Gå til innhold

DayZ diskusjonstråd - Teknisk diskusjon i egen tråd!


Anbefalte innlegg

Var i Elektro i går nært sykehuset, så bestemte jeg meg for å klatre opp og se meg litt rundt, plutselig ser jeg at 14 - 15 zombier har omringet sykehuset på utkikk etter meg. Bug?

 

Tror ikke det. En av mine første deaths i dayz var en sånn episode! :p prøvde bare å klatre ned, siden det ikke var en annen utvei.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker, med er det normalt at alle dreper alt de ser av andre spillere? Eller er det faktisk noen som samarbeider?

 

Virker som om det er mer populært å drepe alle du ser på de norske enn feks de amerikanske serverene etter det jeg erfarer... Traff en amerikaner og en brite på en amerikansk server som jeg spilte med i flere timer etterpå, så det er noen som samarbeider :)

Lenke til kommentar

Jaja, sikkert gøy, men nå må jeg laste ned og installere Arma2 på nytt pga jeg installerte en for ny patch som ingen av serverene kjører på.. Tungvindt at man ikke bare kunne fjerne en gammel patch uten og fjerne hele spillet.

 

Jo, det går helt fint om det er beta patch du snakker om. Bare å manuelt slette beta-mappen som ligger her: C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/arma 2 operation arrowhead/expansion/. Du kan også slette alt den beta innstallasjons-filen og beta-snarveien i a2oa mappen, for så å installere den siste stabile beta-patchen. Fungerte helt fint for min del, gjorde det sist for 12 timer siden.

Lenke til kommentar

Møtte en douchebag 10 min etter jeg spawna på stranden. Jeg var gått inn i et lite rom, som var tomt, og når jeg snur meg står en fyr med øks og slår på meg..

Norway 13.

 

Senere hadde eg raidet et sykehus, fått masse overlevelses greier, skaffet meg en grei rifle, og traff på en fyr som raidet samme teltene som meg. Tok ingen sjangser og blåste han rett ned. Skaffa meg nok av vann, mat, compass, og pistol med mer enn nok av ammo til den. Så løp langt vekk og DCa. Skal møte noen venner med gearet mitt senere så kan vi fortsette ferden !

Lenke til kommentar

Når man kryper inn i bygninger eller er nærme gjenstander så er det en bug at spillet registrerer at beina dine er inne i veggen/meshen som automatisk fører til beinbrudd.

yep, den der er kjip. slet med å brekke benet slik i flere timer. det var altfor langt å krype å finne injector :/

Lenke til kommentar

Ser jeg folk uten våpen løper jeg bort til de og spør om de trenger hjelp, men møter jeg noen med bra gear, da tar jeg ingen sjangser. Enten løper jeg fra de, ellers skyter jeg. :p

 

Da vil jeg helst ikke møte på deg...

*griper om M4-riflen fra sekken*

Hehe ;p Jeg bruker jo også å rope til folk jeg ser, men spørs hvor nærme jeg er. :p Er vannskelig og stole på folk i dette spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...