Jump to content

Jarik

Medlemmer
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 :)
 1. Takk til dere begge. Det var visst bare å rykke til så løsnet dekselet, det satt bare veldig fast.
 2. Hei, noen som vet hvordan man kan få ut filteret for reingjøring i en slik kjøkkenvifte ? https://www.electrolux.no/kitchen/cooking/cooker-hoods/integrated-hood/lfg716x/ Manualen er ikke til mye hjelp. Det skal være en lås eller knapp et sted men neimen om jeg ser den. https://www.electrolux-ui.com//DocumentDownLoad.aspx?DocURL=2019\043\088651umNO.pdf På forhånd takk.
 3. No Way Out med Gene Hackman og Kevin Costner.
 4. Takk for tips, endte opp med en tredagers.
 5. Noen som har tips om hva som er å foretrekke av transport fra Praha flyplass inn til sentrum?
 6. FYI: Komplett.no har en switch på salg denne helgen.
 7. Hei, De siste dagene har jeg hatt problemer med lyden fra stueanlegget. Jeg sender Netflix fra mobil til en ChromeCast koblet til en Yamaha receiver. Bilde er bra men lyden er halvert. Det jeg mener er at i en scene fra en nattklubb høres musikken og bakgrunnen helt fint, mens samtalene blant hovedpersonene er fraværende. Jeg løste dette en gang ved å trykke på Stereo-knappen på fjernkontrollen. Ihvertfall tror jeg det var det. Nå står det Not Available i displayet på receiveren når jeg prøver på det samme. Lyden er helt fin når jeg switcher over til vanlig TV (Viasat) Forslag ?
 8. Hei, Min iMac har krasjet og vil kun boote til OSX-verktøy. Dessvere så kommer jeg ikke videre, TimeMachine funker ikke og ny installasjon funker ikke. Eneste maskinen jeg har utenom er en eldre Macbook med 10.6.8. Noen som vet hvordan jeg kan lage en USB-bootable minnepinne på denne maskinen ? Tenker da på ElCap eller Sierra.
 9. Hei, Er det noen spesielle søkemotorer som lønner seg om man reiser Hanoi-Norge-Hanoi? Altså reisen begynner og avsluttes i Vietnam.
 10. Ta en test på Political Compass og finn ut hvor du står. https://www.politicalcompass.org/test Og så finn ut hvorfor du står der.
 11. The Expanse var bra. Bøkene er bedre, men var kjekt allikevel.
×
×
 • Create New...