Jump to content

Xmasbeer

Medlemmer
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 :)
 1. Har BMW sett hvordan deres stygge, stygge, styggeste elbilen ser ut? Prøver dem å konkurrere med Leaf over hvor flaut det skal være å kjøre den? Tesla slo an fordi det var en elbil som ser ut som en skikkelig bil. VAG var smarte nok til å bygge kjente modeller om med elmotorer. Hadde BMW lansert sin første elbil som en X5 variant, så hadde de solgt den de også.
 2. Vil du ende opp med 2,5gb ram brukt av launchers? https://i.imgur.com/62QFG89.png
 3. Vel, vanligvis så blir vi satt i skoene til det som bare kan omtalles som en massemorder, og det er få spill som påpeker det faktumet. Bare dem ikke driver med historieforfalskning som det nye Battlefield, så ser jeg ikke problemet.
 4. "Endelig"? Var det liksom et samfunnsproblem at telefoner ikke kunne brettes sammen?
 5. Ut i fra kontrastforhold så tipper jeg at det er en VA panel. Greit om dere tar med slike detaljer.
 6. Panelet her er AU Optronics M350QVR01.0, det er den samme som du finner i AOC Agon AG352ucg. Den koster litt mindre nå og har mer voksen estetikk.
 7. Kan du utdype erfaringen din? Jeg står foran valget av nettopp va vs ips. Det er reklamert at ips har bedre farger, mens va har bedre kontrast, men det som skremmer meg vekk fra x34a er hvor mange som klager på backlight bleed på den. Vil gjerne vite frustrasjoner med VA paneler.
 8. Håper at de kan bake inn nytting lærdom i spillet som for eksempel sjekke mobo/ram qvl, inkompatibilitet ved høye ram hastigheter, ram timings og betydningen av mobo vrm. M.2 nvme bruk av lanes og og deling med sata.
 9. 3310 er det eneste som er virkelig verdt å følge med på. Kan bli en erstatning for min Sonim Xp3300 Force.
 10. Å nei, Origin lurer meg ikke til å logge inn i den igjen!
 11. Det er like dumt å ikke tenke på at spillere blir utbrent fort hvis de får mye av det samme. Det er bedre å bruke mer tid for å lage spillet bedre samtidig som å la spillere sulte litt etter nye titler i franchisen.
 12. Jeg er helt enig, KUK. Blitzkrieg mod ser like bra visuelt ut som CoH2, den har mye bedre spillmekanikk og gir oss så mange enheter å leke med. Jeg kunne ikke spille CoH2 etter det, ikke når spillmekanikken er så dårlig at to vogner kan stå og skyte på hverandre samtidig som de blir utreparert av ingeniører bak. Jeg greide ikke å se på hvordan maskingevær i vanilla spill gir bare supress effekt og sliter med å ta ut infanteri. I blitzkrieg har du maskingevær som meier ned folk, artilleri som får deler av vogner og småbiter av folk til å sprute ut fra nedslagsfeltet. Du har vogner som enten ikke tar skade i det hele tatt, eller blir tatt ut med ett skudd. Alt i alt Blitzkrieg mod er overlegen på alle måter i forhold til vanilla og CoH2.
 13. Ting som gjorde Bethesda spill bra: 1. Mods som fikset over en million feil i spillene 2. Single player hvor dine handlinger påvirker verdenen. Ingen av de delene vil være tilgjengelige i MMOet. Dermed ender vi med et bugget MMO spill som moddere ikke kan få lov til å fikse.
 14. Kanskje deres tjenester, men det med at de gjør alt de kan for å beskytte sine kunder er en pluss i boka mi. Det er faktisk noen ISPer som gir ut info med en gang uten noe rettsak.
 15. Det finnes hardcore spillere i alle sjangre og på alle platform. Selvsagt vil ikke virtual reality passe noen spill og jeg tipper at LoL og SC2 mestere kunne ikke ha brydd seg mindre om den. Derimot dedikerte space sim og bilspill gamere sikler over slikt utstyr.
×
×
 • Create New...