Jump to content

OnetroM

Medlemmer
 • Content Count

  3295
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

238 :)

About OnetroM

 • Birthday 06/03/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Klare brudd på retningslinjene ender i sanksjoner. Dette er ikke noe nytt og har vært sånn alltid, dog har terskelen vært høyere for offentlige personer. Dette er ikke sensur av verdens befolkning.
 2. Kan RGB lyset skrus helt av? Vi over 40 liker fortsatt å spille, men er ikke like glad i tivolilys 😉
 3. Har dere noe mer konstruktivt å bidra med i totalslakten? Kort liten review av hva som funker og ikke? Blir litt lettvindt å bare spy ut edder og galle. Dette får selvsagt ut frustrasjonen, men vi andre lærer ingenting om spiller...
 4. Prime leverer jo masse innhold i 4k HDR og Atmos. HBO er rævva, ingen tvil om det. VHS-kvalitet ?
 5. Helt korrekt. Og så kobler du modemet inn i wan1 i usg når du er klar
 6. Oppsummert: Altibox - routeren (FMG) settes i Bridge Mode via brukergrensesnittet på Min Side hos Altbox.no. TV-signaler må tas fra routeren på en eller flere av portene: M2N, Lan1 eller Lan2 Nett får man via LAN3 Jeg har satt opp Gateway (USG), Switch og et trådløs accespunkt. Oppsettet via Unify-software gikk helt smertefritt og kan styres via PC eller app på mobilen. Ingen problemer overhodet.
 7. Altobox routeren min må restartes en gang eller to i måneden på det jevne og jeg skulle gjerne hatt mulighet til faste IP'r på noe utstyr hjemme. Tanken var å bridge Altibox og kjøre på med Ubiquiti-utstyr tilsvarende denne tråden: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1834272 Altså en USG gateway/firewall, switch og et AP. Spørsmålet blir da om jeg får problemer med signalet til TV-boksen, det var i alle ikke greit før å ta signalet fra noe annet enn routeren til Altibox. I så fall, er det noe annet jeg må tenke på eller er jeg noenlunde på rett spor?
×
×
 • Create New...