Jump to content

AmunD NoR

Medlemmer
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

219 :)

About AmunD NoR

 • Birthday 08/03/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Jeg og Solvoll ønsker å opprette et nytt lag til diverse turneringer. Ser etter to stk som kan prøves ut i games for å teste stemninga, så man kan finne en eller to stk det blir god kjemi med. Send gjerne melding på Discord, Steam, SMS, hotmail, RuneScape eller Grindr: Men aller helst Discord; solvoll#9236 glAmund#5721 Hei og hå, lez gå Se hele utlysningen på Gamer.no
 2. Siden denne P30 Pro og Mate 20 Pro er såpass like, kunne dere kanskje tatt med en tabelloversikt over faktiske forskjeller mellom de to?
 3. Har noen prøvd Skyrim Together med andre, *med* forskjellige mods? Hvordan funker det hvis jeg selv har 1000 mods, men spiller med en kompis som har noen få? Om en av oss har mods som endrer gameplay eller vanskelighetsgrad på fiender, mens den andre ikke har det?
 4. Det som er interessant og verdt å nevne, er at prosessoren de viste fram mest sansynlig er en Ryzen 5, fordi denne har bare 8 kjerner. Det er sansynlig at AMD kommer til å bruke en ekstra chiplet der man ser det faktisk er rom til det på brikken, som så vil gi både 12-kjerner og muligens 16-kjerner, som henholdsvis vil bli Ryzen 7 og Ryzen 9. Så at en Ryzen 5, altså AMDs mellomsegment, slår ut Intels topprosessor er vel.... Ganske greit?
 5. Nei, det er ikke sagt noe konkret enda. Men siden de ikke skviste ut en enste ekstra Mhz, vil jeg tro det heller ender i en prisforskjell. Kan selvfølgelig ikke si noe om hvor mye, men det er vel innafor å tippe noen få hundrelapper billigere. I tillegg vil det bruke *litt* mindre strøm, da snakk om ènsiffret mengde watt mindre. Som så *kan* gi utslag på temperaturen, og dermed *kanskje* bedre overklokk. Men... aller helst er det nok snakk om litt billigere pris.
 6. Vel, dette kortet ruller jo også videre i den samme, kjipe trenden, hvor nVidia tar 1000kr ekstra for tilsvarende XX60-modell. GTX 960 starta på 1800,- og 1060 starta på 2700,- Så de begynner virkelig å prise seg vekk fra "mid-range". Det at nVidia nå støtter Adaptive Sync, og i så måte diverse Freesync-skjermer, er jo i seg selv knallbra. Men det er fortsatt lenge etter at de prøvde å melke ut noen kroner fra sin egne proprietære, nesten identiske, teknologi. Så gode framskritt, og ytelse - i seg selv, men bare til helt feil pris, imo. Gleder meg til å se hvor mye av diverse leaks for AMD-presentasjonen som kommer til å treffe. Det som er sagt om deres prosessorer er vel så og si i boks, tror jeg - så der er Intel i virkelig trøbbel. Men det blir veldig spennende å se om det er noe hold i den ryktede AMD Navi 30XX-serien. I så fall vil nVidia straks slite, også. (AMD har sin Keynote onsdag kveld, tror jeg.)
 7. Flott test, og kult at man faktisk kan få såpass gode komponenter som Digital Impuls, og spesielt Komplett sin, til den prisen! Men hvorfor har Digital Impuls (9600K) "Svært bra" på prosessorytelse, mens Kompletts (2600X) bare "bra"?
 8. Tenkte bare å si noe om DX12 etter dagens update; merker fortsatt at DX11 er mye bedre i BF5 enn DX12, dessverre. Testet ikke så mye DX12 *før* updaten, da man straks merka at DX11 var milevis bedre, men jeg tror likevel at DX12 etter dagens patch har blitt bedre - bare ikke på langt nær god nok. FPS-messig er det så og si helt likt, men problemet er kontinuerlig stutters (veldig små stutters, men merkbart) AMD Vega 56, R7 1700
 9. Mulig jeg er blind, men jeg ser ikke noe om kjeramisk chassis? De par tidligere modellene hadde vel dette, og såvidt jeg skjønte var vel det egentlig utelukkende positivt? Både flott og godt, og ekstra solid?.... Eller? (kostet noen hundrelapper mer enn de vanlige variantene, riktig nok.) Noen som har fått med seg om det også kommer på Mix 3? Eller evt. noen som kan si noe negativt om kjeramisk chassis?
×
×
 • Create New...