Gå til innhold

spetter

Medlemmer
 • Innlegg

  2 230
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

19 783 profilvisninger

spetter sine prestasjoner

171

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

 1. Skulle gjerne sett at det fantes 5120x1600 ultrawide 49"-55" monitor skjermer. I motsetning til Samsung sin odyssey G9 5120x1440 skjerm. 1440 blir akkurat for lite i høyden for min del. LG 38" ultrawide med 3860x1600 syns jeg er god. 1600 i høyden er knallbra i forhold til den fysiske høydelengden på skjermen. Finnes vell knapt 5120x1600 skjermer. Det næremse enn kommer er trolig Samsung 57" Odyssey Neo G9 gamingskjerm S57CG95 med sine 7680x2160 ? Noen andre skjermer som er i nærheten av 5120x1600 ?
 2. Storebrand anbefalt. Dem er gode på forskring når det gjelder blant annet toyota. Edit. forsikringsavtale Nito har med Tryg er dårligere enn forsikringene jeg har i storebrand. Så droppet å bytte (dårligere prismessig og vilkårmessig totalt sett) Edit: Har hatt kontakt med storebrand forsikring 2 ganger. Begge ganger ble jeg påkjørt bakfra. Gikk greit å få alt dekket via forsikring inkludert kjeramisk behandling på reparterte deler samt leiebil
 3. Kan ikke forstå annet enn ann vedtaket må være ulovlig. Vedtaket er rett og slett diskriminering satt i system. Om kommunen ikke kan ta imot så mange flyktninger er det bedre at dem velger utifra alle som ankommer og får lovlig asyl.
 4. Tenkte å handle dreamzone 160x200 overmadrass fra jysk om ikke lenge. Hørt at dreamzone er bra serie ? Går ikke for wellpurr (tempur varianten) da jeg syns det er ubehagelig at madressane spiser jeg inn i ribbeina. Det er vondt
 5. Kjøkkenpapir skal i matavfall. Ser flere gjøre feil
 6. Trenger en ny overspenningsvern som jeg bruker til pc og annet viktig utstyr. Jeg hadde en Monster Home Theater Powercenter HTS1000 / (https://www.komplett.no/product/301107?noredirect=true Om husker rett så hadde den 2000 watts / joule surge overspenningsbeskyttelse Jeg betalte kroner 2195,- , kjøpt i 2015. Denne har nå ryke. Trenger derfor en ny en. Noen gode overspenningsvern å anbefalle eller som jeg bør kikke på ?
 7. Har en Canon Pixma MG8150 gammel kombiprinter. Den er gammel og begynner å slite. Samt er også lei av å kjøpe blekpratoner når jeg må scanne. Tungvint at det må være blekpatroner i når enn skal scanne. Ren svindel syns jeg. Skriver ikke ut så mye, scanner mer enn skriver. kunne lasterskriver vært noe ? Antar disse også er kombinert skriver/scanner ? Hvis ikke så trener jeg også en enkeltstående scanner. Vet at tonerne til laserskrivere er dyre, men lønner seg nok i lengden. Slippe bytte ut uttørkende patroner. Noen tips til laserskrivere og eller standalone scaner ? Prisklasse fra 2000->6000 er vell greit å legge seg på. Eller bør endres for å få en god laserskriver ?
 8. vi kildesorterer, men mye av det blir likevell kastet i restavfall hos avfallsdeponiet
 9. Er derfor det lønner seg å si opp slike ab. Flere sender ofte automatgisk tilbud for å beholde deg. Skjedd meg flere ganger, blant annet med flere tjenester.. Fortsetter jeg ab så dyr pris. Men, klikker kanseler så får jeg plutselig bedre pris osv.
 10. Å bytte ut alt av batteri i ELBil kan fort koste like mye som å kjøpe ny elbil ?
 11. Er nok greiest å bytte strømselskap om dem ikke har klart å løse utseending av faktura. Om det har gått lang tid vill jeg selv har byttet.
 12. https://www.skatteetaten.no/person/skatt/skattekort/ https://www.skatteetaten.no/skjema/mine-inntekter-og-arbeidsforhold/ bare bruk disse offisielle og bruk fantomtall når du "beregner her" trenger ikke sende inn det midlertidige endrete skattekortet.
×
×
 • Opprett ny...