Jump to content

Eplefe

Medlemmer
 • Content Count

  6813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Eplefe last won the day on July 25 2010

Eplefe had the most liked content!

Community Reputation

2090 :)

About Eplefe

 • Birthday 07/31/1990

Recent Profile Visitors

27592 profile views
 1. Berre blei sånn. Gjennom skule skreiv eg annakvar store oppgåve og eksamen på annakvar målform, så oppdaga eg at eg føretrekk nynorsk. Passar fint i jobb som norsklektor òg.
 2. Har jo halde eit halvt auge på deg på Facebook, har jo det. Ganske idyllisk shit du har gåande for deg! (Har forsåvidt mann og to hundar og to kattar også) Ja, deg har eg grei koll på, men morosamt at du framleis er her òg!
 3. Fullt så lenge var det vel ikkje. Men det har vore nokre år no!
 4. Livet er ganske bra! Eit målførebytte og ein mastergrad rikare. Framleis gal, men meir kontroll på den biten jo eldre eg blir. Kva med deg? ?
 5. Eg kan nesten ikkje tru at dokker held koken endå. Wow. Hei!
 6. Er ganske åpenbart om du ser på din egen profil.
 7. Har i utgangspunktet bare tatt bilder av hunden i hele sommer, og har hatt det gøy med det, så legger ved noen av de nyeste blinkskuddene.
 8. Mine heter Tade og Chelba. Vi har hatt dem siden de var rundt 4 uker gamle, da de ble funnet dumpet på en søppelfylling. Nå er de to år og fire måneder gamle.
 9. Har du noen eksempler på riktig stål Vs. feil stål, Ramius?
 10. "Du begynner med 210 gold, hva vil du kjøpe?" -En litt tjukk ponni. "Du vil ikke ha noe armor eller noe?" -Hvis det er penger til overs etter ponnien.
 11. Nei. Jeg bare skriver det ikke på telefonen. På studiet skriver vi halvparten av tekster/eksamener på nynorsk, og halvparten på bokmål, så forholdet mitt til hovedmål/sidemål er nå ikke-eksisterende.
 12. Kontanter er pliktig betalingsmiddel, ja. Men man kan nekte å ta i mot betaling i mynt når det er mer enn 25 av hver valør. Altså du kan betale med 25 tyvekroninger, 25 tiere, 25 femmere og 25 kronestykker. Men når noen kommer med 26 stykker av noe kan man nekte. Jeg mener å ha hørt/lest (correct me if I'm wrong) at andre regler gjelder for banker som håndterer kontanter (uttak/innskudd).
 13. Er plast i moccamaster og, Tobias.
 14. Vannkoker er ganske uegnet. Altså, du får jo laget kaffe med den, men...
 15. Hurra for Paradox og stuff, Stellaris, CK og HOI er kjempegøy og du og du så krevende de er - men er det noen andre som har early access til Youtubers Life? Det er faktisk bare ALT for gøy. Har spilt rundt 14 timer på to dager, og øynene mine svir, men alt jeg tenker er "jeg har fri i morgen" og så fortsetter jeg.
×
×
 • Create New...