Jump to content

Schweigaard

Medlemmer
 • Content Count

  2388
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

761 :)

About Schweigaard

 • Birthday 12/30/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skytespill ble totalt uinteressant etter en viss stund. Hadde det mye moro med de gamle traverne som gjorde sjangeren populær, men det ble med det. Call of Duty og Battlefield-seriene har aldri vært min greie. Grand Theft Auto-serien er dypt elsket av mange, men for meg fikk jeg mer enn nok med GTA 3. Klart at serien både utviklet og utbedret seg for hvert spill i serien, men det gav meg like lite å spille Vice City som det gjorde GTA 5. Bra laget spill, utrolig kjedelig etter en stund. Alle sportsspill og bilspill, med unntak av Mario Kart finner jeg ekstremt kjedelig. Misliker også sånne typiske "Playstation actioneventyr" der man ikke i noen grad kan påvirke historien. The Last of Us, Tomb Raider, Uncharted, o.l. Gi meg ordentlige rollespill over de sakene. Knights of the Old Republic over Fallen Order any day.
 2. Schweigaard

  Redigert.

  Redigert.
 3. Hvorfor er de så dårlige?
 4. Så moro! Dette kan bli en veldig interessant sesong, med både Chelsea, City og oss som leverer.
 5. Det er langt mer nervepirrende å møte noen på date etter tinderavtale, kontra å treffe noen ute på byen der det allerede er etablert god stemning og man gjerne har noen pils innabords. Så den uttalelsen vil jeg si er komplett nonsens. Det er ikke enten eller, tinder er bare et ekstra verktøy man kan bruke.
 6. Men de har ikke det. Det er noe med profilen, eller måten de skriver til damene på som gjør at det ikke funker. Det finnes faktisk ganske mange interessante mennesker - eller i det minste mennesker som har kule hobbyer, spesielle quirks, ting som opptar de. Folk med personlighet. Da holder det ikke med generiske turbilder og en kjedelig profiltekst. Mange tror de har greie bilder, men egentlig så har de færreste det. Jeg ser som sagt helt normal ut, men var i et mangeårig forhold pga tinder. Etter forholdet ble slutt har jeg vært på ca 10 dates via tinder det siste halvåret. Alle utrolig hyggelige, der jeg til slutt fant noen jeg ville bruke mer tid på fremover (uten at det betyr at de andre datene har mislykket - har et positivt forhold til samtlige jeg har truffet). Tviler sterkt på at noen med "helt fine bilder" har null suksess. Da er man rett og slett ikke oppegående nok til å skjønne at man ikke har det.
 7. For meg er tinder bare et verktøy. Noen er gode til å bruke dette verktøyet, andre er det ikke. Noen har selvsagt også bedre forutsetninger. Jeg vil likevel tørre å påstå at nesten alle lett kan møte oppegående, bra damer via tinder om en ikke ser ut som en klein sosiopat på bildene. Har aldri vært på en dårlig date, og har utelukkende positive erfaringer med tinder. (Helt vanlig utseende).
 8. @MrMarbles MGS4 er jo forholdvis nytt, hvorfor trenger det en remake?
 9. Les gjerne resten av posten min for poenget. Jeg synes det blir for dumt å klage over å måtte betale skatt på store summer penger man mottar fordi man er heldig og har velstående foreldre. Ja, gjenstanden er dobbelbeskattet, men hvorfor er det et problem i seg selv? For meg er det fullstendig rettferdig - mottaker har ikke skattet på dem før. Om jeg hadde arvet 10-100 millioner hadde jeg syntes det var direkte latterlig om jeg ikke måtte skatte på en god % av de, og jeg klarer virkelig ikke sympatisere med de som sutrer over dette.
 10. Det blir jo veldig spesifikke situasjoner da. Antar at man har dokumentasjon på om man har bidratt til slikt, og i hvilken stor grad - og dermed kan unngå dobbel beskatning.
 11. Jeg vet at foreldrene dine har skattet på det, men du har ikke det. Det blir ikke noen dobbel skatt for deg, kun en enkeltskatt på en stor sum med penger som du i denne teoretiske situasjonen får uten å måtte jobbe for det. Forstår du poenget mitt med at man må ta mottakerperspektivet her? Du er HELDIG om du arver mye penger. Derfor er det helt logisk at man må skatte av de. Langt mer logisk enn at du må skatte av det du faktisk gjør en innsats for.
 12. Ja? DU har jo ikke skattet noe på det. Det er ikke en dobbelskatt for DEG. Hvorfor skal man skatte på arbeid, men ikke noe man får gratis? Mitt poeng er at man må se på mottakerperspektivet. Hvis man er så heldig at man arver så mye penger, synes jeg virkelig ikke det er noe å klage over at man må skatte på det. Mindre summer er helt OK at er skattefritt.
 13. Den som mottar pengene har aldri skattet på de før, så kjøper ikke helt argumentet om dobbel skatt. Jeg synes det er mottakerperspektivet man må se på her, ikke de som er døde. Hvis det skal skattes på arbeid, skal man HVERTFALL skatte på arv - som er helt flaksbasert, og ikke noe man sliter for.
×
×
 • Create New...