Gå til innhold

Star Wars Episode 7 bekreftet.


Jarik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håper for guds skyld de ikke går ut ifra EU-bøkene når de skal lage de nye filmene. Satser på at det blir en helt ny historie, som kan overraske og glede på samme måte som den originale triologien gjorde. Det blir ikke det samme når man vet hva som kommer til å skje.

 

Håper Lucas holder seg langt unna, og at de får inn en bra regissør og manusforfatter - så kan dette faktisk bli ganske bra.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da kan vi si at dette blir tråden hvor vi stadig oppdaterer oss fram til Episode VII?

 

Fant denne på forsiden av IMDb nå:

 

In the Works: Vaughn Rumored for New 'Star Wars' Installment; Ford Interested in Revisiting Han Solo

 

http://blogs.indiewi...siting-han-solo

 

 

Av arbeidet Matthew Vaughn har gjort tidligere har jeg bare sett "X-Men: First Class". Morsomt at han gav nytt liv til en trilogi med filmer, noe han muligens skal gjøre nå også. Det som også er interessant er at "X-Men: First Class" måtte bli gjort veldig raskt. Filming ble gjort på bare fire måneder, og ekstraopptak ble skutt noen uker før premieren. Og likevel ble filmen meget god. Jeg lurer på om slutten av filmen ble gjort i litt for høy tempo (flere momenter som kommer inn, som jeg mener kommer inn altfor brått på. Jeg skal selvsagt ikke spolere).

 

Jeg synes det er flott at de gamle skuespillerne er gjerne med, men jeg ser ikke dem som protagonistene i denne installasjonen. Jeg håper vi får en helt ny historie og at de andre karakterene er sidekarakterer de møter på eller evt. blir med på oppdrag. Litt sånn som Lando Calrissian dukket opp et godt stykke inn i "Empire Strikes Back". Evt. kan vi se Luke Skywalker i en mer Obi-Wan-rolle.

Lenke til kommentar

Jeg tenker bare at siden de kaller den nye filmen for episode VII, så er de nesten nødt til å med Han, Leia, Luke, Chewie, R2D2 og C-3P0.

 

Men som han over tror jeg nok at de gamle skuespillerne har blitt for gamle. Så det blir nok recasting.

 

Ellers er det jo mye bra historier som er skrevet, og som så vidt jeg vet er canon i følge Lucas. (Thrawn, Dark Empire osv)

 

Hvertfall et godt utgangspunkt for den videre fortellingen.

 

Tenker som så at hvis de skal hoppe 100 år eller mere fremover eller bakover i tid, hadde de ikke kalt filmen for episode VII, men heller bare Star Wars, eller Untiteled Star Wars Project eller noe lignende.

 

Mener(håper) det er en ganske klar indikator på hva filmen vil handle om.

 

:)

Lenke til kommentar

http://www.theverge.com/2012/11/9/3625562/lucasfilm-star-wars-episode-7-michael-arndt

 

Da er det bekreftet at Michael Arndt skal lage manus til den nye Star Wars-filmen. Mannen bak Oscar-vinneren "Little Miss Sunshine", "Toy Story 3" og den neste Hunger Games-filmen. Jeg har nå stor tro på dette prosjektet. Toy Story 3 var helt genial, selv om den kanskje ikke kan sammenlignes med Star Wars. Men jeg har troen på at denne Michael Arndt er en allsidig fyr, basert på karrieren hans hittil. Nå må vi bare krysse fingrene for en god regissør.

Lenke til kommentar

Ser en hel masse latterlig negative kommentarer på VG sin artikkel på akkurat dette. Skjønner ikke hvorfor folk er så negative. Greit nok at man sitter med en viss skepsis, men ser ikke nødvendigheten i å være så utrolig negativ overfor et prosjekt som bare så vidt har startet. Jeg var selv ganske lunken til det først når nyheten kom om at det skulle komme en ny Star Wars-film, men samtidig er jeg jo spent på å se hva de får til. :) Og at Michael Arndt kan gjøre en god jobb er jeg ikke i tvil om.

Lenke til kommentar

Vel vel, alt kommer an på hva man skal bruke det til. Star Wars i likhet med Fearun er blitt et så stort univers at man kan fortelle alle mulige historier innenfor det. Alt hviler på hvor kompetente menneskene som skal gjøre det er. At konseptet er solgt til Disney trenger ikke å bety så myte, da filmene allerede har et format som passer deres profil. Det er ikke lang vei fra Prince of Persia til Star Wars.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

De må gjerne inkludere skuespillerne i mindre grad. R2D2 og C-3P0 er ikke mennesker, og blir derfor ikke eldre. Disse kan gjerne inkludere om nødvendig.

 

EU har vel hatt en regel om at alt ca 30(40?) år etter ABY og frem en viss tid er/har vært off limits for å gjøre det mulig med evt. filmer? Eller er det bare ett rykte jeg har hørt?

 

Hadde ikke hatt noe imot Mark hamil/Harrison Ford i reprise som Han solo som veileder den yngre generasjonen.

 

Fremdeles spendt på hvordan de stiller seg til EU også da, om det bare blir en helt separat ting nå eller hva?

 

 

 

Sexylubb1: Nøyaktig som alle de andre star wars filmene da? ;)

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...