Jump to content

Caddy

Medlemmer
 • Content Count

  3202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

256 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ja ikkesant. Får la en slik bli hovedrouter etterhvert heller, når jeg begynner å få noen wifi6 enheter i/utenomhus.
 2. Men leser diverse steder at man ikke får wifi6 via satelittene i meshet, kun på hovedrouter, eller..? Jeg tror forsåvidt ikke noen av de få (2-3) trødløse enhetene mine støtter Wifi6.
 3. Dette er kanskje riktige plassen å spørre: RT-AC66U-B1, er dette fremdeles gode routere? Vurderer kjøp av 2 stk brukt, + en nyere en etterhvert som hovedrouter for meshløsning.. Har fra før av RT-N66U som ikke får oppdateringer lenger, og heller ikke støtter mesh.
 4. Caddy

  Betale hjemme?

  Uhh.. Hæ? Minst EN av foreldrene har tatt et valg med å få en unge....? Tror forøvrig jeg betalte 3000,- i måneden da jeg bodde hjemme og hadde jobb. Ble en form for sparing i stedet for å feste vekk alt.
 5. For meg så ser ikke dette norsk ut.. Samt: https://www.toll.no/no/varer/alkohol-og-tobakk/privat_import_av_tobakk_og_snus/
 6. Kjenner ikke til unraid mtp det å legge til disker til eksisterende raid. Men med OpenMediaVault går det finfint.
 7. Går selv å vurderer å bytte HTPCen min i en intel nuc eller en nvidia shield. Ikke for støyen sin den, men pga 4k støtte. Kodi fugerer finfint for mitt bruk.
 8. Men hvis du bare skal kjøre oppvaskmaskinen, og samtidlig lage en sous vide middag, så sparer man vel energi den dagen værtfall, og det er bedre enn ingenting?
 9. Kan de nå egentlig det? De fleste har vel brukt pengene de tenkte å bruke på black friday..
 10. 13. November ble prisen satt opp. Har ligget stabilt på 15695,- fra januar 2019.
 11. Hvorfor skal du ha 200,- i timen, og ikke han kineseren som sitter å pakker varen din i kina?
 12. Så hva gjør man om man gikk i black friday fella? Trodde besparelsen var 8k, men viser seg å være 300,- fra ordinær pris. Jeg er 90% sikker på at prisjakt sa førpris på 23k og ikke 15k, da jeg satt å sjekka dette med en gang jeg fikk mail om "tilbudet".. Returnere på angrerett, prøve å forhandle med forhandleren, eller bare beholde varen? Jeg _kan_ jo ha vært tilbudsblind da det er et relativt planlagt og oppsparttil, kjøp.. 🤔
 13. Det er jo uhørt hvis folk handler Shield for å spille på storskjermen, også kan de ikke det alikavel... Reklamen sier jo sitt: LA SPILLRIGGEN STÅ IGJEN HJEMME Spill PC-spill på den store TV-skjermen med SHIELD, og opplev GeForce-skybasert spilling i dag. GeForce NOW støtter 64-bits Windows 7 eller bedre, slik at du kan oppleve skybasert spilling i dag. Edit: Jeg trodde forøvrig at jeg kunne spille spillene direkte fra PC`en min, til Shield. Ikke at det var snakk om en virtuell maskin i skyen...
 14. Er den nye Nvidia Shield noe å bytte ut en eksisterende HTPC med? HTPC kjører i dag stort sett bare Kodi, spotify og litt nettsurfing i ny og ne. Netflix kjører jeg jo direkte på smart-tv`en, men kunne kanskje tenke meg å kjøre alt på en boks, altså Shield.. Streame spill til sofaen er jo heller ikke å forakte. Kan spillene også streames over nett, er det jo genialt..
 15. Har et GTX 1070 i nåværende maskin, som jeg tenker holder en stund til med mitt bruk.. Hvor mange % snakker vi om da egentlig? Såpass at det er verdt "vanskelig å få tak i.."? Kjøler har jeg, noctua av noe slag. Men hører AMD stock kjøler skal være god nok, så er ikke sikker på om jeg flytter den over.. Hva er den store forskjellen på hovedkortet listet opp, og dette? Annet enn prisen? https://www.komplett.no/product/1132537/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/amd-socket/asus-prime-x570-p-s-am4#
×
×
 • Create New...