Jump to content

Rotekoppp

Medlemmer
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

429 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1555 profile views
 1. La nå dette dyret omsider dø! Det er tydelig at det lider, og operasjon for å friskmelde det er de ikke villig til å betale.
 2. Jeg føler de har klart å gi mer verdi og et mer levende univers i Destiny MP Coop. Daglige events, raids, nightfall og strikes er noe av det smarte de har lagt til. Bare så synd at spillet er totalt ødelagt av dårlig implementasjon, der de ikke tar høyde for det de allerede har bygget opp. Samtidig så er det skikkelig tøyse-PvP, der de desperat prøver å balanser våpen og powers, og ender bare opp med å flytte problemet en hårsbredd, samtidig som de har ødelagt en hel klasse og alle typene av et våpen til bruk i PvE. I tilleg kjører de en betalingsløsning som er det kvalmeste jeg har vært borti. Har selv brukt ca 2500,- på Destiny 2, og når jeg starter opp det spillet nå, så får jeg ikke spilt med kameratene mine da jeg ikke har kjøpt de siste expansjonene, og dermed ikke har elementer i spillet som er nødvendig for å være med de. Men herregud, skulle bare mangle når man lun har betalt 2-3K for spillet allerede.. Kjeltringer! Skjønner ikke helt hva de driver med egentlig, mest rotete opplegget jeg har vært med på. Det er tydelig at Bungie hadde hatt godt av å ha MS som holder de i hånda. Halo er derimot (til nå) veldig konservative i strukturen i spillet. Enspillerkampanje, med mulighet for samarbeid samt de klassiske PvP modusene som TDM osv. Her burde de faktisk "låne" litt inspirasjon fra Destiny ift. MP coop mulighetene og litt fra Warzone ift. Betalingsstruktur, PvP layout og rewards. Får MS til dette så kan Destiny førtidspensjonere seg, for da har de ingenting å stille opp med. Bungie har allerede tapt på PvP biten, som igjen driver å ødelegger for MP Coop delen. Snakk om å skyte seg selv i foten.
 3. For det første så er det ingen som er interessert i storyen i Splinter Cell. For det andre så er Splinter Cell en generelt uinspirerende og fattig spillserie. For det tredje så er Splinter Cell en billig rip off uten sjel. Gi oss heller en live action serie av Syphon Filter, som var ekstremt mye bedre på alle måter.
 4. Så fortsatt ganske bra komprimert ut ved første øyekast. Som sagt er jeg ikke bekymret. De har nailet grafikken hver eneste gang tidligere.
 5. Ville ikke vært så bekymret for grafikken til Halo. Hvis ikke de tok en beslutning om å slutte med god grafikk, det kan jo hende. Men jeg ser med en gang at den streamen ødelegger hele grafikkinntrykket med særdeles dårlig kvalitet. Ser ut som det er komprimert ut fra en annen verden. Tiden vil vise. Krysser fingra for at de lager en givende MP ihvertfall.
 6. Kjente nostalgien komme når jeg leste anmeldelsen. Det må en OG_Crash-fan til for å visualisere en spillopplevelse som denne. Flott levert @Espen Jansen
 7. Spilte det i DOS selv, men tror det var på første PS også, som betyr at det må ha kommet ut på CD til den ihvertfall.
 8. Ja, minnene mine er nok ganske ‘’sugercoated’’ da originale Far Cry er en av de bedre spillopplevelsene jeg personlig har hatt. Samtidig så er dette nesten litt flaut å se i 2020. Funker med lekegrafikk i Mario, men her ble det helt feil. La spillet dø med verdighet ens. IMO.
 9. Min første tanke etter demonstrasjonsvideoen, var om dere hadde bytta i overskriften og det egentlig skulle stå «Slik ser det første Far Cry spillet ut på switch.» Men så så jeg plutselig at det var hi tech drakt og annerledes level bl.a, så da er det vel slik det blir seende ut da.
 10. Sammendrag av loven på jusleksikon.no https://jusleksikon.no/wiki/Ytringsfrihet Ytringsfrihet er den friheten alle mennesker har til å gi uttrykk for det de mener, og ønsker å si noe om, uansett hva slags medium man benytter, og uten innblanding fra myndighetene. - Som nevnt tidligere, burde denne loven tilpasses digitale fora for de bedrifter eller personer som har åpnet for offentlig debatt. Hagen din kan være så liten eller stor du ønsker. Så lenge du har åpnet offentlig for at alle kan stå der å uttrykke seg med plakater, burde du ikke kunne kaste folk ut grunnet feil synspunkt.
 11. Føler at jeg allerede har begrunnet dette ganske godt i tidligere innlegg.
 12. Vet ikke helt hvordan bevis du ser etter, ei heller er det relevant på hvilket grunnlag Facebook fjerner innlegg. Poenget mitt er at det burde komme påslag om å følge lov om ytringsfrihet, nødvendigvis tilpasset digitale fora. Det vil si at eksempelvis Facebook ikke kan fjerne personlige innlegg med mindre det bryter loven eller eventuelt retningslinjene til et detaljfora.
 13. Forresten, mener ikke å anklage eller henge deg ut her, men vil nesten anta at dette er en personlig opplevelse? Uansett vil jeg påstå at det hadde gjort seg med et påslag for FB i å følge lov om ytringsfrihet (med nødvendige tilpasninger for digitale plattformer) i det eksempelet. Så får FB eventuelt endre modellen for å tjene Enda mere penger på, som samsvarer med det eventuelle nye påslaget. Skal sies at jeg personlig har mange eksentriske synspunkter, så kan forstå at folk ikke alltid er enige!
×
×
 • Create New...