Gå til innhold

-Night-

Medlemmer
 • Innlegg

  3 411
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

18 771 profilvisninger

-Night- sine prestasjoner

2,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Er ikke så lett, de fleste sammeier har rabatter så de framkommer ikke jeg frks sammeiet betaler 290kr mnd for meg, jeg betaler ingenting utover felleskostnader og får gigabit/gigabit. for noen hundre ekstra i mnd kan jeg få 10g/10g.
 2. Les avtalen styre at signert. telia forebeholder seg retten til å vederlagsfritt bruke ditt bygg som hub imot andre bygg i all evig tid også etter avtalen er utløpt. selv om dere om 5 år kan bytte til noe andre kan telia enda kreve og bruke deres bygg videre og ha luftstrekk, legge nye strekk til andre bygg etc.
 3. Lite sammeie her, 28 enheter ish. betalet 259,- kr mva ink mva for gigabit per enhet, enheteier betaler ikke noe mer utover felleskostnader og får derav "gratis" gigabit. Som andre sier det er TVen som koster mange, så flere borrettslag burde si opp tven og fjerne helt i fra alle fellesavtaler jeg har gjort det i alle der jeg har forhandlet ny avtale. Telia er spessielt ille her ved at de priser tv dyrt som drar opp kostnader for alt. Bor midt i Oslo i bygg fra 1970 årene. GlobalConnect tok alle kostnader ved trekking av fiber til alle enheter mot 5 år binding hvor vi etter de 5 årene kan velge å gjenbruke fiberen på hvem vi ønsker. kan si det nå det blir ikke telia ed mindre de betaler oss for å ta i bruk dem.... For min del burde telia på riving pålegg om alt av kobber de har i Oslo da det ikke er i bruk, telia har holdt tilbake Oslo i alt for mange år med dårlige tjenester. Ekstra bonus er at GC også dro ut all dritt kobber fra telia fra bygget når de la inn fiberen og gjenbrukte alle rør/kanaler. ja en faen har gått i meg for telia fordi telia mener de har bruksrett på tak uten vederlag i all evig tid selv etter utløp av avtalen for leveranse av tjenester, som har skadet taket og forårsaket vannskader i millionklassen når de dasser rundt på taket. (ja kan bevises med kameraovervåking, en enda nekter telia og ta på seg ansvar)
 4. er det , ser på avtalen for der det ble inngått med lynet dog noen gammel nå, var det 250/250 som standard for alle, 259kr per enhet ink mva. så kunne enklete oppgrader til gigabit/gigabit/ for 199 i mnd. ser at prisene harøkt siden da men men enda bedere en stjelTelia. uansatt vi er laaangt uvoer hva OT spurte her, har gigabit selv med GC tilbyr opptill 10g, da er det 10g sfp+ i cpe, og 10g porter ut fra den som går rett i min router og jeg ville få ihvertfall 9g/9g.
 5. kommer ann på fellesavatlen men ja de er dyre. Med fellesvatale på lynet me Global connect betaler sammeiet nå 240kr per enhet og alle sammen får gigabit inkludert i felleskostnader . telia må gå og legge seg
 6. telia veit at deres tid er over snart siden de har i alle år nektet å bygge ut fiber så de melker det maksimalt på de som er dumme nok til å kjøpe av dem eller styrer som signerer avtaler med telia, har sittet i flere styre i flere bygg og i alle bygg har telia blit sagt opp innekort tid og erstattet med fiber. lynet, altiboks og nå sist global connect. rundt 500 kunder telia har mistet pga deres tullete "Hybrid" ikke fiber
 7. enester måten telia 1250 kan snakkes om er at de har høyere uthastighet enn 750 eller hva nå den under er. telia melker nettet for alt det er og nekter gi høyer ut hastigheter.
 8. har dette selv likte som tingo, jeg hadde alt krør fra gang til tekniskrom jeg brukte for fiberen og fikk den der jeg ville. er termint i SC med inngebygget sfp i cpe. min er bridge modus til en Unifi DM Pro, eneste jeg svanver fra GC er IPv6.
 9. Er jo på ingen måte en god eller topmodell, men alt etter dit behov, hvor mange brukere, type last osv, 250/250 vil nok denne klare fint 802.11ac er grei nok for 99% av hjemmebrukere. AX hadde vært noe bedre men igjen 2.4 og5Ghz båndet er fult i sentralestrøk så vil du ha top of the line må man nesten opp til 6Ghz, men der vil du neppe merke forskjell dersom du ikke streamer 4/8k innhold til 5-6 enheter påengang og selv da er det og dra langt
 10. kan man si samme om norge? der politikere sitter hele livet sitt på løvbaken og blir mer og mer fjern år etter år. Alle land trenger en aldersgrense, maks alder og maks perioder. 70 år er for sent. 65 er mer riktig hvor de de må ut, 2 perioder på toppvervet, 3 ellers så ut og få seg ekte jobb hadde gjort under for mange . få de gamle gubbene ut også i norge.
 11. da jeg hadde telia tom februar i år på Unifi var telia på /56. jeg delte dette opp i vært sitt /64 per vlan men det kommer i andre rekke,
 12. normale mennesker med sikkerhetsklarering hadde fått den vurdert nå, men stortingsvalgte har gitt seg selv egen paragraf som sier at de får "klarering" automatisk uten noen for for bakgrunnssjekk. lurer på hvor mange på løvebakken kan faktisk bestå en sikkerhetsklarering til H/SH.
×
×
 • Opprett ny...