Jump to content

-Night-

Medlemmer
 • Content Count

  3167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1857 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16796 profile views
 1. Jeg hadde satt ut all jobb som kommer til bæring / fundament til fagfolk, har noe med ansvar og forsikring og gjøre, finnish og slikt kan du gjøre selv men fundament, el og rør sett ut
 2. Jeg liker og ha en buffer på 3x mnd inntekt på sparekonto til en vær tid siden da kan jeg ta uforutsette utgifter. Utover dette så har fondsutviklingen vært lav i det siste, ramt risiko er der. rente er lav nå så nedbetaling av lån med høy rente er lurt.
 3. Er ikke uenig med dagens hydrogen teknologi, men du viet like godt som meg at selv om det går på el betyr det ikke at det er rent. hvor mye av strømmen norge bruker kommer fra tysk kullkraft igjen?
 4. joda, jeg tenker litt slik som i utkanten hvor det ikke er høyspent tilgang eller batteri ikke er per nå gunstige, funker hydrogen.
 5. Samme kullkraften som dildobilene folk kjører rundt i vell!"
 6. Du tjener på verdiøking ikke stort annet nå til dags
 7. Indeed hvor dårlig boliger i Oslo er blitt vedlikehold over tiår er det mye og ta igjen i noen bygårder burde de vurdere riving. hjelper heller ikke med hva fagfolk koster, noen har høyere timepris enn senior rådgivere ifra de største konsulent husene.
 8. Norge har veldige bra DNSSEC av en grunn, Domeneshop de aktiverete det for alle kunder som opt-out. Hadde gjerne sett at flere gjør dette ikke bare med DNSSEC men også DKIM,DMARC, IPv6 osv. Som vanlig nå på artikler rundt sikkerhet og nettverk i Norge. Telia har verken iPv6 eller DNSSEC når kommer dette Telia? Telenor har klart dette for mange år siden. Setter dere ikke deres kunder nett sikkerhet i fokus? Hvorfor er dere så sterk motstandere av grunnleggende nettverksikkerhet som DNSSSEC?
 9. litt ettersom hva de mener med små celler er dette positivt. pico og nano er på størrelse med et enterprise access punkt.
 10. Alle kanaler burde være valgfrie kan folk selv bestemme hva de vil bruke penger på, da kan disse kanlane see hvem som vil betale for deres søppel. ja til og med desom har lurt seg in som allmennkringkaster i dekke av t ingen ville ha betalt deres budsjetter om de ikke var der. Dagens TV kanaelr
 11. Du kan gjerne ringe Telenor og be om å betale 10kr per MB med kun 3G, siden du ikke liker at nye tider kaller på nye avtaler . f'ck tv2.
 12. litt søtt at TV2 tviholder på gammel model isteden for trekke seg helt ut og få 100% på TV2 Zebra. la bastionene falle
 13. TV2 er TVReprise, har ikke sett på tv i det heletatt på flere år nå, gir meg ingenting og see på reklame hele dagen, nei gjør tv2 valgfri de som vil betale for det be my guest oss andre kan få pakker ifra Get og andre som ikke legger opp til at du "må" ha TV også. vi skal forhandle med Get i sameiet er i høst og da kommer jeg til å innstille på bare bredbånd ikke noe TV: jeg vil heller gi beboerene "gratis" 250mbit som alle bruker enn noen tv kanaler og den dårlig dekoder. Gjorde samme der jeg bodde før kastet Get ut og gikk for lynet med kun bredbånd, vi gikk ifra 10/1mbit inkludert i fellespakken med tv til 500/500 inkludert uten tv for 30kr mindere i mnd per enhet. (sirka 50 enheter dvs 20k mindre iåret som blir betalt for reklame og reprise.
×
×
 • Create New...