Jump to content

Olsenhower

Medlemmer
 • Content Count

  1664
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

114 :)

About Olsenhower

 • Birthday 09/21/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13610 profile views
 1. Kort google-søk siden den oppsummerer det bedre enn jeg ville klart: In everyday use, the word "theory" often means an untested hunch, or a guess without supporting evidence. But for scientists, a theory has nearly the opposite meaning. A theory is a well-substantiated explanation of an aspect of the natural world that can incorporate laws, hypotheses and facts.
 2. Spiller Elden Ring, spilt 150 timer og er enda i Caelid og Altus, så enten suger jeg eller så finkjemmer jeg verdenen for content.
 3. Jeg så en fyr på Kiwi som spurte om Vipps, og da kom assisterende butikksjef med hennes private kort, betalte, ga kvittering til kunde og fikk pengene igjen fra fyren på Vipps.
 4. Jeg er ikke en ekspert og andre kan nok gi gode råd mtp resten av pc-delene, men hvis jeg skulle bygget ny pc i dag ville jeg valgt et hovedkort som støttet DDR5.
 5. Det beste for barnet er at begge foreldre bor i samme bydel og med nærhet til skole, venner og fritidsaktiviteter. Jeg synes det er egoistisk av mor, barnet kommer alltid først.
 6. Jeg vil si at skøyter til 500 kr er søppel, og 1000 er ingenmannsland. Proffe hockeyskøyter koster 3-4000+, men for en som vil leke seg på isen og spille med kompiser finner en mange gode skøyter rundt 2000-2500 også.
 7. Håper ferien ble tilbrakt i karantene.
 8. Jeg jobbet for Jysk da jeg studerte, riktignok begynt å bli noen år siden, 15-20 faktisk.. Men den gang ble vi oppfordret til å ikke være med i fagforening og måtte jobbe visse søndager gratis mot pizza når butikken måtte ommøbleres/ryddes/skippertak på lageret osv. Generelt lite fokus på HMS. Var verst da det het Norsk Sengetøylager, bedret seg litt da det ble Jysk.
×
×
 • Create New...