuligheter, eller di ikke var selvforklarende hvordan de virket 

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 4 uker senere...

Mange gode tips her.

Dette med stol er vanskelig. Jeg har pr i dag en veldig, veldg gammal stol som har passert myndighetsalder og vel så det. Beste stolen jeg noensinne har hatt. Akkurat perfekt lengde på sitteputa, perfekt lengde på rygg, perfekt hardhet i puta (sjøl etter over 20 år) og perfekt hardhet i "gynging". Jeg aner ikke hva den heter, google lens gir meg noen merkelige forslag og jeg tør ikke poste bilde av den fordi stolen ser aldeles ikke ut etter så mange år med slitasje og kaffesøl. 😂

Jeg er livredd for den dagen den stolen her takker for seg.

Er ca 190cm høy og sikkert 85-90kg med lange bein og lang rygg. Har prøvd et utall av stoler, og tilogmed den sinnsyke 20.000kr stolen jeg fikk tildelt på jobben av Hjelp24 blekner i forhold til den trofaste, gamle haugen jeg har hjemme. Har kjøpt 2 stk i 4-5k klassa, men endte opp med å returnere begge ettersom dem var veldig behagelige i butikken, men klarte ikke mer enn en halvtime foran PC'n hjemme før jeg blei sliten i både rygg og nakke.

 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Husker ikke om jeg skrev det og gidder ikke bla meg tilbake, men Noblechairs Hero som jeg kjøpte er uten tvil en solid stol med god byggekvalitet (så vidt jeg kan forstå og se). Men, jeg sitter ikke godt i den. Den er for hard og føler ikke jeg får skikkelig korsryggstøtte (de medfølgende putene blir bare klumpete og feil for meg). 

Tror jeg må enda litt høyere i pris for å bli fornøyd, men sitter langt inne å bruke 20K på en kontorstol, så det skjer nok ikke med det første.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
On 1/11/2023 at 2:50 PM, thorsan said:

Noen som har forsøkt å bestille Embody Gaming stolen ? Denne har litt tykkere padding enn den vanlige Embody sies det. 

Ser en kan bestille den i Sverige også hente på grensen. Vil helst ha den levert 🤗

Det er jo en mulighet. Ser den vanlige koster 5000 mindre i Sverige. Men den er jo også godt over importgrensa på 3000 så kan bli trøbbel om man skulle bli stoppet.

 

Ellers, noen som har funnet noe annet bra i potetlandet her?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...