Jump to content

Habazut

Medlemmer
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 :)
 1. Jeg klikker ikke.... og det irriterer ikke grenseløst....
 2. Når jeg leser overskrifter som. "Hun var sammen med en mann, ble lesbisk" "Jeg ble homo" "Ble homo etter 20 års ekteskap med kvinne" Nei nei nei....Du er BIFIL! tenker jeg da. (Noe jeg mener de fleste er, men fortrenger det kanskje"
 3. Hva skulle hensikten være med å bli buddist?
 4. Definitivt. Bortsett fra et par mnd på Facebook i 2006, har jeg klart meg meget bra uten SOME, er bare lei av at nye folk jeg blir kjent med spør om jeg er på Snap. (selv folk over 30)
 5. OK, så blir som en miks av sms og instagram?????
 6. Jeg er "helt ute" når det gjelder sosiale medier. Hva er egentlig greia ned/poenget med Snapchat. Er det ikke bare meldingsutveksling....som SMS?
 7. Blir litt irritert over hissige kunder i butikker som er sure uten en reell grunn. Jobber ikke i butikk selv, og har aldri blitt sur på/kjeftet/vist missnøye til butikkansatte.
 8. Goth. "Jeg tror jeg er digg"- menn/gutter med helsetrøye/singlet. Mye tatovering/piercing Antrekk som hylles av såkalte moteeksperter
 9. Man sier jo at religion er en privatsak. Nå er samfunnet så multikulturelt (ikke noe galt i og for seg) og man har alle ulike religioner representert her i landet. Hva med å rett og slett gå videre her i verden. Tenke framover... og avskaffe disse helligdagene knyttet til religion. Om du som kristen føler sterk tilknytting til Skjærtorsdag eller 2. pinse dag, vel... da må du søke om fri på lik linje som du skulle ha ferie. Er jo ganske teit at f.eks en muslimsk bedriftseier må betale ansatte 100% / betale for å ikke jobbe siden det visstnok i henhold til et eventyr visstnok skal ha skjedd en ting for 2000 år siden..... Er noe som skurrer når vi er år 2019. Folk må få tro, men ikke la storsamfunnet "lide".
 10. Jeg er ateist. Og kan nada om kristendom. Er litt nysgjerrig på noe av (svadaen) som den byr på. Utsagnet "Jesus døde for deg / våre synder" høre/ser man av og til. Menes det da at man "kjøre på" med gale ting siden Jesus død/omstendighetene gjør at jeg blir automatisk tilgitt? Sikkert feil formulert....og tåpelig spørsmål..... men dere skjønner sikkert.
 11. ..... Aksepterer og respekterer homofile Mener at menn og kvinner er 100% likeverdige mao 100% likestilling Motstander av fysisk avstraffelse av barn Vil spise alle slags dyr Vil drikke alkohol (jeg er egentlig totalavhold...så egentlig ikke noe big deal) Har ikke problemer med renter (er vel bare Islam som er mot?)... he he Motstander av at kvinner må dekke seg til Tilhenger av 100% frihet hva angår abort Tilhenger av prevensjon ..... like greit å forbli ateist
×
×
 • Create New...