Jump to content

Hyperio

Medlemmer
 • Content Count

  8651
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3462 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

40169 profile views
 1. Hei, tenker å skaffe meg ei B3 pilot/bomber/skinnjakke. Noen som vet hvordan de er i størrelsen? Vet de skal være ganske korte, men ellers?
 2. Hva med Martin Kelly? Er ikke han back on track? Hater forresten dette som står på liverpool.no: "Brendan Rodgers har ifølge Barrett innrømmet at det er helt avgjørende at han får inn en ny spiss før transfervinduet stenger". Flott, da legger du ikke press på de vi har på topp nå. Og ikke minst da gir du bare andre klubber en god grunn til å dra ut tiden og opp prisen. Håper for all del ikke det kommer et desperat overpriset idiotkjøp. Og hva hvis han ikke lykkes med et slikt kjøp siden han har gått ut og sagt at det er "helt avgjørende"? Skal han bare erklære at sesongen er tapt før den har startet? Jeg har elsket Rodgers og det meste han har foretatt seg fra dag en, men jeg blir skuffet over denne uttalelsen. Det er ikke det at han ikke har rett, men at han bare veikt går ut offentlig med det slik. Og er det bare jeg som er veldig kritisk til det som skjer i vinduet denne sommeren? Troppen virker ekstremt urytmisk nå. Et helt nytt lag nesten, jeg er skeptisk til om dette er den riktige veien å gå nå. Unge lokale talenter sendes bort, det samme gjør spanjoler som urettmessig får kritikk uten å nesten ha fått sjansen på grunn av tidenes spisspar i fjor. Synes bare det er mange overganger som gjøres nå som jeg ikke er med på.
 3. Vet det sikkert er et jævlig usannsynlig rykte, men leser at Rodgers linkes til Barca til neste sommer. Fuck off!
 4. Er den streamen der gratis? Skulle jo ta kveld nå, men...
 5. Bare ikke frøken Bullock vinner er jeg fornøyd i grunn. Men Nebraska må gjerne raske med seg noen priser. Og Her. Her for faen.
 6. Petermcdowall10 Jordan Henderson says Jon Flannagan stays behind every day with the strikers and midfielders to practise his finishing.
 7. Mignolet Johnson - Sakho - Agger - Flanagan Lucas - Allen Ibe - Coutinho - Sterling Suarez
 8. Tre selvmål da? Haha, blir aldri i verden 3-0 frøken. Men tror heller det blir en litt kjedelig kamp vi kanskje vinner med knapp margin. Suarez har vel egentlig ikke herjet særlig mot "storlagene", men så har jo Tottenham latt seg herje med... Er spent på laget vi stiller. En litt snodig og ustabil backfirer skal sys i hop. Det samme skal midtbanen med muligens både Gerrard og Hendo ute. Blir vanskelig nok dette.
 9. Ville vel ha kalt det målet til Suarez for selvmål, men med tanke på hvor mange sjanser han har hatt som "skulle ha vært mål" er det greit nok. Og Honda, hvis han er så god som flere skal ha det til hadde han vel vært i en ordentlig stor klubb for lenge siden uansett? Virker som en slags kulthelt for meg.
 10. Katastrofe! live.nettavisen.no har byttet sitt perfekte design! FAAAAAAAAAAAAAAACK! Seriøst irriterende, nå som livet smilte så søtt til meg.
×
×
 • Create New...