Jump to content

Caddy

Medlemmer
 • Content Count

  3223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

269 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Tror jeg ville oppretta ett innlegg på facebook, i AVforum-gruppa. Selv har jeg Yamahaen, og er i grunn storfornøyd.
 2. Du får DIY kapsler på nett i enten stål eller plast, (flergangsbruk...?) til flere maskiner, hvis det er noe slikt du tenkte.. Google "<maskinmerke> reusable pod" feks ..
 3. Tilegg til overstående: fandens jungel av vaskemaskiner og tørketromler. Nesten klin umulig å se hva som er et godt kjøp da alle de store opererer med minimale forskjeller/ forskjellig produktnummer for å forvirre oss kunder.
 4. Bestillte selv slike i sort fra Power. Samme pris. Fine bokser, og får gode reviews rundtom.
 5. En god løsning hvis du er fornøyd med TV`en, er å kjøpe en strømmeboks, feks Nvidia shield. Og rett og slett kun bruke TV`en som en dum TV. Tror jeg så Shield "røret" på tilbud til 1400,- ..
 6. Vet ca ingenting om ZenWifi, men det er fine bokser, i forhold til AX92U, (på komplett..) og jeg var i marked for å oppgradere AC66U-meshet mitt.
 7. Enkelt? Eller mesh? De er flere som kjører tilbud på ASUS ZENWIFI AX XT8 2PK MESH RUTER HVIT, mens POWER har den i sort. Link: https://www.prisjakt.no/product.php?p=5271929
 8. Power kjører tilbud på Asus ZenWifi XT8, 2pack Sort til under 3000,-. Høy WAF, og gode routere..? (stort sett hvite på tilbud andre steder, etter hva jeg kan se...)
 9. Kalibrering gjør du enkelt selv. Google er din venn. Det er det butikken bruker..
 10. Angrerett? Evt gi valget: Sende tilbake på angrerett, og de må selge en demobrukt PC, eller bare gi deg mellomlegget.. (?) Evt ta tapet med et smil. Du visste jo at black friday/week var rett rundt hjørnet..
 11. Sikler på AEG vaskemaskin og tørketrommel fra Power. Men jeg ser på prisjakt at de var 1500,- billigere 03-05 januar 2019. Kan det lønne seg å vente med å kjøpe slikt til januarsalget? Trenger ikke vaskemaskin eller tørketrommel før slutten av februar... https://www.power.no/hvitevarer/toerketrommel/aeg-t8dek946e-toerketrommel/p-603715/ https://www.power.no/hvitevarer/vaskemaskin/aeg-l8fep965e-vaskemaskin/p-1111929/
 12. Neinei, men all info er god info...? Bosh er ikke akkurat i mobil eller TV markedet.......?
 13. Ikke dumt. Så da ble det ikke det. Følger med videre. (Jeg kan ikke helt tro selv at jeg sjekker "hvitevarer" først når noen kommer på banen på black week........)
×
×
 • Create New...