Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

NSB. I morges hadde de ikke tilgjengelig personell, så da ble toget lett innstilt. Nå ser det ut til at også toget hjem er innstilt i tillegg til at jeg må kjøre buss, denne gangen fordi et forbanna tog har sperra linja i flere timer. Man skal være bra evneveike når man ikke klarer å flytte et tog etter fire timer. Mange påstår at Jernbaneverket har skyld i de fleste problemene i togtrafikken, men på Østfoldbanen skyldes nesten alle problemer NSB. Tog havarerer på linja opptil flere ganger i uka, rekorden er hittil i år tre ganger i rushtrafikken samme uke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Haha, det beste er at NSB og andre selskaper som stadig går på trynet sender reklamer på TV og radio om hvor bra de er.

 

Nylig hørt en reklame som beskriver sånn ca. det totalt motsatte av hva selskapet leverer, føltes litt kleint å høre på.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kompis tar av seg sokk  og presser den opp i ansiktet mitt - sparker han i leggen, "HÆÆÆ er det så ille?!"

 

Samme fyren kaster brødsmuler på meg når jeg ligger på sofaen - reiser meg opp og slår han i armen "HÆÆÆ drit i å bli sint da?? herregud"

 

 

haha faen da , er det  liksom så overreaksjon fra meg 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så lenge slike dager gir oss mere fridager, så har jeg ikke imot det. :p Er mer irriterende at vi vet de kommer, men likevel glemmer å handle inn ekstra siden alt er stengt og bare halvåpent i dag. Fikk ikke dratt ut i dag pga dårlig form og vært sengeliggende hele dag. Måtte også gjøre noe jeg alltid har tenkt på og håpet ikke skulle bli realitet, men Universet har  alt bestemt seg imot meg og pøser ned dritt på meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skjønner ikke klagingen over helligdager.. Kom det som et sjokk på dere

 

Kr H.dag og Pinse er blitt ganske tause av seg ja. Kommer som kjerringa av og til.

Dengang jeg var ansatt var det veldig greit med Helligdager. Nå når jeg driver for meg selv er det blitt mest et irritasjonsmoment. 

Lenke til kommentar

Nja, Kr.H.dag er grei å overleve siden den er på torsdag og vanlige dager før og etter. Pinse kan bli et helvete om man glemmer å forberede seg i tide. Syns også at pinseaften kunne ha fungert som vanlig lørdag siden man får to hele helligdager på rad. Samme kan sies om juleaften. 

Lenke til kommentar

 

 

Skjønner ikke klagingen over helligdager.. Kom det som et sjokk på dere

 

At butikkene stengte kl. 16, ja.

 

Fridager er fint det, men er det virkelig nødvendig å lamme landet ved stengte alt i tre dager? Hvor nødvendig er det med en ANDRE Pinsedag?

Vel en helligdag er helligdag, butikkene er selvfølgelig ikke åpne hele dagen. Lamme alt, søndag er søndag. Eneste stengt mandag og halve lørdag. En dag der alt er stengt og folk klager.. Sats er åpent hvis du skal trene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...