Jump to content

MrLee

Medlemmer
 • Content Count

  25196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1041 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Flere kamera fra logitech, inkludert de populære C920 and C930e modellene er påvirket.
 2. Tja, syns noen er litt langsinte i såtilfelle. Er jo ikke noe å være sint for i utgangspunktet. Ok, disiplene hans kunne nok ha noe motiv for hat, men senere? I følge deres egen tro så var det guds plan hele tiden at han skulle dø, så hvorfor skylde på Jødene? Om noe så burde de være glade for at det ble gjort slik at han påtok seg alles synder.. Men så var det dette med å prøve å argumentere med logikk med noen som er ulogiske da...
 3. Jeg trodde mange i den kristne verden (noe irrasjonelt) hater Jøder fordi de drepte Jesus?
 4. Det er ikke nødvendigvis gærninger som støtter livssynene til de personene de kaller seg etter. de kan simpelthen være troll som er ute etter å provosere reaksjoner fra andre på pur faen.
 5. I en bedrift med hvor mange tusen ansatte så er det ikke bare bare å "kontakte IT ansvarlig" for å åpne for reklame på en side som ikke er jobbrelatert. Det er såpass mye annet som har prioritet at en slik forespørsel fort blir glemt/avslått.
 6. Atpåtil så viser det seg at 6GB RAM requirementen er falsk! https://www.youtube.com/watch?v=V-A0VEG5KOo&feature=youtu.be For dem som ikke gadd å se hele videoen: de fyller opp ca ~3GB med ingenting bare for å bruke minne. Det spekuleres i om det er for å hindre hacks da disse som regel er kodet for 32bit adresserom.
 7. Løsningen på overdreven spionasje er SELVSAGT mer spionasje...
 8. Det som virkelig blir spennende er å se hvordan disse kortene yter på spill som støtter Mantle...Når var det Battlefield 4 kom igjen? Er jo om 2-3 mnd det
 9. Kommer vel helt ann på hvor mye man tjener, hvordan man tjener det, og ikke minst, hvilken stat man bor i.
 10. GMT er ikke verdens midtpunkt utifra Amerikanske øyne.
 11. Det er slike uttalelser som dette som gjør at jeg skulle ØNSKE at Valve gav ut salgstall for Steam.. :/
 12. Piston har ingenting med Valve å gjøre. det er en overpriset, idiotisk boks som ingen burde kjøpe.
 13. Kan prøve å få en PS4 til å gjøre alt du kan gjøre på en PC? De fleste som har konsoller har også en PC på siden. Å sammenligne gamingPC prisen direkte mot konsollen blir feil. Sammenligne med en PS4/Xbone + middelmådig PC og se hvordan regnestykket blir. Og forøvrig, det er ingenting usant i det nVidia sier. Kanskje de også har sett seg lei "fanboys" som skriker høylytt om at next gen konsollene er så mye bedre enn gaming PCer nå. (de inneholder jo tross alt konkurrentens hardware )
 14. takk for denne linken, Visste de drev og testet html5, men ikke hvor man ble med. Fikset lydbuggen i starten av videoer med en gang!
×
×
 • Create New...