Jump to content

MobilNerd

Medlemmer
 • Content Count

  1634
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

311 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har nå byttet til Telia for å kunne ha nett på min Apple Watch. Det står på klokken at jeg har nett, men jeg kan hverken ringe eller ta imot samtaler. Telia sier alt er ok hos de. Noen som har vært borti dette? Series 5 klokke
 2. Den finner ikke det nettverket 😟. Å når jeg ikke kan skrive det inn så lurer jeg på om det rett og slett er det å’en i ssif som er problemet. Selv om printeren har norsk språk 😅
 3. Hehe. Ikke mitt nett og skriver. Men er redd for at det er det som blir løsninga til slutt. Håper likevel at noen har en lur løsning.
 4. Får ikke dette til. Å ikke kan jeg skrive inn ssid heller fordi det er ikke å i alfabetet på skriveren. Noen som har vært borti dette?
 5. Hvilke selskap kan man dele data med andre? Finner Telia og Ice. Er det flere?
 6. Regner med du har lagt de i gruppen din? Har du sjekket at de appene du deler støtter deling?
 7. Takk for mange fine tips. Fortsett gjerne å kom hvis dere finner 😊
 8. Finnes det ett ok nettbrett av nyere dato til rundt 1500,- som er ok. Skal brukes av barn til spilling (lett) og se på YouTube osv. Bør ha siste eller nest siste generasjon Android og holde til sitt bruk en stund fremover.
 9. Veldig fornøyd etter noen dagers bruk. Merker ikke noe til at batteriet er dårlig. Har vanlig iphone 😊
 10. Hva med Google Pixel 4. På stillbilder er jo den kongen på haugen. Langt under 10k er den også. Jeg har selv Iphone 11 og det å ta opp telefonen, åpne kamera og ta bilder som blir bra er det som er vanlig. Jeg hopper litt mellom ios og android, og den store fordelen når man har barn er at på iphone så får man i gjennomsnitt bedre «raske» bilder enn på android er min erfaring.
 11. Husk å sjekk om din operatør har esim til apple watch.
 12. Jeg kan tenke meg å teste rett og slett for å se om Huawei klarer noe mobilverdenen trenger. Nemlig å konkurrere uten å ha Google Play eller å være en ios enhet. Jeg har fulgt med stor spenning på hva som skjer med Huawei og heier veldig på at de skal klare å fortsatt være en faktor på mobilmarkedet. Har også sett mrwhosetheboss sine videoer om de nye Huawei telefonene og synes det ser spennende ut.
 13. Han har egen barnekonto. Jeg er admin i familiegruppen. Alt fungerer så lenge jeg er pålogget xboxen samtidig som han. Når jeg logger av min konto kan ikke han spille mer
×
×
 • Create New...