Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, det hele begynte med at koden til kodebrikken ikke var riktig (selv om jeg skrev inn nøyaktig det sin sto der). Og da jeg ikke kunne logge inn med den ble jeg utestengt fra alle andre påloggingsalternativer. Og banken suger, ikke bare pga. dette. Jeg har hatt andre, dummere problemer tidligere som jeg ikke har hatt i andre banker.

Lurer på hva fellesnevneren er.
Lenke til kommentar

Mnjaa..

Jeg fikk hvertfall en veldig fin plastplante av min mor i presang for ikke lenge siden. Det skal jo naturligvis litt til for å overgå naturens skjønnhet, men om ikke like fine kan de bli ganske fine.

 

Edit: litt irriterende når folk endrer navn til helt ulogiske ting på Steam. Har man mange der inne og ikke kan sjekke navnehistorikk (mobil) kan det fort gå i surr om hvem som er hvem.

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar

Greit nok at folk har sine eigne meiningar om valet, og kva synspunkt dei har om dei forskjellige partia. Er likevel grenselaust irriterande at folk skal poste statusar om at akkurat deira parti er best, linke til alle artiklane som vinkler parti x positivt, 10 grunner til at parti y er bedre enn z osv. Flott, du stemmer på parti x. Bra for deg! Respekterer at du støtter det og det partiet, men vær så snill, ikkje trykk det opp i fjeset mitt, for eg kjem ikkje til å endre mi meining uansett kor mange Facebook-statusar og tweets du linker til.

Lenke til kommentar

Den "nye" posteboksen irriterer meg noe helt vanvittig. Hvis du feks kopierer noe tekst fra en side skifter innlegget ditt automatisk til den skrifttypen som blir brukt i kopien. Pluss at det nesten er umulig å håndtere bilder siden selve bilde kommer i tekstboksen, i stede for bare koden. Jævlig tungvint. Typisk eksempel på at man absolutt skal gjøre alt så sinnssykt fancy og polert fremfor brukervennlig.

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...