Jump to content

Kevlar

Medlemmer
 • Content Count

  4916
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2294 :)

About Kevlar

 • Birthday 05/29/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Siden det ikke var noen direkte innvendinger, så kjører jeg på. Zercher har jo massevis av glute-aktivering og, så dette blir bra greier.
 2. Altså det betyr jo bare at det ikke er helt uviktig etter loven at det er slitedel. De varer jo kortere enn deler som er ment å vare like lenge som selve bilen. Hvor lenge kan en slik dynamo forventes å vare? Uten at jeg har noe særlig peiling på bil, så forventer man vel at den skal vare vesentlig lenger enn to år, så skjønner godt at du har lyst til å ta dette videre.
 3. Jeg kunne helt sikkert formulert meg bedre. Har kjørt øvelsen før (uten pussypad, men hvis det er en fordel så har jeg null problem med pussypad), men da mest f.eks som et oppvarmingssett før frontbøy 1) vil dette være godt tillegg som kjerneøvelse? 2) vil det være noen grunner til at dette ikke anbefales? (er det risikabelt på noen måte å kjøre det 3 ganger i uka?) F.eks 3x15 i begynnelsen av et helkroppsprogram.
 4. Spørsmålet er jo om denne nye dynamoen da den ble byttet hadde en mangel i forhold det som måtte forventes av ytelse, holdbarhet o.s.v.. Under denne vurderingen kommer jo slitedel-momentet inn.
 5. Hvordan merker du det? Jeg mener det er her man skiller mann fra mus. Jobb med dine svakheter, selv om det er "kjedelig". Sikkert litt provoserende å høre, men det er nå slik jeg er skapt. Core trening KAN være gøy. Knyt opp 20-30kg`s hantler med strikker og bruk de istedet for vektskiver i knebøy. Skal love deg kjernemuskelaturen får kjørt seg da - og det er GØY Det er heller ikke optimalt å legge inn alle disse "kjedelige" core-øvelsene i slutten av økta. Sleng de isteet inn innimellom dynamsike oppvarmingsøvelser - så er du ferdig med det. Zercher er "fin" den, men pass på bicepssena Ville personlig ha valgt frontbøy - men ikke i-stedet-for - i-tillegg-til. Haha det er ikke spesielt provoserende. Jeg har trent lenge nok til å være klar over at jeg ikke kommer til å plutselig ta skjerpe meg og ta tak på flat fot. Man kan bare ta meg til vann med "mann vs mus", man kan ikke få meg til å drikke. Hva er bekymringene rundt biceps-sene? Er dette slitebekymring eller rykebekymring? Det blir jo sakte og kontrollert progresjon med forholdsvis mange reps
 6. Okei heisann. Core-styrken min suger om dagen. Grunnen til det er nok at å trene isolerte core-øvelser er så kjedelig at jeg dropper det etterhvert. Every.fucking.time. Så jeg har planer om å bytte ut bøy med zercher-bøy med fast progresjon, for å tvinge meg til å faktisk bruke mer core, hver treningsøkt. Noen som har tanker rundt dette? God idé/dårlig? Holder det? http://www.exrx.net/WeightExercises/GluteusMaximus/BBZercherSquat.html
 7. Du har tydeligvis fått deg to forskjellige wow-kontoer som har det til felles at de begge to er knyttet til samme battlenet-konto.
 8. Når du først spør om tilbakemelindger, å kalle det for "flott kunst" er vel litt unødvendig, hvor flott det er, er vel stort sett opp til øyet som ser, og da er det enten noe man er uenig med, eller overflødig. Jeg hadde hvertfall blitt litt put off av den formuleringen om jeg var en potensiell kunde.
 9. Du er hjertelig velkommen til å bli med oss - roll en horde på Defias Brotherhood og send meg en PM med info.
 10. Har du noe forhold til forskjellen på en ateist og en agnostiker? Ref. "sannsynligvis".
 11. Jusforumet har sikkert svar på nøyaktig hvilke konsekvenser dette kan få for arbeidsgiver. Generelt og erfaringsmessig for min egen som tidligere tillitsvalgt og verneombud del så har vi veldig bra regelverk for arbeidsvilkår i Norge, men det håndheves og kontrolleres dessverre ganske slapt. Vil oppfordre til å sende bekymringsmelding til arbeidstilsynet (dette kan gjøres helt anonymt) - arbeidsgivere som utnytter ansatte er verste sort og burde sendes til Svalbard for straffarbeid.
 12. Hei! Vi er en gjeng som har spilt (av og på) siden vanilla, og nå har havnet på hordeside Defias Brotherhood. Vi ser etter flere nordmenn som vil være med på heroic raiding i Legion. Vi begynner å bli "voksne" og har ikke tid til å nolife like hardt som vi gjorde i vanilla, men raids er jo fortsatt fett. Kommer til å raide 1-2 ganger i uka, og er mer opptatt av at folk har det gøy enn hardcore progress. Når det er sagt kommer vi til å cleare det som er av heroic raids. Blizz har i sin store visdom satt minstegrensa for mythic til 20mann, så det kommer dessverre sannsynligvis ikke til å bli aktuelt denne expansionen. Wow-kontoene våre ligger stort sett i dvale for tiden mens vi venter på Legion (og fordi wod suger kuk), så den beste måten å kontakte oss er i denne tråden, eller sende meg en PM. Ser ikke etter spesielle classes, vi har folk i kjernen som bare reroller til det vi trenger så vi får en ok gruppe. Men vil gjerne at du bestemmer hva du vil spille forholdsvis tidlig i Legion, så vi ikke må kjøre lootruns i det uendelige fordi folk skal rerolle fotm.
 13. Nei altså, du virker å være veldig opptatt av hvilken HARDDISK som vil være best for Legion, mens det i praksis vil være, tja, fjerdeprioritet?
×
×
 • Create New...