Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Han postet et par sko, og da ville det vært litt rart å presentere et par støvler som et alternativ... Jeg er selvfølgelig enig i at støvlene er penere, men det blir litt besides the point...

 

Tenkte ikke spesifikt på Lami, han kjøper nok de grimme fra Polo uansett pga logoen.

Endret av Totenkopf
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Grimme? Wtf?

"han kjøper nok de grimme fra Polo uansett pga logoen."

Slutt å vær en idiot. Hva tjener du på det her inne? Annet enn andre folk her i tråden liker deg selvfølgelig, for det er visst det som er hipt her inne, snakke dritt om andre og kalle folk for forumets harrytass. Gratulerer, du får en kake!

 

Jeg kan vel kjøpe akkurat det som det passer meg? Spurte jeg etter folkets mening angående skoene på forrige? Nei. Så hvorfor i helvete kommenterer folk hvordan de ser ut når jeg ikke spurte om det? Det var bare et helt enkelt spørsmål.

Og jeg vet hva de fleste av folket her inne liker (etter kommentarene å dømme), og det er sånn stil jeg ser i Bergen by ca 5 ganger per halvår (vet du ikke hva slags stil det er, synd, men når det sees så sjeldent så må det være noe spesielt.) Så er ikke så rart de skoene ikke ble tatt vel i mot.

 

Synes en del av dere burde skjerpe dere, rett og slett. Dere oppfører dere utrolig smålig med kommentarene noen av dere poster. Skremmende å tenke på at mange av dere er langt oppi 20-års alderen til 30år+ sikkert, så har dere slik oppførsel mot andre. Hvis ingen spør andre hva de mener, så hold kjeft. Kvass kritikk er det ikke sikkert alle er interessert i, spesielt når man IKKE spør om andres mening! Greit hvis du spør hva andre synes, men når det går så langt som direkte (harrytass f.eks) til personen, så synes jeg det er for gale, og utrolig barnslig oppførsel.

Og kommentarer som Totenkopf over hadde..

 

:roll:

Endret av Lami
  • Liker 5
Lenke til kommentar

blabla

 

Så, det du sier er at jeg må forvente å bli kritisert som person og få direkte motbydelig kvass kritikk på plagg jeg ikke engang har spurt om å få kritikk om?

 

:roll:

 

Om tonen oppleves smålig, så kan jo det skyldes at flere av spørsmålene som stilles her har blitt stilt flere ganger før. Å gjenta seg selv i det uendelige bærer ikke frukter.

 

Beklager for at jeg ikke har vært med her siden post 1. Ellers så kan jeg ikke se at spørsmål angående klær og lignende, er noe som har blitt stilt før..

 

Jeg prøver å si at tonene på visse brukere her er av barnslig og smålig oppførsel.

Det er som å vise plagg til småbarn i barnehagen som kan skrike ut i hyl, grin og hat på grunn av at plagget ikke oppfyller kravet til småbarnet. Det er ingen mellomting.

 

Jeg ser heller ikke poenget med å være så kvass i kritikken som mulig. Ja, det er tråd for mote og velvære, men hva oppnår du med å være så kvass som mulig? Er det ikke bare å svare på en ordentlig måte og si hvorfor?

Endret av Lami
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Såpass må man tåle uten å få et nervøst sammenbrudd på et offentlig forum.

 

-

 

Fikk kashmirgenseren og frakken jeg bestilte fra Uniqlo i dag, mektig fornøyd med genseren mtp kvalitet og passform i forhold til hva jeg betalte for den, godt mulig jeg bestiller mer fra dem fremover. Skal teste frakken også i morgen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvor kan Jernmannen fra Ullern aka MEG få seg et par ok nikkers i denna byen her a?

 

Stoffnikkers altså.

Jeg kjøpte en på Follestad i cordfløyel for ett par år siden, vet ikke om de har de eller tilsvarende inne.

Men hvis du kjøper der så ikke kjøp strømpene der.

De hadde bare noen i bomull til ca 500,-, så jeg kjøpte merinoull på en sportsbutikk for 250,- eller noe slikt.

Lenke til kommentar

Var på jakt etter det i fjor her i byen, men fant aldri noe som falt i smak. Si gjerne fra hvis du finner noe fint.

 

Har selv vært på jakt etter det men fant ikke noe særlig selv.

 

Endte opp med mørkegrå ullbukser fra Filippa K. Kvaliteten virker ganske bra, ingen snøring på Morris da.

 

Phelge: Sjekket Hans H?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...