Jump to content

toth

Medlemmer
 • Content Count

  13647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

toth last won the day on January 3 2019

toth had the most liked content!

Community Reputation

5635 :)

About toth

 • Birthday 01/01/1984

Recent Profile Visitors

27524 profile views
 1. Jeg trodde Subaru var for lesber, ikke vapenaysh?
 2. Kina er nok ivrigst på intern overvåkning ja - men har snakket vi om overvåkning av og i andre stater enn ens egen - der er USA den ubestridte leder, og de gir 100% beng i om det er allierte eller ikke det er snakk om.
 3. lol! Du er redd for at informasjon skal stjeles og misbrukes, også foreslår du å bruke utstyr fra verdens ivrigste spionstat som ikke eier begrep om lojalitet når det kommer til overvåkning? 😂
 4. Du er jo ikke noe bedre en Trump - en haug påstander og oppgulp, ikke en eneste kilde. Det finnes ingen grunn til å ta det du skriver mer seriøst enn en Trump-tweet.
 5. Du skal leve med hvitevarene i 10+ år, så tenk mer på hva som er greit å bruke en hva det koster - se på løsninger i f.eks oppvaskmaskin, hvor mye innredningen kan tilpasses. Se på stekeovn at de har damp og steketermometer osv. Jeg vil si AEG, BSH(Bosch/Siemens/Neff), Miele, Samsung etc(altså alle de store) er trygge å handle fra - så som noen allerede sa, ikke kjøp det aller billigste - det vil ende i anger, enten pga lav kvalitet eller dårlige løsninger.
 6. Absolutt, men vet du at det var derfor det ble stort sett fjernet? Er det nogenlunde mørkt er jo lysblink også et greit signal å gå etter, selv om lyd er bedre. Egentlig burde vel tilbakemeldingen ha kommet i nøkkelen, ikke bilen - f.eks en vibrasjon i selve nøkkelen som bekrefter at det ble låst/låst opp.
 7. Hvor ble det av "OIP-BIP!", dvs lydeffekten ved bruk av fjernstyrt sentrallås på biler? Da trådløs låsing var forholdsvis nytt var det standard med flott (og høy) lydeffekt, men man hører aldri den lyden i P-huset lenger.. Bestemte alle produsenter seg bare for å droppe det(hvorfor?), eller er det noen regulativer/lover i bildet?
 8. ..som jo ikke sier noe som helst om kvalitet forøvrig. Hvorvidt et selskap eies av et større morselskap, en familie, gründeren eller 12 bussjåfører sier ingenting om produktet i seg selv. Det er ingen automatikk i familieeid=bra eller laget i kina=crap. Det er enkelt(og like attraktivt som for andre selskap) for en gammel familiebedrift å kjøre billige løsninger, og det er enkelt å få laget suveren kvalitet i Kina om man bare betaler for det.
 9. IHS er religiøs, du må nok unnskylde tankemønsteret - i den religiøse verden har man ofte én kilde = én sannhet. I hans perspektiv er Darwin som en yppersteprest eller profet å regne, han tenker altså at Darwins ord er for evolusjon som Jesus' ord er for kristne, eller Mohammeds ord for muslimer. Det er jo selvsagt feil tenkt, men han er kondisjonert til å tenke i slike mønstre, ikke til å innse at en øvrighet kan ha rett i 60% av det de tror og feil i 40%.
 10. For eksempel fordi det fordrer magi? Vi har ikke sett eksistensen av magi i nærhenten av bevist, til tross for flere tusen år med forsøk - ergo kan vi konkludere at eksistensen av magi er 99,99% usannsynlig. Magi og trylleri finnes altså ikke, og uten magi og trylleri kan det ikke eksistere flere stamtrær.
 11. Siden tråden først ble vekket fra de døde - jeg har bygd nytt hus, ergo nytt kjøkken/vaskerom, og holder meg fortsatt til ovenstående. Det ble ikke Siemens(på navneskiltet) denne gangen, men NEFF som er det samme bare high-end og selges kun gjennom kjøkkenleverandør. Jeg valgte kjøkkenleverandør basert på hvem som kunne levere BSH-produkter. Kjøpte også på black friday noen svindyre vask/tørk fra Siemens som foreløpig er helt rå(wifi/app/fjernstyring, stor touchskjerm, komplett lydløse i bruk). Kjøpte også som tidligere Samsung kjøleskap da det fortsatt erfaringsmessig er en klasse godt over alle andre når det kommer til reell nofrost og kvaliteten på vann/is-maskin.
 12. Nei du skjønner ikke, klimaendringene kan føre til at vi får 4m snø 1. november, som derfor ligger til 17 mai.
 13. Jeg synes også det så veldig spesielt ut, særlig siden den er venstrerattet og importert fra polen, ikke japan..
 14. Dette løser seg fint - helt uavhengig av hva fabrikken garanterer for, har du 5 års reklamasjonsrett fra kjøpsdato mot forhandler, og feil som må antas å ha vært tilstede ved salg er det aller letteste å dekke. Glem alt om fabrikkgarantier, ring bruktbilbutikken du kjøpte av og si du vil reklamere på defekt regulator.
 15. Han skriver jo noe om dette i annonsen: Registrert som 3 seter pga vekt på japanesere er mindre enn her i Norge, mulig det går å få omregistrert til flere seter. (Alle seter er i bilen).
×
×
 • Create New...