Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

15 dager etter oppdateringen og tilsynelatende en dønn solid telefon... Men hva skjer? Jo, i morges måtte telefonen vekkes med en soft reset :hm: . Nå tror jeg det er relatert til en app, men dog.. Lurer på om det kan være Spotify Beta, ettersom jeg brukte den før jeg la fra meg telefonen i går kveld. Jeg liker telefonen og WP8 og tror det er mye spennende i vente på den plattformen utover året, men av alle mobiltelefoner jeg har hatt opp igjennom årene kan jeg ikke huske at det var problemer som gjorde at den bare plutselig slo seg av. Håper Microsoft/Nokia finner ut av dette, jo før jo heller. En annen bug som kom etter oppdateringen er at skjermen alltid er på høyeste lysstyrke når jeg slår den på, selv om den på innstillinger er satt på lav. Går tilbake til lav når jeg låser skjermen. Ikke noe stort problem, men en bug er det uansett.

Lenke til kommentar

En annen bug som kom etter oppdateringen er at skjermen alltid er på høyeste lysstyrke når jeg slår den på, selv om den på innstillinger er satt på lav. Går tilbake til lav når jeg låser skjermen. Ikke noe stort problem, men en bug er det uansett.

 

Har du forsøkt å slå den helt av i totalt mørke, for så å slå den på igjen. Noen har måttet re-kalibrere lyssensoren på den måten.

Lenke til kommentar

Trenger litt råd og bistand her :hm:

1) I "selskaps-rommet" så fikk jeg en feil. Jeg tenkte at jeg sletter dette, for så å bare opprette et nytt rom (med kona). Men nå er ikke det standard-bildet som lå inne som bakgrunn der lengre. Dette bildet var en tegning av en familie, tegnet med fargestifter. En fin bakgrunn egentlig, men som jeg nå ikke finner igjen. Den ble liksom borte da jeg slettet rommet. Noen som kan hjelpe med tips her?

 

2) Dersom jeg laster opp fotoer til "selskaps-rommet" så kan kona fint sjekke bildene på sin telefon når hun er inne på rommet. MEN, dersom jeg laster opp en video-snutt av minstemann, så får hun ikke spilt denne av? Det samme skjer dersom hun laster opp en video-snutt på sin 920. Går jeg inn på selskaps-rommet, så får jeg samme melding: "kan ikke lese av denne filen". WTF :omg: Den er jo filmet med en 920, men en annen 920 som er forbundet i selskaps-rommet får ikke spilt den av? Skjønner ingenting. Har forsøkt både å spille inn filmen i 720p og 1080p. Samme feilmelding.

 

3) Dersom jeg ønsker å dele en kontakt; si å dele en kontakt fra mine kontakter, og sende den som en sms til kona; så får hun ikke lest meldingen. Altså hun får ikke åpnet kontakten jeg sendte. Jeg forsøkte nå å dele en vilkårlig kontakt, og sende den pr sms til meg selv. Utboksen på sms står det med undersktrek: "Denne meldingen inneholder kontaktinformasjon". Når jeg mottar sms så står det "Kan ikke vise deler av innholdet i denne meldingen". Så ett eller annet skjer når jeg sender den i fra meg. Hva kan dette være.

 

Jeg har 920n aktivert på 4G, har Djuice.

 

Har pløyd Google på dette, men finner ingen svar. Er det noen som har de samme problemene eller er det noe med innstillinger som ikke er aktivisert.

 

Setter stor pris på svar på disse 3 problemene. :hmm:

Lenke til kommentar

Da er min på vei tilbake fra mcare. Selv om jeg har mine tvil om det hjelper med oppgradert software og resetting. Noen som vet hva slags oppdatert software de har som ikke er tilgjengelig? Har oppdatert til portico osv. Er det noe spennende :-).

Hvordan vet du at det kun er det som er gjort?

Hadde selv problemer med Reboots etter Portico, og etter en feilet hard reset er min også sendt dit.

Ga tydelig beskjed når jeg leverte inn min om at det ikke var noe vits å kun legge inn nytt IMG på telefon, da random reboots var grunnen til at jeg i det hele tatt prøvde denne reset'n.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...