Jump to content

Lycantrophe

Medlemmer
 • Content Count

  14430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Lycantrophe

 1. Meningsløst, med andre ord.
 2. Hva plager deg med det? At han er i ku klux klan?
 3. På sikt gjør du nok lurt i det. Ja, det var en generell bemerkning. Nei, det var de første to jeg kom på. Jeg har heller ikke fulgt helt med på fagtilbudet nå for tiden, så du får unnskylde meg om jeg glemmer et som har det du leter etter. Forøvrig er programmering noe du egentlig lærer deg utenom uansett. Prøv å finne noen morsomme prosjekter å holde på med og eksperimenter masse, og ta heller teoretiske fag på universitetet. Ingen lærer å programmere av NTNU.
 4. Ok, men det er en tabbe. Skal ikke så mye til å bli bedre enn OOP, men C++ er ikke veldig store hoppet opp. Programmering lærer du utenom. Gode alternativer til fag-for-å-programmere: kompilatorteknikk, datamaskinarkitektur.
 5. Ja. Programmeringsspråk er en fin introduksjon til en del av den underliggende teorien bak programmeringsspråk og programkonstruksjon i det hele tatt. Det er et fag som ikke vil gi deg en spesifikk ferdighet når du er ferdig ("joda jeg kan skrive apps jeg har nemlig hatt apputviklingsfaget"), men i stedet bygge et grunnlag til å forstå både hvorfor språk er som de er, men også programmeringsparadigmer. Webutvikling gir deg sikkert noe CV-fyll, om du er interessert i å gjøre slikt. Progspråk kan faktisk bidra til å gjøre deg dyktig.
 6. hvordan skrev du da dette check mate atheists
 7. Gjør det. Er du flink kan du gjøre noe bedre i fremtiden, fordi ingen nå trenger å gjøre ditt hjernedøde arbeide.
 8. Ja, hørt at både bacon og chorizo er populært på samme deigstykke der.
 9. Fint du ser på det som din personlige oppgave å subsidere legemiddelindustrien for resten av oss. (bra nok?)
 10. Hvis du ikke spør etter versjonskontroll, men noe annet, hvorfor blander du inn git?
 11. 1. distribuert modell 2. bedre branch-and-merge resolution enn noen alternativer 3. *raskt* 4. git rebase, reset, checkout og andre tools for å modifisere lokale historikker før merge. 5. solid branchingmodell 6. aktiv utvikling 7. gpl https://git-scm.com/about/free-and-open-source#free-and-open-source 8. https://git-scm.com/about/free-and-open-source#free-and-open-source 9. egentlig alt som står her https://git-scm.com/about TFS er en vits. Hvis det har fungert for dere, så for all del, fortsett med det.
 12. Vanlig, umodifisert. https://en.wikipedia.org/wiki/Vanilla_software
×
×
 • Create New...