Jump to content

Slimda

Medlemmer
 • Content Count

  15265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Slimda last won the day on February 27 2014

Slimda had the most liked content!

Community Reputation

13017 :)

About Slimda

 • Birthday 12/10/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

32476 profile views
 1. Leveringstiden var ca en uke. Kan absolutt anbefale det, da du slipper å fikse middag.
 2. Sjokoladen ble konsumert rimelig kjapt. Den var ikke noe å rope "HURRA!" over, annet at man kjente en ørliten smak av sjokolade i det som ellers smaker "grøt". Men!... Jordbærsmaken derimot!... Den var kraftig! Jeg ble overrasket over hvor kraftig det smakte jordbær, i forhold til de andre smakene. Det minte jeg om å spise grøt med jordbærsylte på. En gledelig overraskelse. Den blir en garantert gjenganger på fremtidige bestillinger.
 3. Fjerde porsjon og ny smak, denne gang sjokolade. Ikke noe spesielt å nevne. En svak sjokoladesmak, og ikke noe problemer med å drikke opp.
 4. Tredje og siste flaske med Banan-joylent ble tatt ut av kjøleskapet rundt klokken 11. Smaken er bedre, konsistensen er nesten perfekt, og det eneste jeg kan klage på er følelsen av noe slim bakerst i halsen etter jeg drikker. Utover det er det ingenting galt med dette. Det hemmer sultfølelsen, og jeg har ikke noen dårlige følelser i kroppen etter å ha drukket frokosten min.
 5. En ny dag. En ny flaske Joylent. Nå var jeg såpass lur kvelden før at jeg blandet meg en perfekt mix med pulver og vann som jeg ristet på i flere minutter og plasserte i kjøleskapet. Kald og god Joylent idet jeg kommer hjem fra jobben. Og er det det? Tja. Jeg føler at dagens blanding er mye tykkere i konsistens, og dermed enklere å konsumere. Smaken er den samme, mest grøtsmak og litt smak av banan. At den er god og kald hjelper definitivt. -- Nå som flasken er tom må jeg nesten konstantere at det gikk mye kjappere å drikke det nå enn gårsdagens dose. Om dette er fordi blandingen var litt tykkere eller at den fikk "godgjøre" seg i kjøleskapet en dag først er uvisst. Får se hvordan jeg løser det fremover.
 6. Nå sitter jeg her, en laptop i fanget, og en flaske "Joylent" i hånda. Bort med de ufattelige kjedelige middagsspørsmålene man har hver dag. Nå er det pulver som gjelder. Pulver og vann, tydeligvis. Jeg har begynt med 174g pulver av banansmak. Denne ble så blandet med 5-600ml vann. Dette ble så ristet i flere minutter i kjent "høyrehånd"-stil. Resultatet er en væske som har rett og slett samme farge som huden min. Og smaken? Smaker... litt banan... litt pulver-grøt... Men ikke noe brekninger, og det er ingen problemer å drikke det. Litt kjedelig, kanskje? Får meg til å drømme om jordbærsylte på. Halvveis ned i flasken merker jeg at jeg må rape litt. Om dette er fordi pulveret fremdeles inneholder luft, eller annet, er jeg usikker på. Dette er ikke noe man heller i seg like kjapt som en liter vann. Dette tar litt mer tid kjenner jeg. Men det er jo greit, å sitte fremfor PC-en og ta en munnfull i ny og ne funker jo fint.
×
×
 • Create New...