Jump to content

spetter

Medlemmer
 • Content Count

  2158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

132 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17957 profile views
 1. ok. Trengoer noen tips iallefall. Far mi har brukt et gammelt 4G routermodem fra ICE på sitt eksistrende ab (men, har ikke ICE ab) Grunn til at trenger bytte er fordi dette gamle ICE routermodemet begynner å bli ustabilt. Dem får blant annet ikke koblet opp et smart-TV dem har i bobilen (det bryter osv når prøver å streame via dette) Må være et 4G/5G router modem som takler slikt
 2. Ser etter et 4G/5G routermodem (fungerer som standalone hotspot) som kan ha i bobilen. Far mi ser etter noe og jeg har ikke peiling på slikt. Er ikke slike 4G/5G routere like små som en mobiltelefon ? Og koster rundt 1500-2500 kroner ? Trenger noen forslag.
 3. Da jeg bodde i oslo i et borettslag. Var en svær blokk med mange som delte et vaskerom med 2 vaskemaskiner og et tørkestativ. tørkestativet kunne dra inn og ut av tørkeplassen i vegg. Når ting var tørt så bare brettet "nestemann" tøyet og la det til sies slik at tørkestativet var klar til personen selv. Sier seg selv at folk gjør dette da det ikke er akseptabelt å bare la det henge i dager når det er tørt.
 4. hmm hva med dialekt som bruker ordet "hen" i tale ? Hvor skal det hen ? Hvor skal vi hen, pappa osv ? Blir feil å bruke det i forhold til kjønn
 5. Spillet ser bra ut.. Hørtes veldig Star Citizen aktig ut også. Fordelen med spillet er at det blir et FERDIG spill Håper det bare ikke blir for mange generiske like planeter
 6. Holde det ryddig rundt boenheten, samt plenklipping er ok. Som nevnt så hadde nektet trimme hekken. Normal folkeskikk er å klippe plen og holde det ryddig runde seg. Har ikke hørt noen leieboere nødt til å trimme hekken i det hele tatt selv. Samt risikere at utleier ikke blir fornøyd med hvordan hekken er trimmet ?
 7. @Kjetil Sandal Vi har lik tankesett. Men, du glemte en ting. Også dette. Lading av ELBIL bør ta like kort tid som det tar å fylle på en vanlig fosilbil. Dvs, bare noen få minutter.
 8. Jeg flyttet da husleia ble KPI justert. Ble for dyrt å bo der etter husleieøkninga. Vell, takket være det fant jeg et større og bedre sted som var rimeligere. Får egentlig takke utleiern da. Hadde jeg selv vært utleier hadde jeg nok selv gjort annerledes. Stabil husleie inntekt med en person jeg vet holder orden i leiligheten, og som ønsket å bo der lenge.
 9. Er mer sannsynlig at Kina eller Russland får verdensherredømme og blir verdens empirekonge (world king)
 10. Tror at regjeringen gikk inn for DAB den gangen over hele norge. Men, at skrottet DAB etter noen år til fordel for DAB+. Trodde det var DAB+ som gjalt over hele NORGE nå. radioen i bilen må jo tross alt støtte DAB+ for i det hele tatt få inn DAB i utlandet. Er vell kun DAB+ som utlandet har.
 11. Evt ta kontakt med Ibas som holder til i kongsvinger ? dem er flinke når det gjelder redning av data på lagringsmedium.
 12. DVD- er bedre kompabilitet med dvd spillere (til tv) enn det dvd+ plater har. Kjøp DVD- plater så langt det lar seg gjøre. Ellers må enn jo prøve seg fram hvilke dvd spillere som takler dvd+ Gjelder kompatibilitets prob gjelder også kanskje dvd spillere til pc ?
 13. Forventer egentlig at bilen klarer Tur-retur Kristiansand-Oslo uten å "tanke" minimum. I tillegg til noe småkjøring i oslo før vender mot krsand. OG helst nærmere mot stavanger, etter krsand. Neppe noen "rimmelige" elbil varianter som klarer det ? Tesla kanskje da dem er i det øvre pris sjiktet (800k?, noe som er urealistisk pris for nybil for mange)
 14. 500km ? Vell. fortsatt ikke en "FULL" tank i forhold til fosilbil. Full tank da er rundt 800-900 km. ELbiler bør absolutt klare å erstatte den fulle tanken fra fosilbil. Neppe aktuelt med Elbil før den tid her.. Noe som trolig vil si aldri og urealstisk.
 15. Gå tilbake til AETAT eller arbeidskontoret før AETAT tiden ?
×
×
 • Create New...