Jump to content

Schweigaard

Medlemmer
 • Content Count

  2370
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

721 :)

About Schweigaard

 • Birthday 12/30/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Håper bare han klarer å holde toppnivå gjennom en hel sesong snart. Synes han har litt for store perioder hver sesong der han er laber.
 2. Synes det er enda mindre logisk å se på rene spillerkjøp. Spurs og Liverpool er jo f.eks på den listen kun pga vanvittige storsalg av Bale og Coutinho. Den listen viser egentlig bare det som var det originale hjertesukket mitt - vi er så avhengig av spillersalg for å kjøpe gode spillere. Dere (og City) er ikke det, og kan fritt bruke hundrevis av millioner fra "pengebingen". Er klar over at en net spend liste ikke på langt nær rommer den kompleksiteten som ligger bak økonomien til fotballklubber - men den kan gi ganske tydelig indikasjon på hvilke klubber som har råd til å kjøpe mye, uten å selge for mye.
 3. Dere har vel brukt klart mest penger av alle lagene i PL de siste årene nå. Sammen med City er dere i en egen klasse - de to lagene i PL som kan plutselig bruke veldig mye penger på spillere, uten å være avhengig av å få inn mye penger fra spillersalg. https://www.givemesport.com/1726770-man-united-liverpool-chelsea-every-premier-league-clubs-net-spend-since-1718 (før Varane) Samtidig er det jo ingen tvil om at dere tjener vanvittig mye penger også - så pengebruken rettferdiggjøres lett.
 4. Flott at vi får solgt unna daukjøtt til helt ok priser. Håper så inderlig at vi blir kvitt Origi også, men Shaqiri blir vel nestemann. Spent på å se hvem som kommer inn. De har jo en tendens til å plutselig overraske med bra kjøp (Fabinho / Jota).
 5. Han var enormt bra i EM, fikk virkelig sansen for han der. Føler likevel det er en "central forward" type vi helst trenger, for Firmino er ikke god nok lenger. Edit: Tviler sterkt på at Hendo drar, ser ikke på det som sannsynlig i det hele tatt.
 6. Spennende kjøp for dere. Misunner den pengebingen dere har! https://www.givemesport.com/1726770-man-united-liverpool-chelsea-every-premier-league-clubs-net-spend-since-1718
 7. Er det normalt å kreve reduksjon av regningen under oppussing av bad, dersom de bruker langt mer tid enn det de anslo? De anslo 4, maks 5 uker. Nå har det gått 8 uker, med en 2 ukers stans som var innafor fordi de måtte stoppe og sende inn mugg til analyse etter dette ble avdekket etter riving. Tipper de fortsatt har 2-3 uker igjen. Etter de vasket bort mugg, gikk det f.eks 1,5 uker der det ikke skjedde noen ting fordi de tok på seg andre prosjekter i ventetiden som fortsatte selv om badet var klart til å begynne på igjen. Det har generelt gått ganske treigt etter oppstart, og ser for meg det fort kan ta 10+ uker totalt. edit: Ingen kontrakt, bare fått et pristilbud og så takket jeg ta til tilbudet på mail.
 8. Man kan kjøpe boost ja, såvidt jeg vet. I verste fall kan du kjøpe deluxe edition og få en boost der. Personlig synes jeg at leveling er klart det beste med spillet. Jeg mister alltid interessen i endgame, der det føles litt mer som jobb enn moro. World pvp mens man levler kan være ufattelig spennende og gøy. Mistet helt interessen for WoW etter de gjorde leveling overdrevent lett, gjorde gear uinteressant med BOA gear, og i tillegg la til cross-realm tull.
 9. Hei! Bor i borettslag. Holder på å pusse opp badet mitt på eget initiativ. Da det ble revet, ble det oppdaget mugg i tak over vinduet, og også på noen av mursteinene i det som er bærende vegger. Det er uvisst om muggen har spredt seg til andre rom, men det kan se ut som om det kanskje går litt innover mot siderommet (som er en lettvegg mot kjøkken). To spørsmål i den forbindelse: Kan styret/borettslaget kreve at det rives mer i leiligheten min for å finne ut om det er mer mugg andre steder? Borettslaget har husforsikring. Kan denne brukes, eller blir dette "min" feil og dermed jeg som må betale for sanering selv? Det er generelt dårlig ventilasjon i bygget, så om det er min feil at det har blitt mugg er uvisst. Jeg har brukt vifte på bad, men den har vært ganske dårlig. I de siste månedene har jeg bare åpnet vinduet ved bruk, i påvente av nytt bad.
 10. Jeg har blitt ødelagt av emulatorer som har spoleknapp til Pokemon-spillene, det er en så latterlig passende funksjon til de spillene. Håper de legger til det. Men det skjer nok aldri.
 11. Tenkte å undervolte mitt RTX 3060, for å få det til å bli litt kjøligere og mer stillegående. Leser på nett at folk har gjort det med gode resultater. Ser ikke ut som om det er noen grunn til å IKKE gjøre det? Hvilket program bør jeg bruke? MSI Afterburner sant?
 12. @mobile999 @PaladinNo Jeg får bare lov til å velge opp til 60hz. Er skjermen eller kabelen min bare for dårlig/gammel da? Skjermen klarte 144hz på DVI-kabel, men mener å huske å ha lest at man må ha DVI for å få 144hz på den. Edit: Leste over nå. Antar at hdmi-kabelen min bare er av den gamle sorten.
 13. Haha, utrolig nok var det det. Trodde det skulle skje automatisk! Et nytt problem er at HDMI-kabel visstnok ikke gir 144hz på skjermen min. Men men - bedre det enn at det er noe i veien med grafikkortet.
×
×
 • Create New...