Jump to content

PatSharpX

Medlemmer
 • Content Count

  13922
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PatSharpX last won the day on November 23 2015

PatSharpX had the most liked content!

Community Reputation

4503 :)

1 Follower

About PatSharpX

 • Birthday 05/01/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29800 profile views
 1. Tviler på at de selger fake. Er jo en etablert butikk.
 2. Jeg var litt skeptisk til det, men en kompis av meg har det og syns kaffen fra den er bra. Nå husker jeg så klart ikke merket på den, men tror han betalte noe rundt 6-8000,-
 3. Tipper det enten var Shufflepuck Cafe, Oids eller ett eller annet space spill på Machintosh 128k.
 4. Tenkte vel i utgangspunktet MiniDSP 2x4HD. Men har ikke satt meg noe særlig inn i det enda.
 5. Ikke enda, men tenkte å kjøpe meg miniDSP og målemic snart. Tenker jeg må sett av litt tid, men det har jeg ikke så mye av fortiden dessverre. Men tenker å kanskje få til noe i slutten av februar kombinert med litt akustikkforbedringer.
 6. Beste type føtter på høyttalere jeg har testet er Sorbothane føtter. Kjøpt rimelig på ebay. Disse er myke og demper veldig bra. Eneste ulempen er jo at høyttaleren "flyter" oppå de. Så om man har barn så kan det være litt risky med tanke på velt, men det skal jo en del til.
 7. Kom tilfeldigvis over denne på youtube. Hjelper å ha ett forhold til Linkin Park.
 8. Det har nok ligget i kortene at han skal til NYC så derfor var det helt riktig å gi han ny kontrakt, i stede for å betale etterlønn på ett par mill så kanskje vi kan tjene ett par mill på han. Ryktes at det også er snakk om Skullerud. Personlig håper jeg på Bohinen, men tror ikke Aafk vil slippe han nå.
 9. Det gir mening. Men jeg vil si at det er ganske stor forskjell på å kjøpe en overpriset Rolex som klokkeinteressert og kjøpe en fake klokke. Jeg fikk en kompis til å få for en Tudor Black Bay Harrods i stede for en Hulk i fjor. Syns det var ett bedre valg og han er meget fornøyd med den i dag, så var nok ett riktig valg.
 10. Det er jo en industri rundt det, du har jo selv linket til forum som er dedikert til fake klokker. Det syns å være ganske organisert.
 11. Så du produserer fake varer bare for å være "snille"? Høres litt naivt ut å tro det... Litt komisk at Rolex_Enforcer på instagram kom med sin første bust av året i går, mens vi diskuterte her 😛
 12. Så, så lenge valge ikke er basert 100% på noe rasjonelt så er det bare for å flexe og man er da ikke en klokkeentusiast? Design eller andre type faktorer spiller ikke inn i det hele tatt? Det er ingen som påstår at Rolex er noe bedre enn sine konkurrenter, men du påstår at man ikke kan være interessert i klokker å eie en Rolex, det er jo så klart bare tull.
 13. Uansett så er vel produksjon av fake varer ulovlig de fleste steder så det er vel linket til noe shady virksomhet by default?
 14. Jeg betalt 32k for min klokke, så jeg har vel gjort en god deal sånn sett? I den summen regner jeg selve klokken, historien og inovasjonen. Jeg kjøpte denne klokken da jeg fylte 30år, med penger jeg arvet av min bestefar som døde noen år før. Min klokke er en Datejust 16014 fra 1979. Samme år som min bestefar giftet seg og fikk en datejust (også da fra 1979) i morgengave fra sin kone. Men det er vel kanskje egentlig bare for å flashe? Da burde jeg vel kanskje kjøpt en klokke som er noe større enn 36mm også? Og fordi den er en av 7 klokker jeg eier, så er jeg ikke klokkeinteressert? Klokken på mobilen min er en mye "bedre" klokke, men det er ikke det jeg var ute etter da jeg kjøpte den heller. Personlig hadde jeg ikke kjøpt klokke for 100k uansett, da jeg har andre ting jeg heller ville brukt de pengene på. Men jeg har mye glede av Datejusten og de andre klokkene jeg har.
 15. Ja, jeg ser at mange kan mislike Rolex og det har fått ett veldig harry image de siste årene. Men syns fremdeles at det blir feil å "gatekeepe" å være en klokkeentusiast fordi man misliker ett merke. Det er jo noe helt annen enn med vilje og viten kjøpe en fake klokke. For min del så har jeg sansen for Rolex sin historie og inovasjoner. Jeg har den første klokkemodellen som er automatisk og kom med dato, det syns jeg er litt kult!
×
×
 • Create New...