Jump to content

Stormwolf

Medlemmer
 • Content Count

  1629
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stormwolf

 1. Har du bommulsdott i øynene samtidig som ørene eller? Vel, dette var vel forventet på gamer.no egentlig. Er jo en ting å si at man støtter denne idiotien, men noe annet å si man ikke legger merke til det. Jøsses for en gjeng.
 2. Spilte gjennom Outer worlds, men det ble tungt etterhvert. Dykes og kapable kvinnfolk uansett hvor du ser og store stygge eller dumme hvite menn ellers. Var ikke så gale i starten, men nivået ble helt absurd senere i spillet og mann må være helt fjern for å ikke legge merket til det. Litt trist i og med at spillet i seg selv var sinnsykt bra.
 3. Ops.. Quota feil fyr. Var naturligvis Commanderkeen jeg skulle sitere.
 4. jævlig til tull dette var da. Hvorfor ikke bare gi alt content til alle samtidig?
 5. Triller litt penger den veien, triller litt penger denne veien, så vinner de vel hvert søksmål uten særdeles store problemer tenker jeg.
 6. Men hva slags firma leide de da? Kan ikke tenke meg at det var et seriøst studio. De fant sikkert noe billigt dritt for å spare penger, og her har vi resulatet.
 7. siterer meg selv jeg. Ett av de største samfunnsproblemet vi har er at vi kun tar hensyn til kvinners problemer og snur snuten når det er omvendt, selv om begge kanskje har samme problemet.
 8. Hvem tar grep mot kvinnfolka som bare ansetter kvinnfolk da? Ingen som bryr seg om det, i dette "inkluderende" samfunnet.
 9. Kan ikke si at jeg har likt Microsoft denne generasjonen, men de har mye bedre å tilby sine abonnenter. Tenker Sony har blitt for høye på seg selv.
 10. Jeg liker spillene hans, men jeg må si meg helt enig i det du sier. Betyr ikke at jeg ikke kommer til å spille dem derimot.
 11. Ja, det er en trist lesning. Men må si at Gamer har gjort meg veldig skeptisk på deres integritet opp til flere ganger også.
 12. Kanskje det er IGN du bør ta med en bøtte salt? Å stole på dem er det dummeste man kan gjøre.
 13. Skal dere ha en diskusjon så må dere slutte med passiv aggressivitet og nedlatende kommentarer mot folk som ikke er så begeistret for VR. Klarer folk dette så er det gull, men siden du kun snakker for deg selv så er det lite sannsynlig.
 14. Starte skogbranner XD du skal vel drite loddrett i hva jeg mener eller ikke mener om VR, hva jeg svarer på og ikke svarer på.
 15. Så du gadd ikke engang å google, bare arrogant står på at du vet bedre fordi du har VR headset. Gotcha. Ikke rart det finnes krig i verden.
×
×
 • Create New...