Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Adblock Plus fjerner også reklame i Youtube

Noen sier at de slipper igjennom litt reklame, men det har ikke jeg lagt merke til

Eneste reklame som slipper igjennom youtube med Adblock Plus hos meg er når han som lager videon har et lite reklame innslag i sin video. Men det er jo helt greit. De er på langt nær så påtrengende og er gjerne lurt smidd inn i videon :p

Lenke til kommentar

Nå slås det igjen opp sosial dumping i arbeidsnæringen i Norge i media. Og igjen er det snakk om arbeidsimport som får betalt for lite.

Men det nevnes aldri at staten selv bedriver systematisk sosial dumping. Det er flere titusenstall nordmenn som i dager jobber for svært lite, langt mindre enn hva disse importerte arbeidstakerene får.

 

Disse personene blir ikke registrert som arbeidstakere. De er på "opplæring" eller på "arbeidstrening", eller sysselsatt. De får ikke ordinær lønn, ei heller opptjening av feriepenger. Men feriepenger trenger de jo ikke, for de får jo ikke ferie. Ferie gis kun hvis bedriften stenger i fellesferien og hvis NAV ikke klarer å finne noe annet de kan gjøre i denne perioden. Og du kan banne på at de finner et "arbeidssøkerkurs" som varer i hele perioden.

 

Arbeidet de gjør, er den samme som "normale" folk gjør. Kasseperson på Rema. Samlebåndsarbeider hos Gilde. Veiarbeider for SVV. Ofte svært tungt manuelt arbeid. De samme timene. 7,5 timer, 5 dager i uka. Da er det ikke spesielt motiverende at arbeidskollegaene dine tjener 3-4 ganger mer enn deg i timen.

 

Men ingen bryr seg. Det er jo trossalt staten som styrer dette, og da er det greit.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Jeg irriterer meg over at sko ikke er en del av arbeidsuniformen i helsevesenet. Fredrikstad kommune vil gjerne hive penger ut vindu på prosjekter som stiller de i godt lys, som f.eks tall ships races. Men sko? Det må jeg fikse selv. Og når det blir tatt opp, er det "bare sånn det er" til svar.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi hadde vannkjøler på siste slavedriften til NAV jeg var på. Var satt til å kjøle ned til 0c, og var koblet til vannettet i bygget. Den ble flittig brukt av alle slavene som var der, helt til ledelsen mente det kostet for mye å ha den der. Ble byttet ut med en kaffepod-maskin til flere tusen, og de tok 40,- pr pod. Ledelsen drakk selvfølgelig gratis.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg irriterer meg over at sko ikke er en del av arbeidsuniformen i helsevesenet. Fredrikstad kommune vil gjerne hive penger ut vindu på prosjekter som stiller de i godt lys, som f.eks tall ships races. Men sko? Det må jeg fikse selv. Og når det blir tatt opp, er det "bare sånn det er" til svar.

Sånn er det i Oslo kommune også, men er noen bydeler jeg har jobbet i som er skikkelig bra og unntak. Ledelse bruker penger og ressurser på fremstille og pynte på fasade, når pengene burde gått til de ansatte og til pasientene. Jeg kritiserte spesielt en arbeidsplass innen SYE, ble kalt inn på alvorsprat, og det var åpenbart at de tok kritikken personlig fremfor profesjonelt. Verneombudet er drittkjerring hu og, hun snakker bare bak ryggen på ledelsen, men i møtet så satt de alle tre og hakket på meg, og verneombudet var ikke noe særlig objektiv. De syntes jeg var frekk som kritiserte på ressurs/pengebruken, mens jeg gjorde kun det som forventes av meg som helsepersonell mtp yrkesetikk; å si ifra når ting går på bekostning av helse og forsvarlighet. Også er jeg veldig direkte av meg og kaller en spade for en spade. Var aldri noe fare for å få sparken, men jeg ble forsøkt psyket ned av deler av ledelsen. Det ble bedre da den drittkjerringa av min nærmeste sjef gikk av med pensjon og vi fikk ny leder. Kollegaene mine prøvde også å oppmuntre meg til å bli, vi prøvde å stå samlet sammen mot ledelsen. Da vi fikk ny leder spurte jeg om de tingene jeg hadde fått nei på før (ting til der bedre for pasientene) og da fikk jeg ja :D. jeg ble i alle fall ganske herdet av denne opplevelsen med SYE. Ny leder var veldig fornøyd med meg og hun skrev en kjempefin attest da jeg sluttet og jeg mente det jeg sa om at jobben hun gjorde som leder var bra, siden hun virkelig hadde intensjon med å prioritere pasientene og ansatte. Glad jeg holdt ut litt der :) Anbefaler forøvrig Halden kommune som arbeidsplass :)

Lenke til kommentar

Når jeg leser overskrifter som.

"Hun var sammen med en mann, ble lesbisk"

"Jeg ble homo"

"Ble homo etter 20 års ekteskap med kvinne"

 

Nei nei nei....Du er BIFIL! tenker jeg da. (Noe jeg mener de fleste er, men fortrenger det kanskje"

 

Mange som bruker folk som ''a beard''. Altså ett cover for at de faktisk er gay. 

 

De irriterer dritten ut av meg. SLUTT Å KASTE BORT FLERE TIÅR AV FOLKS LIV bare fordi du er en fitte!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har en venn jeg noen ganger er med, eller var med noen ganger når jeg var singel, men han er så drittsekk.

 

Hvis jeg tar med meg en jente jeg holder på med eller møter på byn, så prøver han seg på hun og han snakker dritt om meg til hun og snakker meg med. Skjer hver gang. Er så sykt deprimerende. Kan ikke ta han med noen plass heller i frykt om at jeg blir nedkjørt og lei meg.

 

Han kommer med drittkommentarer og er så høy på seg selv. Skikkelig deprimerende at noen må være så idiot

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...