Gå til innhold

Windows Phone 8-tråden


Gjest Slettet+32asd4f

  

110 stemmer

  1. 1. Hva er din(e) favorittnyhet(er) i WP 8.1?

    • Cortana
      24
    • Notifikasjonssenter
      77
    • Batterisense, WiFi-sense
      24
    • Muligheten til å installere apper på SD-kort
      26
    • Internet Explorer 11
      24
    • Kalenderen
      19
    • "Swype"-tastaturet
      25
    • Bakgrunnsbilde på flisene
      35
    • Flere fliser på startskjermen
      38


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor dette hatet mot Windows Phone?

Er da for faen ikke så himla vanskelig å utvikle for. Klarer du å lage til Android og iOS så klarer du det fint til WP også.

Ja selv folk på gutterommet og lignende klarer det helt fint, så det er jo helt klart KUN viljen det står på.

 

Rudy Huyn har jo nesten sagt seg villig til å hjelpe både Snapchat og Tinder med å utvikle WP utgave.

Men vil de? Ikke faen.

 

Når Windows 10 kommer så vil det ikke finnes gode unnskyldninger for å IKKE utvikle apps for Windows mobiler og nettbrett.

 

Er jævla synd med dette hatet, for WP telefonene er bra telefoner og Surface 2 er et knall nettbrett.

Lenke til kommentar

Tror du må komme deg ned av hesten, det er neppe snakk om hat. Hvorfor skulle så mange utviklere og store deler av tredjepart "hate" Microsoft og Windows Phone? At Google har lagt Microsoft for "hat" er nok meget mulig, tatt i betraktning hvor ufattelig merkelige de har oppført seg rundt Microsoft sin egen utvikling av YouTube-app til Windows Phone som de mente ikke var innenfor retningslinjene osv..

 

Men at selskapet bak Snapchat, Logitech osv.. hater Microsoft bare fordi Windows Phone ikke prioriteres blir for dumt. Hvorfor skal så mange store selskaper ha lagt Microsoft og Windows Phone for hat?

 

 

Hvor lett / vanskelig det er å utvikle en app er jo temmelig likegyldig, det er helt og holdent opp til Snapchat hvorvidt de ønsker å dedikere ressurser på utvikling og vedlikehold av en offisiell app for Windows Phone. Per dags dato så er dette tydeligvis ikke en prioritering, og det er jo et valg de i sin fulle rett kan ta. De har jo heller aldri forsøkt å gi et slags inntrykk av at Windows Phone er en støttet plattform eller en plattform de overhode har hatt ønske om å prioritere, det at man har hatt uoffisielle apps fra tredjepart noe Snapchat har vært klare på at er imot retningslinjene for bruk av tjenesten er jo ikke Snapchat sin feil. At disse brukerkontoene nå blir bannlyst og disse alternativene fjernet er jo ikke så fryktelig rart når vi ser all dritten Snapchat opplever på grunn av bruken av uoffisielle klienter.

 

 

Windows 10 forandrer jo ikke på dette, hvertfall ikke for Snapchat som i utgangspunktet kun ønsker tjenesten sin tilgjengelig på mobil og ikke PC / nettbrett. En app må fremdeles utvikles og vedlikeholdes, dette krever tid og ressurser. En prioritering som det er opp til Snapchat som de ønsker å ta eller ikke. Per dags dato så lever de tydeligvis godt med at det ikke finnes noen klient for Windows Phone.

Lenke til kommentar

Ja, men altså.. Ikke ta det jeg skrev som 100% seriøst da. Jeez.

Jeg vet det krever mye vedlikeholde, osv. Men om en bruker ditt argument, så trenger strengt talt INGEN (med unntak av Microsoft selv) å lage apps til WP fordi de ikke trenger å gjøre det.

Det finnes ikke noe marked, bare store utgifter. En vil strengt talt aldri trenge å lage apps til noe annet enn Android og iOS.

 

Og det er helt greit at de ikke lager apps, men de trenger ikke å være kjipe å stenge ute de som faktisk gidder.

I dette tilfellet Ruby Huyn som faktisk er åpen for å samarbeide sammen med de.

Greit det at de får mye dritt, men da kan de i det minste gi de seriøse tredjepartsutviklerene en identifikator slik at appens tilgang ikke blir kuttet, om du skjønner hva jeg mener.

 

Grunnen til at jeg trodde det ville bli bedre med Windows 10 var at jeg trodde det ville bli enklere å crosscompilere koden på tvers av OSene (Android, iOS og Windows)

Lenke til kommentar

RamGuy: hvis han er vant til en 5s er det ikke lett for ham å sammenligne med en telefon han ikke har.

Og man kan jo fint sammenligne feks en CRT-TV fra 1987 med en splitter ny Phillips-tv og konkludere at man syntes bildet er bedre på den nye.

 

Det blir en sammenligning av fugl og fugl det her. En telefon har X batteritid for ham, en annen har Y batteritid for ham. Enkel sammenligning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...