Jump to content

Stoddart

Medlemmer
 • Content Count

  3331
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1282 :)

About Stoddart

 • Birthday 03/21/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19197 profile views
 1. Jepp. Old Crow Medicine Show er vel de som først ga ut låten med vokal og "Wagon Wheel" tittelen? Uansett, så er det den norske coverversjonen jeg (fortsatt) leter etter, klart og tydelig basert på Darius Rucker sin versjon Det som er så irriterende er at jeg husker ikke en bestemt tekstlinje heller. Innbiller meg at de "drar til Trondhjem by" eller noe sånn. Men kan være helt feil det også. Frustrerende kan man si!
 2. I dag har sittet å irritert meg... Wagon Wheel av Darius Rucker har blitt covret på norsk, men jeg klarer ikke finne igjen den norske. (Det er ikke Tove Bøygard sin versjon, den jeg er ute etter. Den jeg vet jeg har hørt på norsk er mye likere Darius Rucker sin versjon i oppbygging og melodi. Noen som har noen ideer?
 3. Nå vet ikke jeg hvor nøye det er for din del. Men G-Sync og G-Sync kombitabel er absolutt ikke det samme. Du kan være heldig å få en skjerm som er G-Sync kompitabel som fungerer veldig bra, men krever gjerne en del mer manuelt arbeid for å få topp resultater til all tid. Det at din ASUS-skjerm har en dedikert G-Sync modul er med å dra opp prisen på den.
 4. Jeg håper virkelig Call of Duty titler kommer på Game Pass. Spiller de kun for litt single player action, og da er prisen for spillene alt for høye sånn som det er nå.
 5. Hvis man allerede har årskort på treningssenter eller lignende, så er det jo mye penger å spare på å ta dusjingen der. Litt badstue også som varmer opp kroppen er heller ikke dumt.
 6. Jeg sjekket prismatch på komplett. Der står det at prismatch ikke gjelder for blant annet: Kampanjer (for eksempel Black Week, romjulssalg, nyttårs- og januarsalg). Så det er jo ikke akkurat noe hemmelig. Jeg regner med du kan få prismatchet det når Black Week er over.
 7. Jeg tenkte wiener og grill, og skjønte ikke hvordan det kunne være noe marked for å selge det over nett på sånn måte...
 8. Sånn egentlig burde det være ganske klart. Q skaper grid for Sprint, Sprint for løp. DQ fra Q gir null tid, null tid på Q er sist. Sist på Q er bakerst på grid for Sprint. FIA derimot, er fantastiske til å både ikke følge sine egne regler, men også gjøre de unødvendig vanskelige.
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/2022_FIFA_World_Cup_qualification_–_UEFA_Second_Round Det har du da
 10. Nei. Igjen: Det er 13 land fra Europa som kan komme til VM. 10 kvalifiseres som gruppevinnere. De 3 siste er igjennom playoff. De som går til playoff er de 10 landene som havner på 2.plass i gruppen. Så de to høyest rankede Nations League Gruppevinnere som ikke havner i topp 2 i sin VM-Kval gruppe. Uavhengig av hvor de havner. Igjen, så er dette pr. nå Wales og Østerrike, Østerrike er nummer 4 i sin VM-kval gruppe, men fordi Østerrike er det nest høyest rankede landet som vant sin Nations League gruppe som ikke er topp 2 i VM-kvalen, så er de pr.nå på playoff-plass. Fordi Norge ikke vant sin Nations League gruppe, er det ikke mulig for Norge å få playoff på noen annen måte enn å bli nummer 2 i gruppen.
 11. Det varierer nok veldig. Jeg har det inntrykket av å sett noen restauranter ja... Samtidig, den McD jeg jobbet på, er fortsatt den beste opplevelsen jeg har hatt som ansatt ett sted. Alt var i orden hele tiden. Lønn, arbeidstider, pause, kursing, HMS osv. Ble litt overrasket tbh.
 12. Nope. Jobben jeg har gjør at jeg jobber når det er arrangementer på Ullevaal (og en del andre steder - nei, er ikke vekter, security elns). Derfor følger jeg alltid med på mulighetene for flere matcher. Så. De 10 landene på 2.plass kommer til Playoff. Hvor de 6 landene med flest poeng (poeng tatt mot 6.plasserte land i de gruppene med 6 land strykes), blir seedet og får hjemmekamp i første playoffen. De 2 siste landene som fyller opp dette for at det skal kunne bli 12 land og 6 kamper, er de 2 best rankede landene som vant sin Nations League gruppe i forrige Nation League, som ikke kommer på topp 2 i sin VM-kval gruppe. Disse landene er ranket i denne rekkefølgen: Frankrike Spania Italia Belgia Wales Østerrike Tsjekkia Ungarn Slovenia Montenegro Albania Armenia Gibraltar Færøyene Altså, de 2 øverste landene på denne listen, som ikke er på topp 2 i sin VM-kval gruppe går inn som de 2 siste landene i VM-Playoffen, og får bortekamp i første playoffkamp. Norge kan altså ikke komme til VM ved noe annet enn 1. eller 2.plass i kvalikgruppen. Pr.nå er det Wales og Østerrike som er de høyest rankede fra Nations League som ikke er topp 2 i en VM-kval gruppe og ligger ann til å få bortekamp. For Norge sin del, så var det synd at Skottland slo Israel på Lørdag, og at Polen klarte å slå Albania borte på Tirsdag. Norge ligger på 8.plass på 2.plass-tabellen, med en tellende kamp mindre enn Skottland og Tsjekkia. Noe som betyr at Norge må ha litt flaks for å få hjemmebane i første playoffkamp. (Seier med 4 mål eller mer mot Latvia vil gi Norge en foreløpig topp 6 før Nederlandkampen, men det kreves at ting går vår veg for å kunne få hjemmekamp i playoff - om det i heletatt blir playoff!)
 13. Det er logisk, men klarer alikevel ikke å unngå å tenke at fortsatt så er Lawson og Vips foran i køen med tanke på de 2 treningene i 2022.
 14. Han har noen år på Oxford College, og etter det har han vel hovedsakelig kjørt for britiske team, og bodd i UK. Noe som også gjør at man prøver å bortforklare noen av kommentarene han har med "dårlig engelsk" blir litt feil.
×
×
 • Create New...