Gå til innhold

Tobeass

Medlemmer
 • Innlegg

  1 449
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tobeass

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

20 240 profilvisninger

Tobeass sine prestasjoner

798

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Sitter med akkurat samme tanker som deg. Syns sesong 4 var helt middelmådig, men "tvang" meg til å se den ferdig. Syns de 2 første episodene av sesong 5 virker veldig lovende derimot.
 2. Kort fortalt så er det vel det at NRK har fremstilt Bamsegutt som en "snill og uskyldig fyr som aldri kunne skadet noen, men som har gjort noen feil valg og av og til kan utagere verbalt/skriftlig når han blir frustrert" for å skape sympati for han. NRK vet at dersom de hadde fortalt hele historien så hadde ikke folk hatt like løs lommebok.
 3. Kan dere ikke bare beholde hvert deres etternavn, og evt. barn tar etternavn avhengig av kjønn? F.eks. gutt tar mannen sitt etternavn og jente tar dama sitt etternavn.
 4. Brukte quetiapin en liten periode. Fungerte bra og hjalp med trøtthetsfølelsen veldig fort, gjorde det nesten umulig å holde øynene åpne etter 10 minutter. Eneste ettervirkningen jeg merket var at det var enda vanskeligere å sovne etter at jeg sluttet med de enn før jeg prøvde de. Men det gikk over etter noen dager og alt var tilbake som "normalt" etter det.
 5. Dummeste sitatet jeg har hørt. Jeg kan lite om bil og elektronikk men jeg trenger bil og strøm allikevel. Jeg kan lite om hvordan hus bygges men jeg trenger allikevel tak over hodet.
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Lobbying_in_the_United_States Ja, jeg er imot at politikere mottar noen form for støtte i form av penger eller tjenester fra både private og bedrifter. De får klare seg med den lønna som er avtalt ut ifra hvilken rolle eller hvilket mandat politikeren har. Kongressmedlemmer er ikke akkurat dårlig betalt, hvorfor skal de ha behov for ekstra støtte fra NRA, Pfizer o.l.? Som nevnt, vi kan aldri vite hva som ligger bak betalingen, hva som er avtalt mellom politiker og firmaet/organisasjon/privatpersonen - derav "lovlig korrupsjon". Agree to disagree da i så fall. Jeg syns måten dette er lagt opp på i USA er en trist affære, og kommer sjeldent den gjennomsnittlige amerikaner til gode.
 7. De kan få lov til å (offentlig) dele meninger og sitt syn om lover og regler selvfølgelig, og komme med innspill til politikerne. Nei, for hvordan skiller man mellom en politiker og en bedriftseier/bedrift/organisasjon som faktisk deler samme syn og tilfeller hvor politikerne har en annen mening enn sine monetære støttespillere, men en ekstra slump med penger på kontoen til politikeren endret hva som ble stemt av nevnt politiker. Med det systemet USA og kongressen har så er det penger og grådighet som styrer politikken, ikke sunn fornuft og folkets beste.
 8. Med tanke på at korrupsjon er i stor grad lovlig i USA (lobbyisme), og at gigantselskap lovlig kan bestikke kongressmedlem til å stemme på og påvirke lover til fordel for disse gigantselskapene så er vel USA et korporatokrati.
 9. When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called a Religion.
 10. Kunst må vel ikke provosere, men bør vel helst vekke følelser uavhengige om det er positive eller negative følelser. Men følelser og kunst er subjektivt.
 11. Random Access Memory memory?
 12. Er PC-en koblet til en skjøteledning eller en eller annen form for forgrener/grenuttak? Prøv i så fall å koble den direkte i ett vegguttak. Er den koblet direkte i ett vegguttak? Prøv å bytte til ett annet vegguttak. Tviler på at det er der problemet ligger, men så en video for en god stund siden fra ett PC-verksted som hadde en kunde med diverse mystiske problemer, kunden hadde tydeligvis ustabilt strømnett hjemme, og det å bytte vegguttak fikset problemene. Tviler på at det er PSU-degradering som er problemet her, da tror jeg du ville merket det på andre måter, som randome crashes i spill, som andre nevnte.
 13. Tobeass

  Trafikalsk klagemur

  Ja, altså det blir en annen sak igjen. Folk som f.eks. ligger i 150 og helvete i venstrefila og må bråbremse og begynner å tute på folk som kjører saktere enn dem om det ikke er mulig å legge seg over i høyrefila på nanosekundet. Litt annerledes med de som ligger limt i venstrefila og har en lang rekke biler bak seg, og som nekter å flytte seg over i høyrefila når det er en lang åpen luke der.
×
×
 • Opprett ny...