Jump to content

AvIOn

Medlemmer
 • Content Count

  2134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 :)

About AvIOn

 • Birthday 04/16/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8594 profile views
 1. Bye bye windows mobile, hello iphone! Fordi du ikke tar poengene. Microsoft pumper ut apps til andre platformer, i stedet for å fokusere på sin egen. Launcher til android, cortana osv... Synes det er ufint mit de som kjøper windows mobile. De har mye å få på plass i sitt eget OS før de tenker på andre. For det andre, om det er snapchat, MS eller statsministeren sin feil at snapchat og andre apps ikke finnes til windowstelefoner, er for meg, og sikkert andre også, helt likegyldig, for de appene finnes ikke, som gjør at telefonen blir mangelfull. Og ja, jeg, som andre VET at det er snapchat som ikke vil gi ut noe til microsoft. Og den vanlige vekkerklokka funker utmerket for de aller aller fleste, men microsoft framstår for meg som illojal mot kundene når de holder på slik. Ser fram til å få iphonen min:)
 2. Har min iphone 6s i postsystemet en plass, og prøver å finne gode, nyttige, morsomme apps til denne telefonen. Stikkord til apps jeg kunne tenkt meg: -Friluftsliv -Fiske -Engelsk Fotball -Mat -Trening -Spill til en 6-åring -Enkel fotoredigering Noen gode tips til meg? Er også på jakt etter gode iphone/ios-nyhets-sider.
 3. Får du den til din kommende iPhone? Selv har jeg aldri hatt problemer med å våkne til den alarmen som alle plattformene levere med som standard. Really? I mean... REALLY??
 4. "Microsofts new mimicker alarm clock for android......" Hvorfor er ikke denne til windows mobile? Slikt gjør at jeg virkelig gleder meg til å pakke bort min 1520, 930 og en annen billig windows-mobil som jeg ikke husker navnet på..
 5. Men uansett grunn, så er det mangel på apps til windows mobile... Og det er synd, og det er nok hovedgrunnen til at min iphone er på tur i posten nå !:-)
 6. Noen gode tips til ekstra linser man kan sette på en iphone 6s? Trenger i utgangspunktet macrolinse, men fisheye osv hadde vært gøyalt det også
 7. Uansett hvem sin "feil" det er, så finnes ikke snapchat på windows mobile... I mine øyne forsvarer det ikke plattformen, desverre... Edit: Og ja, jeg visste selvfølgelig hvorfor snapchat ikke finnes på WM, da jeg har fulgt med lenge på diverse sider ang WM. Men har vel innsett nå, til tross for at WM (selv om det ikke er polert enda), er det OSet som passer meg best, så er de ikke i nærheten av å konkurere med ios og android på apps og spill:/ og det irriterer meg at jeg nå bytte for å få det jeg ønsker av en telefon, men sånn er det, desverre... Venner og familie, de har nok hørt om både sms og mms håper jeg. Men det har seg slik at de bruker snapchat mye små snaps av dagliglivet, og sender litw sma/mms. Så jeg ønsker iphone og snapcjat, hjertelig velkommen
 8. Har du hørt om SMS og MMS? Har din familie og dine venner hørt om det? Det er ikke plattformen sin skyld at han som eier Snapchat ikke vil lage en app og at de sperrer kontoer til de som lager tredeparts apper som støtter snapchat. Akkurat det burde fortelle deg en god del om de som lager snapchat... Ja også lekkasjene på nettet fra snapchat... Really? I mean... REALLY??? Edit: REALLY?????
 9. Har bestilt meg en iphone 6s silver. Og er på utkikk etter en bumper som bygger såpass mye foran og bak at skjerm eller kamera blir liggende å skrape på bordet. Noen tips? Helst en som "glir inn" i designet til telefonen.
 10. Etter mange år med windows på telefonen, er nå en iphone 6s bestilt. Grunnen? Synes windows mobile 10 skuffet... Masse apps og spill jeg savner på denne plafformen... Nå har jeg ventet lenge nok på at denne plafformen skal modnes. Åh, ja.. Snapchat skal lastes ned asap! Så kan jeg endelig få gøyale snaps fra familie og venner igjen :-)
 11. Hva skjer med alt innholdet på telefonen min når/hvis jeg innstallerer win 10 mobile gjennom insider?
 12. Vet ikke om det har kommet en spesifikk dato, men det er samme versjonen som man laster ned til Lumia 930 som 950 kommer med. Selv bruker jeg Windows 10 på min 930 og 640, og opplever det generelt like stabilt som Windows 8.1. Har du link til en side hvor det er enkelt forklart hvordan jeg får lagt inn win10 på min 930?
 13. Har bestemt meg for å ikke kjøpe 950 i denn omgang. Men er det kommet noen dato for offisiell oppdaterin til 10'ern for oss her i Norge med Lumia 930?
 14. Jeg har ett dilemma... Jeg elsker min lumia 930(i den grad det går an å elske en telefon). Men mangler ting på den, mangler Boom Beach, mangler hearthstone... mangler Best Fiends, mangler tilgang til masse barne-apps som finnes til android og særlig IOS, savner snapchat... Så jeg var å tittet på ny telefon i går. Fikk tafset på både iphones og Samsung, lg, sony, huawei osv... Men jeg fordrar hverken ios eller android... Men spillene, appene som pumpes ut til ios/android er såpass mye bedre, av høyere kvalitet.. Til og med Outlook til ios og android er bedre enn på Windowstelefoner.. Er bare det at OSene er så jævlig elendig.. Hva skal jeg gjøre?
 15. Er det kommet noen offisiell dato for win10 til oss med Lumia 930?
×
×
 • Create New...