Jump to content

N|troXx

Medlemmer
 • Content Count

  625
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

185 :)

About N|troXx

 • Birthday 02/27/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8938 profile views
 1. Ta kontakt med en lokal sparebank også, bare for å høre hva de kan gjøre. Av og til så er det en del hendelser med banker som kjører ekstra gode betingelser, der hvor folk først får avslag, ordner seg lån i andre banker, også flytter lånet til opprinnelig bank. Fatter ikke hvorfor, men virker som det er "lavere risiko" å overta et lån enn å innvilge. Det høres uansett ut som dere har et ryddig opplegg økonomisk, så dette ordner seg nok, selv om det kan virke litt kjipt nå. Lykke til med bryllup og hus!
 2. Hifi-klubben har for en del tv 6års garanti/reklamasjon, så kan være verdt å ta en telefon. Kundeservice - Garanti - HiFi Klubben Forutsetter at du er medlem, men det er du kanskje?
 3. Sitter med 1070. og vurderer ny stasjonær som skal holde en del år.. Har en haswell.. men denne tenker jeg får en AM5 i løpet av seinvinteren. Så da hadde det vært topp med 4070ti kort for å holde en del år. .Men med prisene her, så blir det fort "Team Red" som får oppmerksomheten
 4. En kan jo forsøke, men den regninga kan jeg aldri tro vil bli betalt. og en har heller ikke sjans til å få noe slikt inni håndtverkerkontrakten. Her jeg bor er også håndtverkere noe skikkelige surrehoder og tar på seg alt for mye. Og skriftlige kontrakter er det ikke noe vits med. Kun anbudspris. Samtlige er forsinket, så alle datoer en forsøker avtale ryker før en har rukket å snu seg.
 5. Flaskehalsen mellom nord/midt og sør går over sognefjorden.. Når den linja blir oppgradert, ja da blir det svindyr strøm over hele landet. Prisen styres av kapasitet, og med de to nye kablene så ble kapasiteten ut av landet økt betraktelig. Tidligere kabler hadde ikke kapasiteten til å frakte all produsert energi ut av landet, så dermed fikk vi muligheten til å holde lave priser. Det er ca 10 år siden midt-norge hadde tørke og kraftkrise.. med opptil 14kr kwh på den dyreste timen, det var ikke mye snakk om dette i riksdekkende media, med strømstøtte osv den gangen. Strømprisen over 11 kroner (aftenposten.no) (2011) 11,32 kroner for strømmen – NRK Trøndelag (2010)
 6. I forhold til jakt, så tror jeg ikke du skal være alt for bekymret. Rådyr kommer sikkert til å kose seg godt innimellom kratt og cellestativene. Drift med dyrkamark, der henger jeg meg på de to andre her.. Dette blir Solcellepark med viltåker..
 7. Virker som at du kan bruke i mobil router... Må være genialt som fail-over på router om en har litt ustabilt nett... For ser ut som at en kan sette i gang struping av nett etter kort tid (eks 1GB).. Sånn at ikke datatrafikken flyr ubegrenset, men en får tilgang til mail og småtterier
 8. Mye av import her er fra sverige. Det er i dag dårlig overføringskapasitet mellom nord og sør i norge, så strøm tar turen via sverige hvor det er ledig overføringskapasitet. Da får vi import og eksport og svenskene tjener penger som ugress.. kjøpe billig i nordnorge og eksportere dyrt i sørnorge
 9. Add in kort er ikke så viktig denne runden, akkurat nå er det ønske om CPU/Hovedkortkombo i ITX size som har fart nok til routing på 2.5 gbit med litt snaks av funksjoner. hvor idle forbruk er så lavt som mulig
 10. Hei, Noen som har tips til ITX hovedkort osv med plass til 2 sfp+ porter (enten via add-in kort eller onboard. Brukt er helt OK det også. fart på internett blir opptil 2,5gbit OS blir enten OpenWRT eller Opnsense Viktig er lav Idle forbruk, da jeg ser for meg lavt forbruk i større deler av døgnet.
 11. Det jeg lurer på er om det vil være OK å montere industrikontakt med kabel over til ladeboksen. Det kan være jeg trenger bruk av sveiseapparat osv i garasjen, og da hadde det vært topp med Industrikontakten klar, slik at det bare er å nappe ut ladeboksen og starte sveisingen. Det vil jo per definisjon være en ladeboks som jeg kjører billading igjennom slik at kravet blir opprettholdt. Alternativ blir jo to stk 32A kurser, og det blir jo på tryne dyrt for sveiseapparat 10ganger i min tid i huset.
 12. Ja, jeg er klar over at traktaten i utgangspunktet ikke tillater militær aktivitet... Men det er enkelte nasjoner som ikke bryr seg så hardt om spillereglene om det taler til sin egen fordel. Men uansett, blir spennende å følge om vi klarer å holde "suverenitet" der oppe, eller om det blir innrykk av nye najsoner
 13. Om Norge ikke bedriver kullutvinning på svalbard, så kan andre land komme og starte opp... regjeringen er vel ikke helt tent på tanken om at Kina skal starte opp utvinning av kull (og bygge militærbaser) der oppe
 14. Har sett flere trådere på reddit om denne type modifikasjoner. APC UPS har flere utgaver som jobber på forskjellig spenning 12V, 24V og 48V, så ditt valg av batteri bør tilpasses kravet til UPS. Når det er sakt, ikke noe problem sånn sett å koble til bilbatteri, det spørs mest om UPS godtar batteriet grunnet forskjellig intern motstand. Husk Knallgass-fare!
 15. En case for en større mengde 4-felter 90 kontra annet er jo muligheten for å opprettholde høy snittfart. Hjelper ikke med en fin 90 2 feltsvei, når Onkel Kåre i bobilen sin tøffer i 60 og en ikke kommer forbi. Da synker snittfart, og det er snittfarten som virkelig avgjør tidsbruken.
×
×
 • Create New...