Jump to content

l0mf0mgl0mbl0og

Medlemmer
 • Content Count

  723
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

477 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Truecaller funker ikke på min Samsung Galaxy S10+. Den dukker aldri opp. Er det noe alternativ? Funker 1881 bedre mot norske nummer , kanskje?
 2. Næh. Han har ikke startet noen kriger, og han trekker seg ut av Afghanistan. Tror heller Kina vil bli bråkmakeren her. Tyrkia også. Bare se hvordan de holder på i havområdene, og hvordan de knuffer mot India.
 3. Ser at media sier han "gav bort" 5 milliarder. Det tror jeg ikke noe på. Det gikk over i en stiftelse, og den har han liksom 0 kontroll over?
 4. Marxismen fra Frankfurt-skolen og andre steder, uten tvil. Det er et filosofisk virus som har spredd seg med rekordfart. Sovjet tapte kanskje den kalde krigen rent fysisk men ideologien vant.
 5. Mens de brenner opp så kan det komme "arching" som sender lynet gjennom hele greia uansett 😛
 6. eneste grunnen til å ha spillselskap I Norge er hvis du får støtte fra Kulturrådet, noe bla Krillbite har fått.
 7. Det er sant. Det fører jo til at man får billigere varer. Så de holdes uansett i sjakk av at hvis andre kan levere billigere. Og det skjer ganske ofte også for meg i Norge. Du har også nettverkseffekten - det er slitsomt å bytte leverandør, spesielt i SoMe. Det er også nok av andre steder å handle ting, er kanskje USA Amazon er størst i.
 8. Det er ikke noe automatikk i det. Kjempene blir trege, og de små kan innovere og ta innversvingen på dem. Det har skjedd utallige ganger i historien, og skjer ennå. Det er også en rekke reguleringer som hindrer de små, der de store firmaene lobber for å lage krav til testing som krever svindyrt utstyr som gjør at de små ikke har råd til å oppnå reguleringene. Men her bruker de statens makt. Det første som blir kjøpt i et regulert marked er regulatorene. Tenk litt på det. Hvis forskjeller er viktigere enn absolutt fattigdom for deg så...
 9. De blir rike fordi folk synes de får noe igjen for å kjøpe av dem. Det er sånn teknologi osv. har bevegd seg framover, og den sosiale utjevningen har fortsatt. Vi lever bedre i dag enn konger gjorde for 200 år siden.
 10. I forhold til kjøpekraften og skattene i USA så er det minstelønna langt høyere enn Norge. Det er ikke slik økonomien funker. Det er ikke en kake av en fast størrelse som blir delt opp. Økonomien og "kaka" vokser hele tiden.
 11. Jepp. Er det ingen I høyesterett som tar det opp og det praktiseres lenge nok blir det en sedvane. hvor mange ganger grunnloven skal brytes og hvor lenge er jeg veldig usikker på. Men det bunner uansett i at grunnloven kan tilsidesettes og er bare til pynt. Parlamentarismen ble ikke formelt innført før i 2007. Så da ble vel den en sedvane etter 120 år med brudd på grunnloven. lol.
 12. Ja dette underbygger bare det jeg sa, dessverre.
 13. Hva blir det neste? At de tar sommerferie fra å rapportere tall?
×
×
 • Create New...