Jump to content

Stormwolf

Medlemmer
 • Content Count

  1629
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

941 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har du bommulsdott i øynene samtidig som ørene eller? Vel, dette var vel forventet på gamer.no egentlig. Er jo en ting å si at man støtter denne idiotien, men noe annet å si man ikke legger merke til det. Jøsses for en gjeng.
 2. Spilte gjennom Outer worlds, men det ble tungt etterhvert. Dykes og kapable kvinnfolk uansett hvor du ser og store stygge eller dumme hvite menn ellers. Var ikke så gale i starten, men nivået ble helt absurd senere i spillet og mann må være helt fjern for å ikke legge merket til det. Litt trist i og med at spillet i seg selv var sinnsykt bra.
 3. Ops.. Quota feil fyr. Var naturligvis Commanderkeen jeg skulle sitere.
 4. jævlig til tull dette var da. Hvorfor ikke bare gi alt content til alle samtidig?
 5. Triller litt penger den veien, triller litt penger denne veien, så vinner de vel hvert søksmål uten særdeles store problemer tenker jeg.
 6. Men hva slags firma leide de da? Kan ikke tenke meg at det var et seriøst studio. De fant sikkert noe billigt dritt for å spare penger, og her har vi resulatet.
 7. siterer meg selv jeg. Ett av de største samfunnsproblemet vi har er at vi kun tar hensyn til kvinners problemer og snur snuten når det er omvendt, selv om begge kanskje har samme problemet.
 8. Hvem tar grep mot kvinnfolka som bare ansetter kvinnfolk da? Ingen som bryr seg om det, i dette "inkluderende" samfunnet.
×
×
 • Create New...