Jump to content

Olsenhower

Medlemmer
 • Content Count

  1631
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 :)

About Olsenhower

 • Birthday 09/21/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12652 profile views
 1. Jeg misliker ekstremt at den venstre menyinndelingen av emner og underkategorier er borte. Tungvindt å scrolle ned og trykke meg inn i hver enkel kategori. Dette har ført til at jeg nesten ikke bruker forumet til annet enn å se på vitsetegninger som ligger på mine innlegg. Jeg har vært negativ ved hver oppgradering, men raskt vendt meg til nytt format. Etter denne oppgraderingen er det helt forferdelig.
 2. Du har kanskje skrevet det før, men hvor mye er den godkjent senket? Så meget bra ut. Tenkte det ville bli litt vel friskt å lakkere de flotte felgene, men helheten så mye bedre ut enn forventet.
 3. Sjekk alle forsikringer, egne og personalforsikringer til jobben. Jeg er ufør og tjener nå mer enn hva jeg gjorde da jeg jobbet pluss er gjeldfri, både leilighet og bil, takket være gode forsikringer.
 4. Syns den virket overpriset. Dessuten er slike ferdig-PCer vanskeligere å oppgradere, uten at jeg vet eksak hvordan denne MSI-PCen er. Vil si du får mye mer for pengene ved å bygge selv, eller kjøpe ferdigbygget fra Komplett.
 5. Jeg fikk flushet en 2005 BMW 530D i sin tid, kom på drøye 8000.
 6. Denne gangen var jeg så sikker i min sak så jeg skulle driste meg til å kommentere på data-forumet. Men neida, helvetes feil igjen, siste gang jeg skriver en kommentar..!!
 7. Flere enn meg som opplever at klokken ikke skikkelig registrerer søvn etter siste oppdatering? Mange netter på rad har jeg angivelig bare slumret halvannen time per natt?
 8. Jeg kan ikke svare for andre, men min har 8 GB RAM, 256 GB. Står inne på info om telefonen også, så ikke bare Power som har påstått.
 9. 109, ja. Har forøvrig fått beskjed at klokken er sendt fra Oslo i dag morges, forventet til meg i morgen. Så da har jeg den hvertfall før helgen
 10. Jeg ville ikke ha lommebok-deksel, så var vanskelig å finne, men fant Pure gjennomsiktlig bakdeksel på Phonehouse (Elkjøp) på et kjøpesenter.
 11. Kjøpte i går på Power, 256 GB "Breathing crystal", P30 pro. Veldig fornøyd så langt.
 12. Blir ny mobil i morgen, har Samsung S7, men sliter med autofokus og batteriet varer ikke lenger like lenge som jeg skulle ønske. Spørsmålet er om det blir P30 pro 256 GB eller Mate 20 pro. Heller mot førstnevnte. Hvilken farge ville dere valgt?
×
×
 • Create New...