Jump to content

Olsenhower

Medlemmer
 • Content Count

  1638
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 :)

About Olsenhower

 • Birthday 09/21/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13042 profile views
 1. Ultima IX: Ascension. Fikk veldig dårlig mottakelse den gang, men ser folk er mer positive nå.
 2. "Lag" i det jeg trykker på pedalen er det verste jeg vet, så da blir det hvertfall ikke Enyaq.
 3. I ditt tilfelle er det nok ikke så alvorlig siden den bare sto en natt, min bil sto flere dager med lekkasje (bor på vestlandet) mens jeg ventet på timen hos Møller. Brukte bilpresenning på de verste dagene, men av og til var den blåst slik at den hang og slang da jeg kom ut om morgenen. Med leiebil kom det på ca 11000, men som sagt, var nok mer fuktig enn din bil har klart å bli på en natt. Ville prøvd de andre tipsene du har fått før eventuell kontakt med verksted 😊
 4. Jeg hadde lekkasje i bilen og klissbløte matter og i teppet under. Etter jeg hadde tørket med ovn i noen dager trodde jeg at det nå var tørt, men leide tepperenser for sikkerhets skyld, og da fosset det opp vann. Hadde bilen hos Møller skadeverksted, og teppet var fremdeles fuktig, og ikke minst vått under teppet mot stålet. Ikke sikkert det har vært like stor vanntilførsel hos deg som hos meg, jeg hadde lekkasje via drens for takluke.
 5. Rehabiliteringsgips kan limes rett på betong, kommer i størrelsen 2500*900*6. Enklere og tidsbesparende for malere å sparkle gipsen enn å sparkle en betongvegg.
 6. Ang. det å ikke ha penger på konto når kortet sendes, det blir da sendt faktura per mail, så tror ikke noen trenger frykte å få kansellerte eller utsatte ordre.
 7. I pc-konfigurasjonen er det nå 17 stk Asus 3080 TUF til salgs. Hvis jeg går inn på kortet viser det riktignok "utgått".
 8. Jeg misliker ekstremt at den venstre menyinndelingen av emner og underkategorier er borte. Tungvindt å scrolle ned og trykke meg inn i hver enkel kategori. Dette har ført til at jeg nesten ikke bruker forumet til annet enn å se på vitsetegninger som ligger på mine innlegg. Jeg har vært negativ ved hver oppgradering, men raskt vendt meg til nytt format. Etter denne oppgraderingen er det helt forferdelig.
 9. Du har kanskje skrevet det før, men hvor mye er den godkjent senket? Så meget bra ut. Tenkte det ville bli litt vel friskt å lakkere de flotte felgene, men helheten så mye bedre ut enn forventet.
 10. Sjekk alle forsikringer, egne og personalforsikringer til jobben. Jeg er ufør og tjener nå mer enn hva jeg gjorde da jeg jobbet pluss er gjeldfri, både leilighet og bil, takket være gode forsikringer.
 11. Syns den virket overpriset. Dessuten er slike ferdig-PCer vanskeligere å oppgradere, uten at jeg vet eksak hvordan denne MSI-PCen er. Vil si du får mye mer for pengene ved å bygge selv, eller kjøpe ferdigbygget fra Komplett.
 12. Jeg fikk flushet en 2005 BMW 530D i sin tid, kom på drøye 8000.
 13. Denne gangen var jeg så sikker i min sak så jeg skulle driste meg til å kommentere på data-forumet. Men neida, helvetes feil igjen, siste gang jeg skriver en kommentar..!!
×
×
 • Create New...