Gå til innhold

Spillstøtten kan få kutt med borgerlig regjering (3DS, PS3, PS4, WiiU, Windows, X360, XOne)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Fremskrittspartiets Ib Thompson ser på sin side at støtten helst kuttes kraftig om høyresiden kommer til makten"

De sier ditt, vi sier datt... Yeah. FrP er virkelig vidunder-partiet selv. Kort fortalt grunnen til at jeg aldri har orka å involvere meg noe særlig i politikken.

Endret av AedionGame
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis man legger støtte til norsk spill-kultur som grunnlag for hvilket parti man stemmer er man såpass virkelighetsfjern og lite voksen at man ikke burde fått lov til å stemme.

 

Det er så mange og langt viktigere saker enn dette som må tas tak i at dette burde foreløpig bli liggende rimelig langt ned på lista.

Jeg er enig i at man ikke skal velge parti på grunnlag av denne saken, men det er nå en gangske kjent sak at Frp ikke er det mest kulturvennlige partiet i Norge. Spill er kultur, som gamer.no har i banneren sin. og det er jeg også enig i.

 

Man skal finne de partiet man er mest enig i. Å bruke en sak for å velge parti er, som du sier, litt tåpelig.

For min del så håper jeg ikke støtten til norsk spillutvikling blir borte, fordi spill/kultur er viktige tema for meg. Så jeg synes det er veldig bra at staten støtter opp om norske spill. Man vet jo aldri. Kanskje neste Minecraft/clash of clans er et norskutviklet spill? Det hadde vært veldig morro =)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hvis man legger støtte til norsk spill-kultur som grunnlag for hvilket parti man stemmer er man såpass virkelighetsfjern og lite voksen at man ikke burde fått lov til å stemme.

 

Det er så mange og langt viktigere saker enn dette som må tas tak i at dette burde foreløpig bli liggende rimelig langt ned på lista.

 

Ja, helt enig.

 

Dette er bare en lavpanna artikkel for å få folk til å ikke stemme Frp. Vennligst hold politikk og sånt unna, er greit å kunne gå noen steder som ikke bare skriver om politikk.

 

Latterlig eksempel for hvor viktig norsk spillutvikling er. Norske trolls vs vikings? Hahahahah! Ser bare ut som en elendig plants vs zombies klone, og jeg har 0 respekt for blindkopier.

 

Ownboy? Ohh please.. Spillet ser bra ut, men jeg forventer ikke spillet er ute før jeg bor på gamlehjem.

 

Dreamfall chapters derimot, der forventer jeg litt, og tror de leverer. Tiden får selvsagt vise der og.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+214asdf125

Man må vel bare godta at å kutte i statlig 'inntekt' vil ha innvirkning på hvor mye penger de kan strø rundt seg.

 

Statlig detaljstyring er vel en faktor som har ført til at vi ikke kan konkurrere med utviklere fra utlandet i utgangspunktet. I Polen kan man utvikle The Witcher 2 for ca. $10m, hadde vært spent på å se hvor mye det hadde kostet her.

Lenke til kommentar

Spill og film i norge har samme problem, det er for dyrt å produsere. Uavhengig av statsstøtten er det ikke rom for å vokse til å konkurrere på det internasjonale markedet.

 

Det eneste vi gjør med å gi penger til norsk film og spill er å kutte ned tiden før firma må flytte utenlands.

 

Hvis du ønsker en god spill(eller film) industri i Norge må du stemme på de partiene som vil gjøre det enklere å drive en forretning i norge som kan konkurrere internasjonalt ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

..... men det er nå en gangske kjent sak at Frp ikke er det mest kulturvennlige partiet i Norge. Spill er kultur, som gamer.no har i banneren sin. og det er jeg også enig i.

...........

 

http://www.youtube.com/watch?v=eDDf9Z0xNJk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DeDDf9Z0xNJk&nomobile=1

Ikke _veldig_ gira på å støtte opp under kultur (i form av kunst), nei! :p

(Ble plutselig redd for om det er lov å legge til YT-lenker, eller ei? Satser på at det ordner seg.)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hadde vi klart å få til noe slik som DICE gjengen i Sverige... Vi var nære med Funcom, men jeg tror de traff en død ende med MMO boblen. (Og lets be fair, det er flere som slo feil på hvordan den trenden endte med å utvikle seg, selv Blizzard har forstått at "markedet har endret seg" og utsatte/kansellerer Project Titan.)

Lenke til kommentar

Vel, når kulturstøtten ryker så ryker også spillstøtten. Det er ikke så rart, men det er litt rart at folk tror at å informere om det er en del av en konspirasjon mot Frp (men alt er jo egentlig det, ikke sant? :)). Norsk spillutvikling utenom Funcom er vel heller ganske laber uansett - mye fjas til mobil og uinspirerte kloner - og Funcom har ikke akkurat truffet blink i det siste heller.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

For dei som slit å forstå Frp sin politikk, foreslår eg å ta ein titt på karen som starta partiet, i ein tale frå då dei fortsatt kalla seg "Anders Langes Parti til sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep":

 

http://www.youtube.com/watch?v=NxSLa6p9mlo

 

Dei har sjølvsagt utvikla seg ein del sidan den gongen, men det er fortsatt eit parti bygd på kortsiktigheit, uansvarlegheit, og egoisme, og dette pregar mykje av politikken deira.

 

Å kutte spelstøtta er eg sterkt imot. Ikkje berre fordi eg sjølv er oppteken av spel, eller fordi eg ser på det som verdifull kultur, men òg fordi eg trur det gir økonomisk meining på sikt. Vi treng fleire bein å stå på, og spelindustri er noko eg verkeleg trur vi kan få til her i landet. Det er ein høgkompetanseindustri, der det å få tak i billegast mogleg arbeidskraft ikkje er nøkkelen til suksess.

 

Kay

Endret av KayAU
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Det er jo klassisk Frp å stille seg i offerposisjon når de blir konfrontert med sin egen politikk. Når pressen opplyser, er det alltid en konspirasjon mot partiet. Er så lei av hele Frp at jeg vil spy. Skjule sin lavpannede rasisme bak setninger som "det er ikke bærekraftig for velferdsstaten".

Har du noen gang hørt noe så dumt? Det er på tide at man kaller en spade for en spade, og en FRPer for en rasist. Når valget kommer den 9. september håper jeg det er et verdivalg. Enten kan vi velge å være et samfunn der vi står opp for hverandre, uavhengig av etnisitet, eller vi kan være et samfunn som gir mer til de som har mest, og skiller folk basert på hudfarge.

Nå er jo veldig, veldig mange nordmenn utviklet seg til å bli egoistiske rasister, og da har dessverre et parti som Frp grobunn. Hvis poenget mitt fortsatt ikke har kommet frem, skal jeg gjøre det krystallklart: stem AP eller SV.

Endret av CommanderKeen
  • Liker 7
Lenke til kommentar

hehe, ikke så sinna nå da Keen.

 

Jeg synes folk skal stemme dit hvor de føler hodet drar de, det dummeste man kan gjøre er å stemme på noe ut av frykt for å blir kalt det ene eller andre av meningsmotstandere. Det er også derfor hva du velger er en hemmelighet du kan holde til deg selv, så slipper du å gjøre deg uvenn med folk som synes litt for sterkt noe annen enn det du gjør ;)

 

Og hvis du skulle falle for fristelsen og stemme SV, sjekk nyhetene for de siste 8 år :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...