Jump to content

Habazut

Medlemmer
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)
 1. Jeg klikker ikke.... og det irriterer ikke grenseløst....
 2. Når jeg leser overskrifter som. "Hun var sammen med en mann, ble lesbisk" "Jeg ble homo" "Ble homo etter 20 års ekteskap med kvinne" Nei nei nei....Du er BIFIL! tenker jeg da. (Noe jeg mener de fleste er, men fortrenger det kanskje"
 3. Hva skulle hensikten være med å bli buddist?
 4. Definitivt. Bortsett fra et par mnd på Facebook i 2006, har jeg klart meg meget bra uten SOME, er bare lei av at nye folk jeg blir kjent med spør om jeg er på Snap. (selv folk over 30)
 5. OK, så blir som en miks av sms og instagram?????
 6. Jeg er "helt ute" når det gjelder sosiale medier. Hva er egentlig greia ned/poenget med Snapchat. Er det ikke bare meldingsutveksling....som SMS?
 7. Blir litt irritert over hissige kunder i butikker som er sure uten en reell grunn. Jobber ikke i butikk selv, og har aldri blitt sur på/kjeftet/vist missnøye til butikkansatte.
 8. Goth. "Jeg tror jeg er digg"- menn/gutter med helsetrøye/singlet. Mye tatovering/piercing Antrekk som hylles av såkalte moteeksperter
 9. Skal psyke meg opp til å gjøre det. Har tenkt leeenge på det. Viktig å ha en velfungernde kropp når aldern kommer snikende
 10. Jeg formulerte meg vel kanskje litt feil. Jeg har et veldig bra kosthold, drikker nesten bare vann. Røyker/snuser ikke, er avholds og spiser veldig lite sukker/salt/mettet fett (er avhengig av nøtter og frø) Og som du ser, mer en nok av mosjon og utholdenhetstrening/mosjon. Men bittelitt mer kjøtt på armene. Overhodet ikke interessert i store armer og sixpack. Jeg har en veldig fin kropp syntes jeg selv. Tenker også litt på rygg/skulder/øvelser etc. Har en koffert med små manualer, som jeg brukte til opptrening eter ulykke. Kan jo ta fram de igjen. Vil bare gjøre noe enkelt, som ikke er så kjedelig, som gjør at kroppen har et godt. Begynner å nærme meg 40, og greit å trimme noe mer en bein/lår. Veit jo og om sit/push-ups selvsagt. Hatt noen runder med det. Må vel tvinge meg litt starten. Sykkel/ski/fotturer driver jeg med opptil 7 ganger i uka, og gjort det i snart 17 år, så det er en del av dagliglivet.
 11. Da blir det ikke mye trening gitt ..
 12. Jeg er relativt aktiv. Lidensksplig syklist, skigåer og elsker skog og mark. Ganske god kondis. Ikke superrask men ganske seig og utholdende. Går og bruker mye sparkesykkel til hverdags.....har også en jobb hvor jeg knapt sitter stile. .....men styrketrening....gjeeesp. Hatt noen runder før med litt push-ups og sånn.... men igjen...gjeeesp. Helsestudio har jeg prøvd litt av og på for ca 10 år siden. Det er i hvert fall xxxx Tips til noen øvelser som man kan ta hjemme, som ikke er så gørr kjedelig. Vil ikke ha store muskler og sipack... bare en litt 'bedre' kropp.....(er meget komfortabel og fornøyd med vekt og utsende)
 13. Jeg skal gjøre det samme som ved Stortingsvalget sist. Plukke ut tre parti-sedler for partier jeg er relativt enig i. Velger en av de i blinde. De to jeg ikke velger, legger jeg usett i lomma, og kaster på utsiden. For to år siden ble det SV, V eller AP som fikk min stemme. Første gang jeg stemte var 2001. Aldri vært veldig engasjert og stemt litt på måfå. Starta med FrP og vært innomn SV, V, Ap, H og et par ganger droppa det. Eneste målrettet stemming var SV siden de var mot OL i Norge og stemte en gang H for å være snill mot en bekjent å hjelpe hxn til en plass i kommunen. Jevnt over har vi det ganske bra her på bjerget.
 14. Tenk så kult sterke krefter på 1800-tallet hadde fått Asbjørnsen og Moes eventyr til å overta for Bibelen.... er jo ikke så stor forsjkell egentlig.. Hva med Askeladds-aften? Konge...
 15. Jeg burde kanskje hatt hellidag den 18.6.. Paul McCartenys bursdag..... Beatles er min "religion" og en av grunnstenene i min interesse og kunnsksap og musikk og kultur. Og Sir Paul er jo en av de største geniene i historien....i min verden.
×
×
 • Create New...