Jump to content

thorsan

Medlemmer
 • Content Count

  571
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

About thorsan

 • Birthday 04/27/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4438 profile views
 1. Har tatt i bruk Curve, deres kort fungerer. Banken min støtter ikke Apple / Google. Fin workaround. Curve trekker da fra det norske kortet en peker til, f.eks Visa / Mastercard.
 2. https://www.platekompaniet.no/gaming/playstation-5/playstation-5---digital-edition-m-horizon-forbidden-west/ På lager 11:14
 3. https://www.platekompaniet.no/gaming/playstation-5/playstation-5---digital-edition-m-horizon-forbidden-west/
 4. https://www.obs.no/elektronikk-og-underholdning/elektronikk/gaming/spillkonsoller-og-tilbehor/playstation/ps5-konsoll/2085071?v=Obs-711719709596
 5. Du kan spille med Xbox kontroller og 😎 Jeg byttet til EU West, veldig behagelig når alt bare virker og ingen kø. Litt kjipt å «miste» 50 timer, men om en spiller dette et par år er det en dråpe. PowerPass er genialt, alts til Max level med utstyr.
 6. Hei Sønnen min har lyst på gaming PC. Da han bor annenhver uke hos meg tenkte jeg at en laptop, med skjerm og tastatur kanskje er veien å gå. Litt enklere for mor om jeg kjøper selve PCen. Vi har en stasjonær med 3080 kort som 5 åringen og 8 åringen deler med meg. Dette blir da i tillegg. Noen som har barn / ungdom med laptop som kan peke meg i retning av noe ok for de som spiller minecraft og Roblox ? Takker !
 7. Det er tilbud på Power i disse dager. Betale med DnB MasterCard og en får 20%. Husk og betale ned kortet med en gang før rentene løper 😉 https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc-og-mac/stasjonaer-pc/hp-omen-30l-gt13-1488no-stasjonaer-pc/p-1164780/ NVIDIA GeForce RTX 3090 24 GB Intel® Core™ i7-11700K 16 GB RAM, 1 TB M.2 NVMe SSD 25.600,- med rabatt. Noen med erfaring med disse HP Omen maskinene?
 8. Fikk en kode, men så ikke PM før det var for sent. Holdt på med ungene. Men stor takk for forsøket 😇
 9. De trakk noen ekstra ut da ikke alle ble brukt. Slik jeg forstod det. Sitter her spent selv, 7 åringen går i ring rundt seg selv i spenning. Vært med elkjøp, power og prøver å følge med her.
 10. Det hadde vært veldig snilt av deg Kan eventuelt sende deg en snap med reaksjon fra guttene om de får høre at en PS5 er på vei.
 11. Jepp. Sånnsett er jeg fan av disse konkurransene hvor en vinner et lodd. Litt mer spennende enn en kølapp
 12. Tja, det er da litt urettferdig. Selv var jeg ute i skogen med ungene i det fine været da de er hos meg denne ukene. Det er planleggingsdag på skole og barnehage. Kan ikke henge på mobilen under leken, det er kjipt for dem Trenger ikke brenne folk på bål, det er jeg enig i.
×
×
 • Create New...