Jump to content

Rotekoppp

Medlemmer
 • Content Count

  410
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

464 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1891 profile views
 1. Tror ikke det er grunnlønna som er veldig avgjørende, når han ligger an til bonus på 1,6 milliarder..
 2. Når dedikerte mining kort kommer skikkelig på markedet, samtidig som at Etherium går over til ETH 2.0 med staking istedenfor GPU kraft, så får vi nok ekstremt billige gaming kort fremover. Synd det sannsynligvis ikke skjer i år (GPU tilgjengeligheten), men hvis Etherium blir "uminelig" med POW (GPU) så blir det veldig mye kraft igjen til resten av blockchain nettet, noe som igjen vil føre til mye mindre lønnsomhet med mining i form av POW. Mange minere vil nok ikke klare å holde det lønnsomt ift. pris på utstyr, strøm, vedlikehold osv. Mange vil kanskje bare selge unna siden de driver litt mindre, og det blir mer jobb enn inntjening, og heller investere i krypto, eller kjøpe seg ut av krypto markedet totalt. Litt is i magen så dukker det opp hopetall med brukte 30XX kort på Finn etter sommeren, som ikke er brukt veldig lenge. Mining sliter ikke så mye på kortene etter bare noen måneders eller til og med et års bruk så lenge de ikke er kjørt for varme. Det sier ihvertfall min glassbolle, men den har failet meg før ¯\_(ツ)_/¯
 3. Jeg kan nok være litt blind i mine antagelser ja, men mitt inntrykk er at det blir mer og mer tabu å vise seksualitet og runde former med sexy damer uten å få en kritikkstorm mot seg. Derfor antok jeg at det var grunnen.
 4. Det er min personlige antagelse ja, jeg kan ikke si jeg vet motivasjonen for å fjerne en seksuelt fremstilt rumpescene. Jeg synes det er feigt av utviklerne å fjerne en scene som dette, og jeg tror det heller vil ødelegge for den originale historien som ble fremstilt. Du klarte ikke finne på en mer original hersketeknikk enn stråmann? Om en spillserie har med seksualitet og kjønn på en god måte eller ikke er subjektivt.
 5. De er nok reddde for å bli kritisert ja. Allerede kritiserer du de samme scenene de skal fjerne. Tipper du ikke kritiserte de da de kom ut? Best å lage det mest mulig kjønnsløst kanskje, så ingen blir krenket?
 6. Det er helt feil tolkning IMO. Tror heller de er redde for å bli kritisert av "leftis feminazis" ¯\_(ツ)_/¯
 7. Jo. Og de fjerner mye av den seksuelle fremstillingen av kvinner. At noen synes det er diskriminerende med sexy damer med frodige rumper er vel ganske subjektivt. De endrer spillet av redsel for å bli kritisert, nothing more to it. Noen synes kanskje det er diskrimenrende når spillfigurer har hår, for det er faktisk ikke alle som har hår i det hele tatt; endre alle cutscenes der de viser håret til mennesker, til closeup av ansiktet.
 8. Kan vi ikke bare gjøre det ulovlig med rumper generelt? Alle spillkarakterer blir designet med et høl i ryggen til å drite med. Og selvfølgelig skal det aldri være pupper til stedet. Blir litt fornærmet at noen har pene muskler eller former i det hele tatt.. JA FOR KRAV OM SPILL MED KUN STREKHEN! Drittverden!
 9. BF3 og 4 for min del. Syns forøvrig BF1 og BF5 var gode spill også, men ser frem til en mer moderne setting igjen forhåpentligvis.
 10. Jeg har vel ikke påstått at du har sagt noe som helst..?! Ei heller har jeg sagt noe særlig om kvaliteten på spillet, bare førsteinntrykket, som ikke var dårlig. Bra du skjønner hva jeg mener, for jeg er litt usikker på hvor du vil.
 11. Synes du det er greit hvis da PS5 spillere skulle få ekstrainnhold som egne brett og våpen samt kosmetisk utstyr til samme prisen du betaler for det på PC, kun fordi utgiveren har tatt imot penger fra Sony? Sier ikke at det blir tilfellet her, men det har skjedd før, og nå er det da en eksklusiv tech demo som utgiver har fått betalt av Sony for å være eksklusiv. Jeg velger å ikke støtte denne modellen, altså jeg har en mening som du ikke har. Slik er verden. Grow up.
×
×
 • Create New...