Jump to content

Sondre K

Medlemmer
 • Content Count

  518
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

421 :)
 1. Netflix har jo selv satt seg i denne situasjonen, der deres egne abonnementer med begrensning på å se eller laste ned til 2/4 enheter samtidig. Da har de jo gitt uttrykk for at deling er greit i mine øyne, da det aldri vil være en enkeltperson som ser på 4 ulike enheter samtidig.
 2. Har i teorien vært støttemedlem lenge, da kvaliteten som de fleste her påpeker har vært uakseptabel. Har da betalt, men hentet innhold fra andre kilder. Med denne prisøkningen, kombinert med det latterlige svaret fra PR-sjefen Celine Ryel uten noen som helst form for forbedring siden de i april sa at "HBO Nordic kontinuerlig identifiserer områder med forbedringspotensiale og implementerer forbedringer gradvis og så raskt vi kan", var det ikke annet å gjøre enn å si opp.
 3. Det har du nok rett i. Kjenner igjen ganske mange VAG-deler i interiøret, men om dette er deler kjøp fra VAG eller etterligninger vet jeg ingenting om.
 4. Går helt fint å spille gamle varianter av både Cache og Nuke. De er riktignok ikke å finne gjennom spillets innebygde matchmaking, men der må man jo nesten bare forvente at ting fornyes. Her har du for eksempel en versjon av Nuke fra 2013 som er fritt fram å bruke i offline-modus eller på egne servere: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=171512316
 5. Sikkert en fin plass å teste på da, er vel en av relativt få kanaler som får litt trafikk selv om de er offline. Men som du sier, det hadde vært naturlig å teste på flere sider. Dette er jo bare tull. Verifiseringsmerket er (inntil videre) kun forbeholdt Twitch-partnere, en status han selv sa fra seg da han byttet platform.
 6. Tipper det er hardware, lagringsplass, da jeg ser denne kan lagre maks 3 etasjer, og at en av dem brukes til å lagre usynlige vegger og områder den skal holde seg unna. Unaturlig å lage en slik begrensning om den ikke lå i hardwaren.
 7. Kan noen si noe om den fleksible hovedbørste utgjør noen vesentlig forskjell når det gjelder å komme over dørstokker? Har sett litt på disse og bekymrer meg litt for mine noe høyere enn gjennomsnittlige dørstokker, men det kan vel hende jeg prøver med S5 først for heller å bytte til S6 om S5 ikke kommer over.
×
×
 • Create New...