Jump to content

MobilNerd

Medlemmer
 • Content Count

  1636
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

311 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bestilte gjennom OneCall kl 1401. Spent på når jeg får den. Ingen dato i mail.
 2. Har fått tilbud om fri data til 5 personer til kr 1500,- i mnd (42GB pr person i EU). Er det noen som vet om no bedre tilbud?
 3. Jeg har nå byttet til Telia for å kunne ha nett på min Apple Watch. Det står på klokken at jeg har nett, men jeg kan hverken ringe eller ta imot samtaler. Telia sier alt er ok hos de. Noen som har vært borti dette? Series 5 klokke
 4. Den finner ikke det nettverket 😟. Å når jeg ikke kan skrive det inn så lurer jeg på om det rett og slett er det å’en i ssif som er problemet. Selv om printeren har norsk språk 😅
 5. Hehe. Ikke mitt nett og skriver. Men er redd for at det er det som blir løsninga til slutt. Håper likevel at noen har en lur løsning.
 6. Får ikke dette til. Å ikke kan jeg skrive inn ssid heller fordi det er ikke å i alfabetet på skriveren. Noen som har vært borti dette?
 7. Finnes det ett ok nettbrett av nyere dato til rundt 1500,- som er ok. Skal brukes av barn til spilling (lett) og se på YouTube osv. Bør ha siste eller nest siste generasjon Android og holde til sitt bruk en stund fremover.
×
×
 • Create New...