Jump to content

Stig-Arne

Medlemmer
 • Content Count

  7714
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

180 :)

About Stig-Arne

 • Birthday 05/24/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13357 profile views
 1. Ja. Det har jeg. Det som er rart at det er svært vilkårlig om varsler fungerer eller ikke. Noen svært få ganger får jeg varsler, men som oftest fungerer det ikke.
 2. Fikk Android 10 på P20 proen for snaut en mnd siden. Siden da har jeg slitt mye med varslinger mot klokken som er er Garmin Vivoactive 4s Har snakket med Garmin, som mener feilen ligger på telefonen. Har forsøkt å slette appen, legge inn på nytt, aktivere alt av mulige varslinger og tillatelser, men ikke pokkern at den varsler slik den gjorde før. Av og til kan den få ett drypp hvor den varsler. Har slått av all strømstyring av Connect appen, uten at det hjalp. Noen gode ideer der ute ?
 3. Hei Har en litt eldre S7 liggende her. Den stopper ved logoen til Samsung Galaxy S7, går ikke videre. Har forsøkt tvangsrestart uten hjelp. Tenkte jeg skulel forsøke å legge inn FW på nytt, så har fått startet opp telefonen i Odin, hvor det står "Downloading". Men når jeg kobler den til PCen så får jeg ingen kontakt. Noen gode tips her ?
 4. Horisonten er på 5 år +. Akkurat nå er jeg i minus på 139 kr.
 5. Bør jeg som småsparer ta ut mine penger fra fondet og sette på konto istedet? Alt fortjeneste jeg hadde er jo nå borte, men tapet er ennå minimalt. Hva vil jeg evt tape, om det viser seg at bunnen nå er nådd?
 6. Jeg slo av funksjonen for mer nøyaktig posisjonstilgang. Tydeligvis den som bruker WiFi. Så nå fungerer ting slik de skal ?
 7. Kjøpte ett brukt Google WIFI Mesh nettverk. Etter jeg kjøpte det og tok det i bruk så har enhetene som er på det nettverket begynt å rapportere posisjon fra stedet personen jeg kjøpte det hos bor. F.eks Yr appen på telefonen rapporterer vær fra gaten personen bor. Google Maps mener jeg befinner meg der helt til telefonen har hentet GPS data, da finner den meg på rett plass. Google Maps tidslinjen er helt ute og kjøre og mener jeg har vært der. Er jeg borte fra nettverket så rapporteres posisjon rett, så derfor mistenker jeg WiFi nettverket mitt. Hva kan jeg gjøre? Er snakk om 4 enheter, to stk Huawei MediaPad T3 og 2 stk Huawei P20 Pro. Nettverket var selvfølgelig nullstillt før det ble tatt i bruk..
 8. Buffer har vi i form av en bufferspar konto som tar høyde for service biler, ferie, klær osv. . Fondet er mer langsiktig sparing, men med mulighet å hente penger om uforutsette ting skjer. Men slik jeg tolker det så bør vi uansett bare betale ned på lånet. ?
 9. Høyrentekonto er vel ikke mye å skryte av idag vel? Nordea har hele 1% rente på dette. Avkastningen på fondet til nå er på 9, 96 % i forhold til start.
 10. Fondet er sånnsett sparingen vår. Istedet for å ha penger direkte på konto, som iallefall ikke lønner seg. Mulig det er bedre å betale ned 1000 ekstra direkte hver mnd, men føler jeg mister "friheten", da pengene blir mere låst når de betales direkte inn på lånet, mot å ha pengene tilgjengelig i tilfelle uforutsette utgifter. Så derfor har vi heller satt tilside hver mnd for heller vurdere å betale inn en gang i året. Men så vurderer jeg å putte pengene inn på fondet om det kan gi oss mere avkastning samt fortsatt ha de tilgjengelige i tilfelle uforutsette ting. Mulig det finnes andre fond som er bedre og slikt, men det har jeg ikke alt for nye kunnskap om. Så følger mest banken sine råd.
 11. Har ett lite "dilemma" Har en bil med antatt verdi på rundt 160 000 kr, med lån på rundt 180 000 kr. Bilen er 3,5 år gammel i disse tider. Har satt av ekstra penger hver mnd. hvor tanken var å betale disse inn ved årets slutt på billånet. ca 12 000 kr. Men så kom jeg til å tenke på, burde jeg heller sette disse pengene over på fondsparingen jeg har, og heller samle ett større beløp til den dagen jeg skal bytte bilen ? Effektiv rente på billånet er skyhøyt: 6,35 % Har forøvrig en tanke om å bytte bilen når den er rundt 5 år gammel. Fondsparingen jeg har, har hatt siden starten en avkastning på 9,96%, dette heter Nordea Plan Balansert.
 12. Hvilket beskyttelsesglass anbefales for P20 pro ? Har idag kun filmen som lå på ved kjøp, men den står jo ikke imot støt
 13. Det finnes flere varianter av ryggekameraer som kan kobles til mobil via WiFi. Akkurat denne ville jeg vært svært skeptisk til, da den ikke drives av bilens strøm men av et solcelle-ladet lite batteri. D.v.s. at det nok stort sett bare fungerer om sommeren i Norge og forutsetter at du jevnlig parkerer utendørs. Har kun mulighet til å parkere utendørs akkurat nå, men bedriften bak den jeg linket gikk konkurs, da de lanserte til 500$ i USA, noe som antakelig ikke akkurat var det beste markedet rundt det prisnivået, eventuelt var ikke produktet så bra, det fikk man liksom aldri vite siden de ikke solgte så mye. Har du link til noen andre som kan kobles til mobil? http://www.kamafritid.no/Welcome/Default.aspx?scenarioID=301&StockCode=T28-51AST&ViewProduct=true&pid=105 Har dette settet på campingvognen. Fungerer bra
 14. Bør ikke være noe problem så fremst det er en ettermontert varmer. Men du må vel ha nye braketter for å feste denne på den nye bilen.
 15. Skriver f.eks Oslo, trykker på Oslo Lufthavn, så f.eks til Trondheim, trykker på trondheim. Så søk, sier da at disse byen ikke finnes. Virker på alle andre brett, både samsung og ipad, samt iphone. Fungerer fint her, bruker da Finn appen, som jo da kun går til en nettside. Men får fint opp mange søk på flybiletter Bruker S8
×
×
 • Create New...