Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er det med at enkelte (egentlig ganske mange) kun panter en-to ganger i løpet av året? Det blir utrolig mange flasker og bokser som må pantes når du først skal pante! Bedre å ta litt og litt, så slipper du å stå der hele dagen - skaper kun ekstra arbeid for oss ansatte. Og når de til og med klager på at sekkene med knuste bokser/plastflasker må tømmes, da har jeg lyst til å så mange stygge ting :hrm:

Lenke til kommentar

Jeg synes ikke det er poengløst å si hei til folk bak kassa. Når jeg var "bak kassa" i servicesituasjon var det kjekt når folk hilsa siden en ikke følte seg som en halveis usynlig robot som ikke egentlig eksisterte for "kundene" mine. Sier heller ikke takk bare fordi det er vanlig. Når jeg sier takk mener jeg det. Jeg er takknemlig for at det finnes folk som gidder sitte i kassa/whatever slik at jeg kan kjøpe sjokolade, cola og mobiltelefoner.

 

(Og Kaffe da! Får jeg fortsatt gratis kaffe?!)

 

jeg syns egentlig det er ganske trist hvor ofte jeg møter på kundebehandlere som ikke gidder hilse eller kommunisere overhodet. spesielt i klesbutikker og matbutikker. jeg er veldig nazi på dette med å være blid og hyggelig,hilse osv, da jeg selv jobber i klesbutikk.

når du er ansatt i kassa og ikke gidder hverken si hei, takk, hadet eller noenting skjønner jeg ikke hvorfor folk gidder jobbe innenfor den type yrker.

Lenke til kommentar

Jeg orker ikke snakke med folkene i kassa, så det er vel det samme for dem.

 

Hvis noen sier hei, så sier jeg hallo tilbake, orker ikke si "hade" eller småsnakke, begynner de bak kassa å småsnakke så bare ser jeg dumt på dem.

 

Har sikkert irriterert en person eller 2 med det :p

Endret av Sulfuric
Lenke til kommentar

når du er ansatt i kassa og ikke gidder hverken si hei, takk, hadet eller noenting skjønner jeg ikke hvorfor folk gidder jobbe innenfor den type yrker.

 

For noen er det eneste jobben som var ledig, og man måtte ha jobb. For noen er det faktisk bare ett sted de går for å selge noe, og få penger.

Lenke til kommentar

Ganske utrolig at det finnes enkelte dager der absolutt ALT går galt! Hadde en slik dag for en stund siden der 4 av 8 kasser fikk systemkræsj og ikke kunne brukes, samt at tippingen gikk i stå... Dette var selvølgelig en helg med ekstra mye kunder og jeg var butikkansvarlig den dagen... Veldig kjipt å få stygge blikk fra kunder fordi jeg ikke åpner flere kasser, og ha følelsen av at de i anklager meg for å være lat da jeg bare står med telefonen og henger uten å gjøre noe... Og spesielt ille er det når du i tillegg kommer med en dårlig unnskyldning om at 90% av butikken har tekniske problemer, selv om dette faktisk stemmer... :(

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tenkte kanskje det var på tide med en oppdatering nå siden jeg faktisk har fri en stund.

 

Kunder som bestiller ved bordet - Bare nei. Det er tilnærmet ingen kaféer hvor dette gjøres.

 

----------------------8<-----------------

 

 

Har selv jobbet i serviceyrke og møtt min andel ufordragelige skruer målt opp mot hvordan majoriteten oppfører seg. De aller fleste er ordentlige folk med ok manerer, og noen oppveier til og med greit for rumpetrollene.

 

Som regel har jeg litt sympati for vanskelige kunder fordi de som regel har det vanskelig, men folk som oppfører seg som de eier alt og at hele verden revolverer rundt dem kan være ganske plagsomme og forstyrrende. Det sies om folk at om du vil vite hvilket menneske de er så se på hvordan de behandler kelneren sin, da ser du dere sanne ansikt.

 

Jeg anser det mer som en utfordring. Kunder forsøker å dytte sin skit over på deg, men det er du som velger å la deg affisere av det. Prøv å behandle dem smørblidt tilbake som en forsvarsmekanisme.

Det er sånn jeg håndterer folk med litt psykopatiske trekk, og når de ikke klarer å manipulere deg følelsesmessig så blir dem rimelig satt ut og gjør du dette over tid begynner en del faktisk å reflektere over sin egen dårlige oppførsel nettopp p.g.a av måten du behandler dem på som er så annerledes enn det de er vant med.

Det er en fantastisk teknikk som totalt gir deg kontrollen tilbake.

Noen ganger får du til og med en unnskyldning for dårlig oppførsel etterhvert.

 

De som herser med andre gjør det som regel for å kompensere for sin egen mindreverdighetsfølelse eller følelse av defekthet. Det gjør det også enklere å forstå at det er deres problem og ikke ditt, selv om egoet vårt som regel blander seg inn.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...