Jump to content

Tobeass

Medlemmer
 • Content Count

  1312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

691 :)

1 Follower

About Tobeass

 • Birthday 10/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17796 profile views
 1. Jeg ville ikke sendt samtykke i etterkant i hvert fall. Hvis du er veldig heldig kan det også hende saken blir henlagt grunnet manglende resurser e.l.
 2. Gode poeng her. Min tanke var at gruvearbeidere på den tiden neppe ble veldig godt behandlet, og jeg ser for meg de som mer skrøpelige (dårlig rygg, kneproblemer osv.) enn vanlige slaver fra den tiden. Og at en jeger vil i hvert fall være delvis kjent med våpen og sånn sett holde ut lengre å være bedre underholdning for publikum.
 3. En ting jeg aldri har skjønt når det kommer til filmen Gladiator (2000): Når Proximo (Oliver Reed) drar for å kjøpe nye slaver til å sloss så spør han Juba (Djimon Hounsou) hva yrket hans er. Juba svarer på dette spørsmålet at han er en jeger. Slaveselgeren bryter inn for å si at dette er feil og at han pleide å jobbe i en gruve. Mitt spørsmål er kort fortalt; hvorfor sier selgeren som han gjør? Ville ikke en slave med erfaring som jeger være verdt mer for både selgeren og Proximo enn en gruvearbeider? Spesielt om hensikten er gladiator-kamper. Aldri skjønt hvorfor selgeren skyter seg selv i foten på den måten.
 4. Du sier ikke noe om lengde, men f.eks. en av disse: https://www.prisjakt.no/product.php?p=4636207 https://www.prisjakt.no/product.php?p=723874
 5. Siden du også nevner whisky linker jeg et par typer som er veldig milde og gode "nybegynner"-whiskier: https://www.vinmonopolet.no/Land/Skottland/Glenmorangie-The-Original/p/652701 https://www.vinmonopolet.no/Land/Skottland/Dalwhinnie-Single-Malt-15-Years-Old/p/463401
 6. Tobeass

  Realdolls/Sexdukker

  Helt enig med dette. Hvem bryr seg hvilken fasong eller størrelse silikondukka du stikker tissen i har om det kan forebygge eller minske risikoen for overgrep.
 7. Det hovedkortet støtter Ryzen 3000 null problem så du trenger ikke å bekymre deg over det, bare se under "kompatible prosessorer" for hovedkortet under spesifikasjoner. Er for øvrig ikke veldig vanskelig å oppdatere BIOS, du laster ned en fil på produsenten sin hjemmeside, legger den over på en minnepenn, skrur av PCen og trykker deg frem til rett sted i BIOS. Men hvis ting ikke er kompatibelt ut av eska eller hovedkortet ikke har USB flashback vil man slite litt.
 8. Hovedkort med B450 chipset støtter ikke siste Ryzen 3000-serien ut av boksen så man trenger da enten en 1. eller 2. gen. Ryzen CPU for å oppdatere BIOS til siste versjon, et hovedkort som støtter USB flashback (oppdatere BIOS uten CPU med en minnepenn) eller et hovedkort med garantert oppdatert BIOS. Usikker på om hovedkortet du linket til vil fungere ut av boksen med 3000-serien, men alle MSI "MAX" hovedkort skal garantert fungere: https://www.komplett.no/category/10119/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/amd-socket?nlevel=10000§28003§10111§10119&manufacturer=MSI&cnet=Brikkesett type_A00050 §AMD B450
 9. RAM: https://www.prisjakt.no/product.php?p=5181993 Om skjermen er bra nok må nesten du vurdere selv, men personlig hvis jeg skulle oppgradert fra en 120Hz skjerm så ville jeg oppgradert til en 144Hz med G-Sync kompatibel skjerm sammen med 2070 Super, og da må man gjerne ut med noen tusenlapper. Edit: Eksempel på skjerm jeg ville valgt - https://www.komplett.no/product/903569/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/aoc-agon-24-gamingskjerm-ag241qx#technical-details
 10. Standardvifta som følger med 3600 er "bra nok" og det kan neppe være mye å hente av ytelse ved å gå for den fra Noctua. Strømforsyningen er nok også litt overkill. 550W eller 650W burde være mer enn bra nok for det oppsettet. Så dropp vifta, nedgrader PSU noe og invester i bedre RAM som du sier. Det kan også være verdt å gå for et B450 hovedkort med oppgradert BIOS for Ryzen 3000-serien i stedet for X570 hovedkortet som er valgt her, litt mer penger spart. Er det en 1440p G-Sync skjerm du er gira på?
 11. Tja, jeg valgte kanskje å sitere deg fordi du var den siste som hadde kommentert noe relevant ang. eksklusive titler og det derfor var mer naturlig å fortsette tråden med å sitere deg? Samtidig så syns jeg det var artig/ironisk at du valgte å kalle "Guybrush 3pwood" sin kommentar for fanboy-oppgulp fordi han foretekker PS eksklusive titler, når du kom med akkurat den samme kommentaren bare på motsatt side av diskusjonen. Og jo, hvilken konsoll som har de beste/mest interessante eksklusive titlene er faktisk 100% subjektivt. Usikker på hvorfor du drar frem alle de andre poengene eller om de er myntet på meg i det hele tatt. Jeg spiller stort sett kun på PC og kjøper et spill kun på PC hvis jeg har muligheten, derfor er eksklusive titler på en konsoll det eneste salgsargumentet som er relevant for meg.
 12. Ikke veldig vanskelig nei, men latterlig og poengløst uansett.
 13. Det er vel ganske subjektivt, selv eier jeg kun en Switch og PC. Men PlayStation har alltid hatt flere eksklusive titler som har interessert meg og hvis jeg skulle kjøpt enten en Xbox eller PlayStation idag hadde jeg valgt PS.
×
×
 • Create New...