Gå til innhold

Necrotes

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Necrotes

  1. Hvor endte du opp med å kjøpe stolen hen? Ser selv etter å kjøpe Herman miller embody men koster enkelt nesten 20k fra kjellmann.no eller euklides.no
  2. Kom her for en time siden for å klage på at det ikke har vært noe ny informasjon fra Netonnet angående min orde på rtx 4090 gaming x trio. startet en chat for å spørre om en oppdatering så ble ordren plutselig oppdatert som sendt, fikk bekreftelse via email og alt.
  3. Noen andre som greide å kjøpe MSI 4090 Gaming X Trio fra Netonnet når kortene kom ut? Fikk beskjed at de solgte for mange, men at ordren min enda gjelder, måtte bare vente på at de skulle få den inn igjen. Siden det så får jeg bare emailer om at de enda ikke har hørt fra leverendøren om når de blir levert, noen andre som har lik/ulik erfaring?
  4. Vil bare si tusen takk, fikk meg en MSI rtx 4090 Gaming X Trio på grunn av deg ❤️
  5. Har du fått en email? Jeg bestilte også men ingenting så langt.
  6. Fikk kanskje kjøpt en 4090 fra Netonnet, pengene ble trukket fra banken, men ser det enda ikke på kjøpshistorikk, men jeg vet at det kan ta en stund før det kommer opp der. Får håpe i all fall.
  7. 12GB 4080 har bare ikke mindre VRAM enn 16GB 4080 men den er også treigere (mindre CUDA kjerner, 9728 vs 7680)
  8. Ser ut som rtx 4090 blir selgt for 20,490kr direkte fra NVIDIA, så blir sikkert en del dyrere med 3rd party gpu-er. https://www.nvidia.com/nb-no/geforce/buy/ (Norske priser direkte fra NVIDIA)
×
×
  • Opprett ny...