Gå til innhold

Homba

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Homba sine prestasjoner

128

Nettsamfunnsomdømme

  1. Oppsummeringen med Chat GPT er en flott funksjon når det er en kredibel kilde.
  2. Bare tull. Du kan ikke overta en youtube kanal og overføre følgerne. Disse kontoene du har linket til har fått følgerne sine fra botter. Dette kan du verifisere selv hvis du googler litt.
  3. De andre her inne som brother-ursus og jk bruker god kildekritikk og poster nyttige nyhetssaker. Så lenge du fortsetter å poste propaganda så kommer jeg til å påpeke det, da folk kanskje ser på disse videoene og tror på innholdet. Eller enda verre bare leser oppsummeringen til chatgpt.
  4. Igjen så poster du propaganda. Denne youtube kanalen tilhører en konto som har blitt blokkert på twitter. Kanalen har 586 tusen følgere selv om den kun har postet diverse videoer av fisk og kaker med et par tusen seere. Det er helt tydelig en propaganda kanal som har fått alle følgerne sine fra bots. Du sier at jeg støyer, mens du selv pøser på med propaganda og bruker chatgpt til å oppsummere det?
  5. Hvis du går inn på den youtube kanalen så ser du at det er en strikke-kanal som har blitt konvertert til propaganda kanal for 4 dager siden. Greit med litt kildekritikk
  6. De bruker "faggot" når de beskriver russerne ute i felten. Bare å se på en av de tusenvis av POV videone som ligger på youtube.
  7. Asle Toje med en annet perspektiv enn det som deles i denne tråden. Skal sies at Toje var en av de som virkelig tok feil og nektet å tro at Russland ville angripe Ukraina sent i 2021 og tidlig 2022 rett før invasjonen startet.
  8. Sant det. De kan ta tilbake alt av det tapte territoriet.
  9. https://newsukraine.rbc.ua/news/zelenskyy-we-can-end-hot-phase-of-russia-1721382806.html Zelensky ser ut til å være klar for å inngå et kompromiss med russerne inkludert å gi fra seg territorium. Det er jo dessverre helt usannsynlig at Ukraina skal klare å vinne denne krigen på slagmarken. Håper at vesten fortsetter opprustningen selv om det skulle bli fred, for det er nok ikke det siste vi ser fra russerne.
  10. Timestamp 7:54 Elbridge Colby uttaler seg om hvordan han ville rådført den amerikanske presidenten i en artikkel 5 situasjon. Greit å lese artikkel 5 for alle som tror at det betyr et fullverdig kollektivt forsvar, slik jeg trodde det var inntil nylig.
  11. " Norge har vært en viktig bidragsyter til atomvåpenproduksjonen i verden, sier seniorforsker Sverre Lodgaard ved Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI). Det er nemlig et lite kjent faktum at Norge var en atomstormakt på 1950- og 60-tallet. Norge var det sjette landet i verden – og det første utenfor stormaktene – som greide å bygge en atomreaktor." https://www.nrk.no/dokumentar/slik-spredde-norge-atomvapen-1.12087184 Enig at spredning av atomvåpen er lite heldig, og derfor har det vært fint med en atomparaply over Europa holdt av USA. Men når de nå ser ut til å ville trekke seg ut av Europa er vi nødt til å tenke nytt.
  12. Trump har landet på James David Vance som visepresident-kandidat. Har hørt han tale om Ukraina før, blant annet i denne videoen:
  13. Det var derfor han nevnte Hitler. Du spurte spesifikt om det, så jeg svarte siden jeg har fulgt tråden i kveld. Det andre du skriver er irrelevant for meg, som hvorvidt det var glass eller kula som traff han.
  14. Fordi blant annet brother-ursus sammenlignet Trump med Hitler, Stalin og Putin da han tidligere i tråden ytret at han synes det var synd at kulen bommet på Trump. Ellers går det bra med deg?
  15. Støtter ikke Trump. Er bare uenig med deg når du skriver at du skulle ønske at kula tok livet av han.
×
×
  • Opprett ny...