Jump to content

PatSharpX

Medlemmer
 • Content Count

  13935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PatSharpX last won the day on November 23 2015

PatSharpX had the most liked content!

Community Reputation

4517 :)

About PatSharpX

 • Birthday 05/01/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29918 profile views
 1. Dommeren Saggi står over neste runde etter flere horrible avgjørelser på Vålerenga Stadion i går. Kanskje like greit det. Ødela jo kampen.
 2. Hvilke kilder stammer dette fra?
 3. Jeg har bare den standard Dream maskinen i rød med tilhørende kvern, Ascaso Mini. PID utgaven hadde ikke kommet ut enda da. Den ser jo faktisk enda bedre ut med treverk på bajonetten(?).
 4. Så ikke denne før nå, men jeg har Ascaso Dream, fornøyd med den. Har ikke noe annen espresso maskin å sammenligne med da.
 5. Solid bump as, folk som ble født da denne tråden ble opprettet blir vel konfirmert i disse dager! Kan ikke tenke meg at det er noe verdi i en 20 år gammel boomblaster.
 6. Det er sant, men er mer utbredt i England siden klubbene der siden det ikke er medlemsklubber. Så det er lettere for dem å ta full kontroll. Men ja, bare se på PSG og hvordan disse landene er inne i Spansk fotball også.
 7. ØLslipp på polet i mai. https://lassel.blogg.no/olslipp-fra-vinmonopolet-mai-2020.html
 8. Ja, at det betyr noe mer er en ting, men en eier bryr seg jo ikke om det. Det har jo Ashley bevist og hvis denne overtagelsen går igjennom så blir jo bare Newcastle offer for sportswashing. Det er jo ikke folkets klubb, det er jo ikke medlemsklubber. Det er business. Klubben betyr masse folk innbyggerne i Newcastle, men "klubben"/eierene gir faen i dem. Det er jo ikke deres klubb, for de har ikke en dritt de skulle sagt. Det kan man forsåvidt leve med om eieren er en kødd, men om eieren er noen som aktivt jobber mot menneskerettigheter, tar livet av journalist osv og vil bruke klubben for å bedre sitt rykte og øke sin påvirkningskraft internasjonalt så har det gått for langt. Men det er jo sånn engelsk fotball er og mange liker jo det, men det funker ikke for min del.
 9. Det vil helt klart svekke klubbene i Norge. Mange sliter nok allerede. Men regner med det kommer hjelp så de kan holde seg i livet.
 10. Men sånn er det jo egentlig ikke i England. Supporterne er kunder av ett selskap som eies og drives av en eier. Det er jo ikke klubber i den forstand lenger, supporterne har ingen ting de skulle sagt. Supporterne er en del av identiteten, men det blir jo som klesmerker er for forskjellige subkulturene også feks. En veldig turn off greie for meg, som forsåvidt har gjort at jeg har sett mindre og fulgt midre og mindre med Newcastle de siste årene.
 11. RIP Newcastle, kan ikke holde med ett lag som eies av en nasjon som aktivt jobber mot menneskerettigheter. https://www.bt.no/btmeninger/kommentar/i/Xg7V5x/sjoelv-ekte-kjaerleik-kan-ta-slutt
 12. Her kan man gjøre ett bra kjøp. Dessverre for stor for meg. https://cavour.co/nb/product/1442/field-boot-country-calf-suede
×
×
 • Create New...