Jump to content

PatSharpX

Medlemmer
 • Content Count

  13983
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PatSharpX last won the day on November 23 2015

PatSharpX had the most liked content!

Community Reputation

4478 :)

About PatSharpX

 • Birthday 05/01/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31187 profile views
 1. Hm, det fikk jeg ikke med meg. Kanskje bare frustrert, prøver jo på mye bra, men ikke alltid det funker.
 2. Tester selv Qobuz nå, har egentlig aldri vært sånn veldig fornøyd med det Tidal har tilbudt, så veldig fint at de får noe ordentlig konkurranse på lossless streaming. Ser at en del ting som har forsvunnet fra Tidal er tilgjengelig på Qobuz, det er flott, men det mangler noen andre ting der, men det må man vel nesten bare forvente.
 3. Nå har ikke jeg fått sett ferdig videoen enda, men det virker jo som om han har prøvd å gi de mulighet for å komme med sin "versjon". Ut i fra det jeg har set så lang har han egentlig ikke presentert noe "versjon", men bare presentert hva han har funnet ut. Dataen/tallene er jo konsistent sånn sett.
 4. Jeg har Tidal, men ønsker ikke MQA, har slått av "Master", men i følge den youtube videoen kan det jo se ut til at jeg fremdeles får den utgaven. Det er ganske håpløst. Når Spotify kommer med lossless, kommer jeg nok til å hoppe over, ut i fra andre hififorums er jeg nok ikke den eneste.
 5. Ja, vet, tenkte akkurat på den videoen selv faktisk. OP fikk i det minste dual channel RAM.
 6. Så rart at de leverer med stock kjørler, det blir jo flaskehalsen i hele oppsettet det pga CPU temp. Tipper du kommer til å få bedre preformance med en ordentlig kjøler på CPUen ja.
 7. Ser de har startkit for flasking også https://www.olbrygging.no/flaske-pakker/100743/startpakke-for-flasking-nødvendig-utstyr-for-å-flaske-øl Men det inneholder ikke selve flaskene, så må ha det også.
 8. Merkelig. Syns forrige gang fungerte det greit med slippet på nett, altså forrige gang det var Cantillon, fikk bestilt syv flasker eller noe da tror jeg.
 9. Fikk ikke med meg at det skulle komme Cantillon på dette slippet, jævlig irriterende! Kom visstnok bare seks flakser Fou'Foune, så var noen heldige der. Hvilke fikk du tak i? Siden jeg ikke fikk med meg Cantillon slippet så må det nok kompanseres med en Belgiatur når ting åpner igjen
 10. Ja, det at det skal sås tvil rundt dødstallene er bare en måte å få fokuset vekk fra hele debatten egentlig. Det er bare en liten del av problemet. Personlig har jeg vært for boikott av dette VM helt siden det ble tildelt, helt uavhengig av dødstallet.
 11. Skuffende at Stabæk valgte å ikke til stilling til det enda. Vi gikk inn for flere ting enn bare å jobb mot boikott av Qatar. Blir rettningslinjer med tanke på sportswahing og at det skal være en etisk komitee hvor også supporterne er representert.
 12. Noen som har erfaring med Fiio K3 forsterker/DAC? Virker praktisk å ha med seg siden den får strøm fra USB så man slipper ekstra strømfosyning, dog begrenser det vel forsterker delen. Vurderer å oppgradere litt på hjemmekontoret, men denne er jo også fin å kunne ta med seg på jobb siden man slipper ekstra strømforsyning og at den er liten og nett. Bruker i dag denne fra FX-Audio, kjøpt for 4-5 år siden. https://www.aliexpress.com/item/32259251491.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.13324c4dPUzToc Jeg har forøvrig Sennheiser Momentum 2.
 13. På tide ja. Liker som de fleste andre grensesnittet til Spotify over Tidal, men har hatt Tidal i mange år nå pga høyerer kvalitet. Skal ikke se bort i fra at jeg går tilbake igjen.
 14. Dama kan også anbefale Osprey atmos ag 65, hun er 165cm, så litt lavere, men passer bra til hun. Beste er nok å dra å prøve litt forskjellige sekker og kan få råd og tips i butikken, de vet gjerne hvordan sekken skal sitte og kan hjelpe til med tilpassing.
 15. Neil Young borte fra Tidal igjen... https://neilyoungarchives.com/news/1/article?id=Tidal-Misleading-Listeners Altså jeg digger Neil Young, er den artisten jeg har hørt mest på opp igjennom vil jeg tro, men dette syns jeg blir litt teit. Kunne vel i så fall kuttet ut "master" delen å bare gjort Hifi oppløsningen tilgjengelig. Men jeg ser jo "problemet" med å kalle det master, når det ikke er master mixen.
×
×
 • Create New...