Gå til innhold

DNB: Vi mener kundene er fornøyd med kort og kontanter


Anbefalte innlegg

Verner om Vipps og/eller andre nordiske tjenester. Multinasjonale selskaper på Apple/Google osv suger til seg nok penger som de gjør. Ser ingen grunn til å skulle la enda flere norske skattekroner ende i lomma på milliardærer registrert i skatteparadiser.

Litt idealist må man kunne være ;)

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hovedgrunnen til at jeg ønsker dette, er at jeg vil bruke denne tjenesten på andre siden av riksgrensen.... Vipps er vel og bra, men med flere venner i utlandet jeg besøker, greit å ha en løsning, samt at jeg slipper tanken "Blir jeg utsatt for skimming av kortet mitt nå?" Jeg vil gjerne ha Apple Pay, ønsker de velkommen og det å kunne legge klokka på en terminal i utlandet for å betale, ser jeg som en stor fordel vs å trekke kortet på ett usikkert sted.

 

Klokka sitter fast på armen, da slipper jeg å fiske opp kredittkort av lommeboka i utlandet. 

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Det latterlige er jo at vi hadde en helt genial tjeneste her i Norge som ikke hadde noe med Apple å gjøre i det hele tatt: ValYou.

Der brukte man mobilen til å betale kontaktløst med. For småbeløp måtte man ikke engang åpne telefonen eller taste noen kode. Alt man måtte var å holde den inntil terminalen i et kort sekund.

Men den tjenesten la de jo selvsagt ned etter prøveperioden. :(

 

Vipps funker veldig bra som vennebetaling på byen ol. men er dødfødt til andre ting. Jeg vil ikke knote med å taste inn lange telefonr når jeg skal kjøpe noe i butikk feks. Det blir uansett mye mer komplisert enn å bruke kort, og det er et skritt tilbake.

Endret av Vice
  • Liker 6
Lenke til kommentar

 

 

Bytter til Nordea i dag.

 

husk å ta med deg bankort, for du vet vel hvor mange butikker som har denne løsningen på plass.......og husk at du ikke kan foreta vennebetaling , så lykke til

DNB ansatt? ? Man kan fortsatt bruke Vipps...

nei, slettes ikke ansatt i Dnb, men Matbutikker og hotell tilbyr ikke denne tjenesten så dere må fortsatt ha med bankort i mange år ennå.
Lenke til kommentar

Det som skuffer meg her er to ting.

 

For det første mener DNB noe om hva jeg mener, uten å ha spurt. De sier at få har tatt dette i bruk i naboland hvor dette er tilgjengelig. Men de har tydeligvis glemt at vi nordmenn er veldig langt fremme når det gjelder å ta i bruk ny teknologi. Noe DNB har nyttet godt av når det bla kommer til Vipps. Men dette er naturligvis ingen garanti for at mange tar det i bruk og bruker det regelmessig. Men det gjør egentlig ikke noe - siden Apple Pay(og Android Pay, Samsung Pay etc) fint kan leve side om side med hverandre. Da blir det brukerne som vinner med å få valgfrihet.

 

For det andre så er DNB kjent for å være langt frempå teknologisk. De bruker mye tid og ressurser på å vurdere og på å ta i bruk ny teknologi. Vipps er et eksempel på dette. Men her har de vurdert det som ikke vits i. Vel, det skal ikke så mye IQ til for å forstå at de ønsker å verne om Vipps, og det burde de ha baller nok til å innrømme. Jeg liker Vipps, men Vipps bør og tåle konkurranse.

 

Ja jeg har Apple iPhone og DNB, og jeg kunne godt tenkt meg å ta i bruk dette i dag. Men jeg synes dette går like mye på at jeg gjerne ville ha kunnet bruke Android Pay om det var åpnet for i Norge i dag - og andre løsninger.

 

Men jeg tror DNB snur. Om ikke så kan jeg alltids bli kunde i en bank til :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hvis bare Vipps åpner for butikkbetaling med NFC blir jeg ikke sur, skjønner ikke hvorfor de ikke allerede har dette på plass.

Jeg ville heller foretrukket å bruke en tjeneste hvor inntektene i større grad kommer norge til gode og kanskje til og med blir beskattet her -noe Apple er notorisk flinke til å unngå. Når det er sagt så har ikke Vipps NFC betaling og dermed så kommer nok også jeg til å begynne å bruke dette. Når vi først er inne på saken så har ikke en gang vipps støtte for QR kode, noe som til og med mcash hadde i sin tid og som fungerte langt bedre enn disse vipps numrene på idrettsarrangementer.

Endret av joppzter
  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...