Jump to content

Herr Brun

Medlemmer
 • Content Count

  30474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Herr Brun last won the day on February 19 2018

Herr Brun had the most liked content!

Community Reputation

15652 :)

About Herr Brun

 • Birthday 05/26/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

55500 profile views
 1. Med fradrag for det TS allerede nå betaler i husleie.
 2. Rådet blir ikke noe bedre av at du ikke mener vondt. Rådet ditt er fullstendig meningsløst, ikke mulig å gjennomføre og uansett straffbart som bedrageri om du først får det til.
 3. Manglende efaktura er også ganske håpløst ja. Jeg foretrekker app foran nettleser fordi jeg da kan bruke faceID som pålogging. Liker å vite saldoene på kredittkortene mine relativt ofte så jeg er sikker på at jeg har kontroll. Bruker ikke Google pay og ikke alle (de færreste) støtter Apple pay.
 4. Har virkelig ikke komplett mobilapp?
 5. Herr Brun

  Tips og råd?

  Ikke nødvendigvis. Å heller plassere pengene i aksjer (og evt. renter) kan være vel så fornuftig økonomisk.
 6. Herr Brun

  Tips og råd?

  Det å eie skjevt bør man unngå, såfremt begge parter faktisk klarer å betjene lånet som kreves for å sikre en rettferdig finansiering av hver eierbrøk uten at daglige utgifter blir grovt skjevfordelt. Livet er enklere når man eier likt, det er færre ting som kan krangles om og det vil som oftest oppleves mest rettferdig ved brudd. Jeg vil anta B har råd til å betjene lånet slik det er i dag. Derfor bør A bruke pengene på noe annet. Personlig ville jeg kjøpt fondsandeler for pengene. Hva A bør gjøre med sine opppsparte midler kommer helt an på. Men nå for tiden, og antageligvis i overskuelig fremtid, får man lavere innskuddsrente på BSU enn lånerente om man er over 34. Så da bør man som oftest bruke BSU-midlene på å betale ned lån.
 7. Om de får tilslag og ikke får finansiert kjøpet blir de erstatningsansvarlig for selgers tap. For øvrig: Hvorfor i all verden skal du ha oppdatert finansieringsbevis to ganger i måneden? Det høres helt manisk ut.
 8. Merk at høyt antall lånesøknader kan telle negativt i bankens kredittsystemer. Søk én gang nå, og så kan du anslå ca hvor mye du kan låne og vente til du faktisk skal gi bud før du ber om nytt.
 9. Snakk med banken din. Det er kun de som kan svare. De kan bruke likvide midler som egenkapital selv om du har andre lån. De andre lånene inngår da i vurderingen av betjeningsevne (samlede lån kan maks være 5 ganger inntekt), men ikke i vurderingen av sikkerhet. Hvis ikke ville ingen nylig utdannede fått lån på mange år. Merk at fordi mye av gjelden din har høy rente kan det være du får (betydelig) mindre enn 5x inntekt i lån. Og den høye summen i forbrukslån kan gjøre at banken ikke vil gi deg lån overhodet. Dette varierer fra bank til bank, så du bør ta kontakt med flere banker om ikke den du bruker i dag er imøtekommende.
 10. Gir ikke Bank Norwegian fortsatt 1 % på de første 100 000 i året?
 11. Kronen har styrket seg kraftig de siste ukene. Hvis fondene har utenlandske verdipapirer og ikke er valutasikret er det grunnen.
 12. Og det finnes kredittkort med visa og debetkort med mastercard, så kommentaren din er uansett irrelevant.
 13. Beklager fremmedordbruken. Fond (og aksjer) må være hjemmehørende i EU/EØS for å kjøpe på aksjesparekonto ja.
×
×
 • Create New...