Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

EU skal selvsagt overdrive hvor mange ladestandarder som var i bruk.
image.png.c3ef51999fedb32274859c8f338f22b8.png
Det var to ledende standarder Micro-USB og Lihgtning. Mange tredjepartsladere hadde kabel som støttet begge i tillegg til at man kunne kjøpe kabel som støttet begge. Det ble vel heller mer rot ved å få USB C i tillegg. Det fantes sikkert 30 ladestandarder, men kun 2 var i omfattende bruk. Snakk om å få ei fjær til å bli til femti høns.

USB C er greit nok når det oppleves som vanlig etter noen år, men det var ikke det i starten til tross for antakelig mer robust plugg.

Det er livsfarlig hvis EU skal få tvinge frem uniformitet. Hva om de baner seg vei på aldre felt som for eksempel lyd og bilde. Det finnes titallsvis av standarder for å overføre lyd. Tenk om EU finner på at de skal forby alt bortsett fra den ene de går god for. De kunne ha funnet på å forby proprietære løsninger som  brukes i high end. EU kunne ha funnet på å forby DisplayPort. Alle må bruke HDMI, når scenarioet er at TV-er har behov for å få DP i tillegg til HDMI slik at de enklere og bedre kan kobles til datamaskiner.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Når man betaler 3000+ for en Lego Technic modell og styreenheten bare fortsetter å be om firmware update gang etter gang. Fikk det til å funke etter par forsøk under midveis-testing, men nå som alt er ferdigbygget og umulig å fikse på noe, så skaper den trøbbel. Foretrekker de eldre modellene med bare håndmekanisk styring og heller å skru på hjulene et titalls ganger enn at elektrostyringen ikke funker i det hele tatt.

Lenke til kommentar
Dubious skrev (23 minutter siden):

Værmeldinger som ikke stemmer.
De får hyre inn bedre spådamer.

Skal gjøre en jobb som krever at det er tørt ute, som det forsåvidt er nå, men jeg må kjøre et stykke for jobben så rekker det ikke i dag, og de melder dårligere vær i morgen.

 

Dem gjør nok en bedre jobb om dem faktisk hyrer inn noen spådamer.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Personer som sier imot deres egne meninger uten at dem vet det selv. Liksom, what? Du tror på den og den konspirasjonsteorien, men ikke den og den. Wtf, begge er jo konspirasjonsteorier.  Amøbe delux 

 

Eks: epstein didnt kill himself... 

Og på en annen side, så tror vedkommende at Russland og USA samarbeider for at EU  skal kneble for NWO. 

Endret av REALITET
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Dubious skrev (2 minutter siden):

Mangler motivasjon til å gjøre noe..
Klarer knapt å se en episode før jeg blir lei, og "gidder" ikke gjøre noe annet.

Føler med deg. Har vært litt sånn jeg og i tide og utide.. Kan fort gå to uker flr jeg får opp fingeren.. Depresjon er noe dritt.. 

Det som irriterer mest er at jeg har fått mindre interesse for spill.. Det var favoritt hobbyen min men nå er det mye sjeldenere. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Jeg synes det er irriterende når folk sier "jeg skulle til å si". 

Helt normalt å si, men det er bare så teit synes jeg :whistle:

Om det irriterer grenseløst kan diskuteres. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
Milhouse85 skrev (På 1.5.2022 den 0.26):

Dessverre blir begrep som forskning og vitenskap til stadighet misbrukt. Store krefter i næringslivet med egeninteresse driver lobbyvirksomhet der de betaler kjente fjes med doktor-status og fjonge titler til å fremsnakke eller nedsnakke hva nå enn det skulle være. I tillegg kan de "bestille" vitenskapelige artikler - og dermed få dokumentert en nesten hvilken som helst påstand. 

Kunnskap er makt sies det. Men også illusjonen av kunnskap eller definisjonen av hva som er kunnskap er makt.

Derfor vil personer og organisasjoner med makt tendere til å bruke denne posisjonen til å prøve å få mer makt (eller rikdom).

Dette gjelder om staten prøver å gi inntrykk av at deres forhåndsbestemte politikk er støttet av vitenskap, eller om en slesk selger av vitamin-piller ønsker å gi inntrykk av at de løser alle mulige helse-problemer.

Løsningen er å røkte «vitenskap» og «forskere» på en god måte. Jeg heller til at mer forskning burde ansees som «grunnforskning», forskere burde dekobles fra arbeidsgiverens føringer og agenda, og klassiske vitenskaplige dyder som gjenskaping, falsifiserbarhet og livslangt rennome burde oppvurderes.

 

I prinsippet så er et virkelig godt paper som forandrer verden 30 år senere nok for å rettferdiggjøre en karriere som forsker. Da virker det smålig og lite produktivt å måle delmål med millimeterpresisjon.

-k

Endret av knutinh
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...