Jump to content

Tobeass

Medlemmer
 • Content Count

  1350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

689 :)

About Tobeass

 • Birthday 10/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18778 profile views
 1. Jeg mener at du burde droppe tradisjonell tv å komme deg over på streamingtjenester.
 2. Hovedgreia med G-sync / Freesync er for å unngå tearing ved høy fps/høy refresh rate gaming.
 3. Når man har solgt alt man har produsert så er det ikke salget som er problemet, da er det produksjonen som er problemet, noe vi har vært klar over siden begynnelsen av corona. Så dette er en ikke-nyhet. "Jeg har ikke solgt så mange enhjørninger jeg hadde forventet :(" "Men du har jo ingen enhjørninger å selge."
 4. Produser flere så selger de flere, enkelt og greit...
 5. Ja, de har vel omtrent solgt hver eneste jævel de har produsert til nå. Skjønner ikke poenget til Sony.
 6. Er enig med Pop at de ser jevngode ut og at det ikke vil være noe vits å betale kr 1000 ekstra for alternativet hos Power. Er jævla lite info på alternativet hos Elkjøp, men jeg vil tro at det ikke vil være noe problem å oppgradere til R7 5800X3D i fremtiden som er en av de beste CPU-ene for spill akkurat nå om du skulle ha ønske/behov for det. Oppgraderingsmulighetene på alternativet fra Power er litt mer begrenset. Er også enig at du burde vært sikker på at skjermen du kjøpte er G-Sync kompatibel noe jeg er usikker på om den skjermen du har kjøpt er, klarte ikke å finne noe om det på nettet. Bortsett fra det ser den kurant ut.
 7. Litt usikker på hva du mener med "andre ting", er ikke så veldig mye forskjellig mat som tåler lang/permanent lagring. Det er liksom kun hermetikk og frysetørket mat / FR jeg kommer på som kurante alternativer. Ut over det er det ting som (ren) sjokolade, nøtter og div. andre ting muligens. Du har også ting som tørket kjøtt ala beef jerky som du nevner, men det er langt i fra like holdbart og burde sikkert byttes ut noe som annet hvert år uten at jeg har noe fasit på det. Edit: Ting som tørka bønner/linser og ris er sikkert kjekt å ha liggende også, tror ikke man trenger å tenke på holdbarhet med sånne ting heller.
 8. Utløpsdato på boksmat er egentlig bare lovpålagt fordi "all mat må ha en utløpsdato" så vidt jeg vet. Men hermetikk har nærmest uendelig holdbarhet så lenge boksen er hel og fin.
 9. Har hatt DNB som bank "hele livet" fordi det var de som hadde kontor i nærheten av der jeg bodde da jeg ble gammel nok å få bankkort, nettbank og det som følger med. Men bytta nylig til Sparebank1 i forbindelse med huslån, var veldig mye "om og men og hvissomattedersomatte" med DNB da jeg skulle søke lån, men var null problem med Sparebank1 med et høyere beløp. Jeg likte nettbanken til DNB bedre, men Sparebank1 har andre fordeler som høyere rente på BSU (3,1% vs 2,8%).
 10. Kanskje en smule off-topic, men hvis du trenger fleksible kabler så bør du unngå halogenfrie kabler siden de bruker en annen type plast som er mye stivere enn PVC uansett hvilken cat/generasjon/type.
 11. Var derfor jeg inkluderte "og hvordan Nvidia evt. svarer". Hvis AMD mot all forventning slipper noen fantastisk gode kort, med god ytelse til en god pris blir Nvidia nødt til å svare på en eller annen måte, noe vi alle vil tjene på.
 12. Kan være lurt å se hva Radeon Group greier å få til, og hvordan Nvidia evt. svarer. Ellers vil Ryzen 4 mest sannsynlig bli annonsert i oktober.
 13. Det spørs, jeg føler at disse idiotene som krever omtrent ny-pris for sine gamle, spunk-fylte maskiner bare ville lagt til dette gebyret på toppen av overprisingen.
 14. Bare det ikke blir like mye søppel som filmene så takker jeg ikke nei til det. Likte de 2 første filmene, men ble fort fort veldig latterlig.
×
×
 • Create New...