Jump to content

Kynxx

Medlemmer
 • Content Count

  2285
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1764 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13834 profile views
 1. Kynxx

  Luft i dekk

  Jeg har en bil med en slik nød-kompressor liggende Bali bagasjerommet. Brukte den til å fylle dekkene på sykkelen og sykkel Ogna i helga, den pumper ivrig, men viser trykket i sanntid, skrur bare av når det er høyt nok. Om dere har nyere biler, kan det ligge en sånn baki.
 2. Kynxx

  Fettavgift

  Hjerteinfarkt og død.
 3. Kynxx

  Fettavgift

  Avgift trengs ikke. Får man nok olje, løser problemet seg selv.
 4. Kynxx

  Fettavgift

  Olivenolje er muligens sunt i små mengder, men husk bare at 1 spiseskje av de greiene er 100 kalorier. Det lærte jeg for 3 år siden da jeg skulle gå ned i vekt. Lagde meg salat omtrent hver dag og brukte ekstra virgin olivenolje. Kunne ikke fatte hvorfor jeg ikke gikk ned i vekt! 😂
 5. Jeg bruker Samsung pay pp Galaxy watch med Uoffisiell løsning. Appen curve som linker bankkortene mine til curve og et gratis curve kort i Samsung pay appen med maks 500 pound sterling per måned gebyrfritt. Ellers google pay på telefonen om betaling med klokka skulle skjære seg. Min Galaxy watch vil bare ikke virke med bankterminalene til meny og kiwi. Ellers ok.
 6. Galaxy watch støtter spotify (egen app til klokka) nettradio osv. Det er et greit miljø med mange apper du kan laste ned, men mye er rett og slett skrap og/eller trivielt.
 7. For de med DNB og iPhone/ Apple pay, går det også med curve
 8. Sjekk ut Curve appen. Det er en midlertidig løsning som fungerer greit til sitt bruk. Det er i prinsippet en tjeneste der du kan bestille et gratis bankkort (blå) og så legge til dine egne bankkort i appen, som du har fra før av. Curve videreformidler betalingene fra det bankkortet du velger. Maks 500 pund per måned før du må betale for bruk da, men for meg gjelder bruken små summer, ellers benytter jeg google play på telefonen i butikker da jeg likevel benytter alle disse lojalitetskortene i google play. Jeg lagde en tråd om dette tidligere, det må sies at så lenge Samsung ikke har egen tjeneste, er dette den beste per nå, selv om det innebærer litt knoting.
 9. Takk for tips, men jeg venter heller til den ryker. Den gjør det jeg syns den skal gjøre per nå. Vise tiden, innkommende samtaler, sms osv. Skritteller og de andre grunnfunksjonene. Samt å bruke Samsung pay når jeg er på byen. Det er genialt å bare tæppe med den vanntette der istedet for telefonen på bankterminalene.. 😊
 10. Må si jeg også føler meg forledet av artikkelbilde og overskrift. At det kommer frem først lenger nede i artikkelen at det er en bank i Afrika som sliter, irriterer meg da jeg trodde det var snakk om MIN bank, DNB som måtte bytte ut kortene. Det hadde betydd at alle mine betalingsmetoder og midler ryker på en flekk og måtte ordnes på ny. Fy!
 11. Ikke så nøye. Så fort klokka her tar kvelden, går jeg for noe annet og mindre i størrelse.
 12. Min Galaxy watch 46 mm har en mikrofon som ikke virker overhodet. Flere som har dette problemet? Jeg har hatt klokka ni i halvannet år.
 13. Jeg vet ikke om jeg tør å be om kreditering på noe som helst hos Telia nå. Har 2x tvilling som og gratis data sim samt et knall abonnement på 25 GB til en god pris. (299,-). Skal jeg be om noe som helst fra de fremover så blir det med hatten i hånda 😅
 14. Det er veldig forskjeller. Telia tar dog 50 kr i etablering per ekstra sim. Selv eSIM.
 15. Jeg har tvilling sim i begge mine abonnementer. Jeg har 3 telefoner der alle har plass til to SIM-kort hver. Operatør 1 (Telia) med totalt 4 SIM-kort (3 tale sim og 1 data sim) og operatør 2 (happybytes) med totalt 4 SIM-kort. (2 tale og 2 data). Jeg bor i et sameie der jeg har registrert ene mobilnummer mitt (Telia) til åpneren i garasjeporten, som åpnes med telefon ring. Det fungerer både med hoved sim og tvilling sim'ene Det har det gjort med alle operatører jeg har gjort slike løsninger med. Som annen deltaker i tråden her, anbefaler jeg en billig og/eller gammel telefon som da kan ha et tvilling sim liggende , tilgjengelig i bilen til de som da besøker hytta. Tvilling sim koster alt fra 19 til 100 kr per måned, avhengig av operatøren din.
×
×
 • Create New...