Jump to content

Eplefe

Medlemmer
 • Content Count

  6813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Eplefe

 1. Berre blei sånn. Gjennom skule skreiv eg annakvar store oppgåve og eksamen på annakvar målform, så oppdaga eg at eg føretrekk nynorsk. Passar fint i jobb som norsklektor òg.
 2. Har jo halde eit halvt auge på deg på Facebook, har jo det. Ganske idyllisk shit du har gåande for deg! (Har forsåvidt mann og to hundar og to kattar også) Ja, deg har eg grei koll på, men morosamt at du framleis er her òg!
 3. Fullt så lenge var det vel ikkje. Men det har vore nokre år no!
 4. Livet er ganske bra! Eit målførebytte og ein mastergrad rikare. Framleis gal, men meir kontroll på den biten jo eldre eg blir. Kva med deg? ?
 5. Eg kan nesten ikkje tru at dokker held koken endå. Wow. Hei!
 6. Er ganske åpenbart om du ser på din egen profil.
 7. Har i utgangspunktet bare tatt bilder av hunden i hele sommer, og har hatt det gøy med det, så legger ved noen av de nyeste blinkskuddene.
 8. Mine heter Tade og Chelba. Vi har hatt dem siden de var rundt 4 uker gamle, da de ble funnet dumpet på en søppelfylling. Nå er de to år og fire måneder gamle.
 9. Har du noen eksempler på riktig stål Vs. feil stål, Ramius?
 10. "Du begynner med 210 gold, hva vil du kjøpe?" -En litt tjukk ponni. "Du vil ikke ha noe armor eller noe?" -Hvis det er penger til overs etter ponnien.
 11. Nei. Jeg bare skriver det ikke på telefonen. På studiet skriver vi halvparten av tekster/eksamener på nynorsk, og halvparten på bokmål, så forholdet mitt til hovedmål/sidemål er nå ikke-eksisterende.
 12. Kontanter er pliktig betalingsmiddel, ja. Men man kan nekte å ta i mot betaling i mynt når det er mer enn 25 av hver valør. Altså du kan betale med 25 tyvekroninger, 25 tiere, 25 femmere og 25 kronestykker. Men når noen kommer med 26 stykker av noe kan man nekte. Jeg mener å ha hørt/lest (correct me if I'm wrong) at andre regler gjelder for banker som håndterer kontanter (uttak/innskudd).
 13. Er plast i moccamaster og, Tobias.
 14. Vannkoker er ganske uegnet. Altså, du får jo laget kaffe med den, men...
 15. Hurra for Paradox og stuff, Stellaris, CK og HOI er kjempegøy og du og du så krevende de er - men er det noen andre som har early access til Youtubers Life? Det er faktisk bare ALT for gøy. Har spilt rundt 14 timer på to dager, og øynene mine svir, men alt jeg tenker er "jeg har fri i morgen" og så fortsetter jeg.
 16. Bor du på Ravnanger eller noe?
 17. En kaffedate er jo en bli-kjent-greie, det at han legger planer etterpå betyr jo at han ikke hadde planer om å pule deg. Er ikke mislykket av den grunn.
 18. Realismen setter samfunnets problemer i søkelyset, jf. det moderne prosjekt. Ekteskap som institusjon, familieforhold, kjønnsrelasjoner, etc. Realister mente mennesker kunne eksistere som mer "ekte" mennesker om de brøt med samfunnets forventninger - noe som eksplisitt sies av Nora når hun sier hun vil se hvem som har rett, "samfunnet eller jeg". Edit: Hvis dette er en eksamensoppgave bør du også ha med at dette ikke bare er TEMATISK realisme, men realistisk TEATER, som Ibsen var en pioner innen.
 19. Dette føler jeg enten er ufattelig fornærmende mot din bedre halvdel eller noe du ikke er kvalifisert til å uttale deg om. Hvilke to? Forøvrig så har han mer enn nok penger, og ser ikke så verst ut, så tviler på at han (eller noen som ikke har de tingene) trenger datingapps, men det gjør jo ting litt lettere, da.
 20. Apropos datingapper så lånte jeg en kompis sin telefon i dag og der var det: Bumble Grindr Tinder DOWN Happn Lovoo Hinge DragonFruit Merker at han har hatt godt av å være singel de siste syv månedene, ja. Gikk også i vesken hans for å hente mobilen og han hadde enorme mengder kondomer og engangspakker med lube der. "I tilfelle noe Happns".
 21. 0,4 med Hansa til 87,-! Latterlig!
 22. Jeg står i kø og venter på å treffe Bianca del Rio, og irriterer meg over ølprisen på Ole Bull.
 23. Jeg har bartendet for 21åringer i dag. Det var overraskende gøy, men fy flate så mellow de er i forhold til mine venner.
 24. Katt med ressursforsvar høres gøy ut.
 25. Jeg har lyst til å be deg om å gjøre leksene dine selv, men samtidig vil jeg også be deg innstendig om å ikke ta archongamers referat som grunnlag for oppgaven din. Noen stikkord du kan bruke når du har slått opp handlingen på wikipedia: Hvordan stilles denne mot naturalismens deterministiske kjerne? Altså, hvordan kan naturalismens determinisme sees som et "svar" på bøker som Synnøve Solbakken? Hva er en bonderoman? Hvilke romantiske idealer avbildes i boken - og hva idealiseres egentlig? Cheers.
×
×
 • Create New...