Jump to content

Caddy

Medlemmer
 • Content Count

  3248
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

269 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jepp. Får inn mail fra Soundgarden feks, og proshop sier fest på fredagen.
 2. Kan vi forvente flere / bedre tilbud etter kl 12 i kveld, eller har butikkene lagt alle "kortene" på bordet..? 3 sekunder etter posting, tikker det inn mail fra elkjøp om flere tilbud. 😂
 3. Mine 4 Samsungdisker på 750gb hver har en rød dott på SMART. Kvittering borte, nettbutikken lagt ned for 10år siden, levd i +-15 år, lever forsåvidt ennå med 24/7 drift..
 4. Fury vs SN850x ? Altså hva får man for de 300,- ekstra?
 5. Ser via Prisjakt at det er 30% på Toshiba MG08ACA16TA. Hvordan denne er i en NAS vet jeg derimot ikke..? Og tilbudsprisen er ca vanlig pris av en Seagate Exos.
 6. Heihei. Kjører i dag OpenMediaVault og er i grunn fornøyd med det. Men så leser jeg om mulighetene og enkelheten ved øke størrelsen på arrayet, mer diskplass tilgjengelig og slikt.. Edit: Og muligheten til å slå sammen eksisterende filserver med gamingmaskinen... Hallo! Funker det for folk flest? Gamingmaskin med passthrough av skjermkort, mus, tastatur og lydkort i en VM og Unraid med filserver i bunn? Så kan man egentlig bare stryke det under... (?) OMW har plugins for SnapRAID og MergerFS. Funker de på samme måte? Typ mix flere diskstørrelser, parity på største disken, ikke software raid men mer jbod ? Tenker å bytte ut 4stk 750gb disker med noe større, og er waste kjøpe 4 nye 8tb, om jeg kan komme like langt med 2stk på 16tb, MED en form for sikkerhet.. Er toshiba sine disker ok disker? Burde denne posten vært en egen tråd?
 7. Mulig necro... Men hva er alternativene når nettbutikken over dammen ikke sender til Norge? Alternativene hvis JetCarrier angivelig skal være håpløst..
 8. Nvidia Shield. (Søkte etter noe helt annet på google og fant denne, så beklager sent svar..)
 9. Oppdatering: Fikk mail fra Elkjøp: Hei! Din service er nå fullført. Grunnet mangel på reservedeler så ønsker vi å tilby et nytt produkt. Ta med alt resterende tilbehør og kom innom oss så vil vi hjelpe deg videre. Det er jo innafor.
 10. Leverte selv inn et tastatur i dag, kjøpt i mai 2020. 1 LED som henger på en farge, samt slutter å fungere om maskinen står på over flere uker. (Oppstartstrøbbel ved reboot av maskin, maskin booter fint uten.) Snakk om et Steelseries Apex Pro fullsize. Anyways, samme regla: 2 års reklamasjon på tastaturet. Men han skulle prøve å søke reklamasjon da, så litt serviceminded var han jo. Fant denne tråden mens han sto å tasta, å fikk med på søknaden at det var et tastatur til rundt 2000,- fullpris å jeg som kunde da forventer at det varer mer enn 2 år. Så får vi se hvor det går..
 11. Hvis nyere biler kommer uten mulighet for å sette på lysene bak med bryteren i rett posisjon, må kanskje regelverket forandres. Men av erfaring er det gjerne "bryteren i rett posisjon" som skrur på lys bak.
 12. Er det ikke en veitrafikkparagraf som sier at man er ansvarlig for at kjøretøyet er i forskriftsmessig stand? Som i praksis betyr: start bilen. Ut å sjekk at alt lyser som det skal. Så umulig er det ikke. Du _skal_ oppdage det før du kjører. Så da er det kanskje ikke regelverket det er noe galt med, men heller personene som setter seg bak rattet å ikke følger det..?
 13. Kjærringa har ei veninne som ikke er vaksinert. Ho skal heller ikke date en som er vaksinert. Helst ikke være i samme rom som en som er vaksinert. Driver med sølvvann også.. Anyways. På min vei her i livet har jeg lest mye om konspirasjonsteorier. Men det stoppa. Brått. Hva har jeg gått glipp av ang. vaksinen? Nei, jeg er ikke vaksinert selv.
 14. Vet spekebua sine tilbud skulle være best på mandag og fredag..
×
×
 • Create New...