Jump to content

Kynxx

Medlemmer
 • Content Count

  2231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1739 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13571 profile views
 1. Enklere sagt enn gjort. Jeg har happybytes og har totalt 4 simkort. To tale sim og to data sim. Det kan bli dyrt når man bytter mellom enheter og benytter seg av data. Å sette limit fungerer best når man kun har 1 enhet. Nå bruker jeg kun happybytes som backup nr til alle dual sim enhetene mine i tilfelle telia abonnement med 4 sim mister dekning, eller finner på å tulle... :P
 2. https://happybytes.no/flex/ Scroll med til Du kommer til glidebryteren. Jo mer forbruk (mot høyre) det vises, jo høyere pris. Men jo mer du bruker, jo billigere blir det per GB.
 3. Operatørene har jo bedrevet sporing hele veien fra krybben til nå. Forskjellen nå er at myndighetene får tilgang til i formasjonen i detalj
 4. Det finnes en pille mot Parkinson som koster 460 000,- per dose (en tablett).
 5. Koster godt med penger de greiene der, men faktisk ikke så hinsides mye likevel om man regner litt på hva f.eks en familie bruker på internett per måned, og kanskje legger til tv tjeneste. Telia 500 GB og strim til totalt 1300,-/mnd er ikke sååå mye mer enn f.eks hva kabel tv hos Telenor koster. Bør man øde til der tilogmed skyggenettet ikke strekker til, er Telia og strim f.eks greit eksempel.
 6. Jeg som hadde gledet meg til pappaperm siden før jul og ha tid med guttungen mens samboer og eldste kid var i bhg... Nå sitter Vi her da. Begge kidsa er hjemme og samboer er permittert! Corona, connecting people!
 7. Anbefalt porteringsgrense: 20 i hver måned, ring så ny operatør og be om flyttedato siste dag i måned. De fleste operatører har fakturering fra første til siste dag per måned, bortsett fra Telia såvidt jeg vet. De har flytende dager fortsatt.
 8. Goodie! Da tenker jeg ikke mer over den saken! Brått 45 GB med nedlastet innhold slettet i telefonen min.
 9. Jeg har totalt 4 simkort i abonnementet mitt hos telia og har music freedom inkludert. 3 tale simkort og et datasim. Er det sånn at jeg må benytte spotify på telefonen og streame/laste ned på aktuell telefon via mobildata, eller kan jeg f.eks ha hotspot med en telefon med tvilling sim/router med datasim og så koble til med telefon via wifi og streame med samme resultat at det ikke går av mobildata? Jeg har gjort et halvhjertet forsøk på å skaffe meg info om det her i kveld, men kan hende infoen kun er tilgjengelig hos de som har prøvd før.*
 10. Det man ikke vet har man ikke vondt av. Det er jo bare psykisk det der...
 11. Kommer til å selge godt med alu folie i Trondheim i løpet av uka tenker jeg
 12. Akkurat som Telenor. Bare billigere. Alle tjenester som gjelder dekning, hastighet, volte, Wi-Fi tale osv som Telenor har, har alle virtuelle operatørene i Telenors nett. Det du derimot kommer til å merke forskjell på, er at du kommer til å merke forskjeller i roaming priser da hver operatør lager sine egne avtaler rundt om i verden. Telenor er sterk på datapakker som f.eks på Kiel ferga, mens andre flår deg, river av deg hodet og pisser ned i hullet etterpå.
 13. Det er nok eieren som har lagt inn et lite krav på økt inntjening på 1 GB abonnementet. Ice har jo selvfølgelig brukt mye penger siden 2013. Det kan jo hende de på toppen vil ha litt tilbake.. og økningen er jo for lite til at folk flest gidder å ta affære og bytte operatør...
 14. Det der er noe reinspikka tull. Kvotene holdes kunstig lave i Norge fordi operatørene har en gjensidig taus enighet om å holde de der. Vi leter etter Wi-Fi nett å koble telefonene våre opp mot fordi kvotene er lave, ikke fordi vi bruker telefonene lite. Vi ligger i sofaen og konsumerer media i rikelige mengder via Wi-Fi istedet for å ligge i skogen og gjøre det samme. Jeg har per måned ca. 60 GB i forbruk via Wi-Fi. Samboeren har 40 GB. Jeg har innsett at jeg må betale mer for abonnementer og har nå 20 GB. Hun har et abonnement på 2 GB og snylter på meg når hun går tom. De klassiske unnskyldningene fra operatørene har blitt gjentatt så lenge at vi og de selv har begynt å tro på dem. Noen tilbyr jo 60-1000 GB/mnd om omstendighetene er riktig. Men da må en selge sjela si også! Forresten, om dere tror at de norske operatørene er svære selskaper med mange ansatte, tar dere skammelig feil. Ja, Telia og telenor har mange ansatte, men resten av myggene har kanskje 10-20 ansatte. Resten er outslurcet. Selv Telenor har outsourcet support. Alle som outsourcet support tror at det er grøsselig store utgifter. Transcom, proffcom, Sykes, teleperformance lever alle av en grunntjeneste de leverer til kunden deres, som da er operatørene. Men det de egentlig lever av, er mersalg. Altså at Du og jeg kjøper større pakker. Ice f eks benytter transcom. Når du har fått hjelpen din, så spør de alltid om du trenger noe, eller tilbyr en pakke osv. Det må de, man blir ansatt og det er en plikt som medarbeider å tilby oppslag/mersalg. Det er ikke synd på noen av de selskapene. De dro er business og er avhengig av å levere tall til sine eiere, helst en økning i inntjening per kunde per år. Men det er fortsatt ikke synd på dem. Eneste gangene det skjer bevegelser i det norske markedet, er når det kommer inn en mygg og overselger en vare de ikke har råd til, kaprer kunder og blir så kjøpt opp en av de store, eller går konkurs. Men på veien har de klart å røre rundt i grøten.
×
×
 • Create New...