Jump to content

Schweigaard

Medlemmer
 • Content Count

  2330
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

714 :)

About Schweigaard

 • Birthday 12/30/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Werner hadde vært kjempegøy, men jeg håper enda mer på Sancho som er knallgod, og har potensial til å bli bedre enn selv Mane/Salah.
 2. ...abonnerer du seriøst på den myten at han gjør det? Henderson har vært klasse i lang tid nå.
 3. Fy faen som jeg elsker Henderson. Er så glad for at jeg endelig fikk sett Liverpool på Anfield for første gang denne sesongen, mot Norwich i åpningskampen. 100% sikker på at det var det som jinxet oss til ligagull! 😉 Etter kampen gikk Henderson alene rundt hele stadion og klappet for fansen. Magisk øyeblikk da the Kop (som jeg stod ved) sang sangen hans høylydt. Her er forøvrig en ganske drøy pasning han hadde i dag: https://streamable.com/q1e5e
 4. @Emile the rat @OPL Ok, så det er altså bare en setting man skrur på? Er det verdt å gjøre det, vil jeg merke noe forskjell? Ingen risiko knyttet til det? Spør sikkert dumt, men har virkelig ikke peiling, så da er det bedre å være på den trygge siden.
 5. Jeg har kjøpt G. Skill Ripjaws V DDR4 16GB 3200Mhz, sammen med Ryzen 3600 og MSI Tomahawk Max B450. Når jeg går inn på bios, står det at Current DRAM Frequency er på: 2133 MHz. Dette er jo myere lavere enn det skal være? Hva kan være årsaken til det, og er dette noe jeg bør gjøre noe med? (I så fall, hvordan?)
 6. Takk folkens. Overså skruen ja, utrolig liten!
 7. Har kjøpt et meshify C kabinett, med b450 tomahawk max HK og en m.2 ssd til operativsystem (970 Evo plus). På hovedkorter stod den en skrue jeg flyttet bort et hakk for å støtte under 970en. Men såvidt jeg kan se finnes det ingen skruer som kan settes inn i denne? Er ikke det litt merkelig? Bortsett fra "støtteskruen" som ligger under ssden, følger det med meshify: 4 power supply screw. 8 motherboard screw, 8 motherboard standoff (antar disse to typene er til å feste HK til kabinett). 20 2,5 drive screw, 8 3,5 drive screw og 1 standoff tool. Spørsmålet mitt er da: Følger det virkelig ikke med en relevant skrue til å feste m.2en til støtteskruen, eller har jeg gått glipp av noe her?
 8. Skal ta med meg en SSD (850 EVO) til en helt ny PC, har ikke Windows på den, men Steam med mange spill installert, bilder, OL. Antar at jeg ikke trenger å formatere den før jeg setter den inn i ny PC?
 9. Cheers. Var 3600 jeg regnte med var best å gå for. Har tenkt ut Noctua NH-U12S som kjøler, ser den får en del bra kritikk?
 10. Finnes det noen sammenligninger på støynivået til 3600, 3600+ og 3700+? Har ikke helt bestemt meg for hvilken jeg går for, men alt tyder på at 3600 er det klart beste kjøpet ift pris/performance?
 11. Switch har vist seg å være et helt unyttig kjøp for meg, så vurderer å selge. Spørsmål knyttet til det: 1. Jeg har spill installert på SD-kortet jeg kjøpte. Før et salg antar jeg at hvis jeg sletter alt på konsollen, og logger ut av kontoen min er den klar for å overtas uten at "min" konto vil komme i veien? SD-kortet kan vel fint inkluderes i salget og knyttes til ny bruker? 2. Hvis jeg bestemmer meg for å kjøpe Switch på ny om noen år, eier jeg fortsatt spillene jeg har kjøpt digitalt? (Antar at de er knyttet til brukeren min, Steam style)
 12. @Kiwi00 Takk for tipset. Skal absolutt vurdere det. Hvis jeg selger, selger jeg nok alt i ett, evt ta ut Samsung EVO 850 500gb og bruke den videre. Selv om det kanskje ville medført potensielt færre kjøpere, siden jeg bare har en 120GB SSD utenom det som jeg har brukt til operativsystem Er det vanlig at selger overtar Windowskoden til PCn også? (min er knyttet direkte til PCn og kan ikke brukes på nytt såvidt jeg vet). Edit: Hvor mye ville dere tatt for denne på Finn? Kan også legge til den 500gb SSDen hvis kjøper vil betale grei pris for den.
 13. Har ikke peiling på SSD egentlig, takk for oppklaringen. Da kan jeg vel strengt tatt bare beholde den Samsung 850 EVO SSDn jeg kjøpte for et par år siden og bruke den? Fullstendig klar over hvor viktig grafikkort er - derfor jeg venter med det til slutt og bruker det gamle midlertidig. Hadde jeg kjøpt en helt ny pc nå med alle deler, ville jeg ikke fått råd til et bra nok gfxkort. Planen er: * Kjøpe deler til ny PC (HK, Ram, CPU, PSU), bygge den sammen med det gamle kabinettet og grafikkortet siden jeg ikke får råd til nytt gfxkort med det første. Siden jeg ikke kjøper grafikkort med en gang åpner det opp for at jeg kan legge litt mer penger inn i disse delene enn jeg ville kunne gjort hvis jeg skulle kjøpt alt med en gang). * Beholde de delene jeg kan fra gamle PCn (Kabinett, SSD, nettverkskort ((pluss grafikkort midlertidig)). * Et par lønninger senere...ha spart opp til et bra grafikkkort i klassen 4-5k.
 14. Har 144hz 1080p skjerm. Men frister litt å skaffe meg 1440p etter hvert - så kan være greit at PCn er god nok til det i fremtiden.
×
×
 • Create New...